Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzule2014
Testovat budu 4.2. a je to můj 3. transfer. První dopadl zamlklým těhotenstvím a druhý se vůbec neuchytil.
@P.e.t.r.u.s.13 ano, jen vecer, zhruba do pulnoci. Zitra uvidime, dam vedet, snad dobre zpravy ![]()
Budu ti drzet palce, at se chyti prcek, v klidu odpocivej ![]()
Hezky se na ten zítřek vyspi, ať jsi odpočatá, spokojená a najdeš na testu splněné // ![]()
Já Ti moc děkuji za Tvá slova a podporu. ![]()
Tak holky, hoďte sem ty hotky těch pozitivních testů… chce to potitivní zprávy!!!
Tak posilam. Ket 6.1. Hcg 16 den 4470 a 20 den 21 500. Příští tyden první kontrola
@Anonymní píše:
Tak posilam. Ket 6.1. Hcg 16 den 4470 a 20 den 21 500. Příští tyden první kontrola
Paráda! Jen tak dál. ![]()
Ahoj holky, tak mame dve carecky
ale nevsimla jsem si, ze jsou testy prosle asi rok a pul, muzu jim verit? Udelala jsem si oba z baleni a oba pozitivni..
Juuu, holky, já mám z vás takovou radost.
![]()
Moc gratuluji a ať se tam drží miminka krásná a zdravá. ![]()
Vypadá to, že leden bude plodný.
![]()
@Simulina.Manth píše:
Ahoj holky, tak mame dve careckyale nevsimla jsem si, ze jsou testy prosle asi rok a pul, muzu jim verit? Udelala jsem si oba z baleni a oba pozitivni..
Já si myslím, že to platné je.
😊
Kdy jdeš na krev? ![]()
@P.e.t.r.u.s.13 musim se teprv objednat, resim to pres sveho gynekologa, nevim, jestli se objednat uz na pristi tyden nebo az ten dalsi, aby mi kdyztak rovnou potvrdil srdicko..
@Simulina.Manth píše:
@P.e.t.r.u.s.13 musim se teprv objednat, resim to pres sveho gynekologa, nevim, jestli se objednat uz na pristi tyden nebo az ten dalsi, aby mi kdyztak rovnou potvrdil srdicko..
Záleží v jakem jsi tydnu. Srdicko by melo byt vidět az po 6 tydnu. Spise 7 tt. Ja jdu v ten 7tt
@P.e.t.r.u.s.13 a moc diky za Tva krasna slova, snad i Tobe a vsem ostatnim to vyjde ![]()
Tak velike gratulace, at je vse v poradku ![]()
My testujeme zitra, tak snad se taky pridame…
@Simulina.Manth moc gratuluji, myslela jsem na tebe.
já byla včera na KET.