KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7281
21.1.21 11:09
@Anonymní píše:
Ano, samozřejmě. Dcera je úplně normální mazlivé dítě. Prosím hlavně neposlouchej tyhle řeči, to jako mě kdysi jedna ezo… řekla, že děti z ivf mají negativní energii. Pardón, ale z těchto řečí se mi dělá zle.

prý si ty děti pamatují, že byly zmražené, či co… je teda faktem, že vlastně nevíme do budoucna co a jak, IVF se dělá teprve 40 let… jako neříkám, že mi neudělala v hlavě maglajs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 11:09

To je stejné jako řeči, že příroda ví co dělá a proto vám to nejde. :roll: Jasně a u feťáků a podobných existencí ví co dělá? Příroda ví velký kulový, jinak by takovým lidem dítě neseslala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.21 11:11

@šmoulililinka to je teda vážně hodná, když ti tohle vykládá a ví, že to podstupuješ.

• Citovat
  • Upravit
206
21.1.21 13:00

@šmoulililinka Tak moje dítko je mazel veliký. Byl kojeny do 2,5 let a ještě by chtěl dál, nošený byl do 2 let a ve 3 spí se mnou v posteli tak, že mě drží nebo mi nacpe hlavu pod ruku, prostě na kontakt. Během dne mě pořád objímá, pusinkuje a říká mi ty moje lásko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.1.21 14:32

@šmoulililinka
Normální mazlivý, jen nechce být příliš oblečený a spí odkopaný…

Jinak mám děti po císařích i normálním porodu a miluju je stejně a nejsou poškozený…

Jsou to hrozný kecy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
21.1.21 15:20

@šmoulililinka na tyhle kecy bych se z vysoka… A jako, že IVF není přirozený a ty, co nemůžou mít dítě přirozeně, by děti neměli mít vůbec. To už jsem taky slyšela. Kdybych neměla mít děti, tak bych nemusela mít ani menses. Pak nevím, k čemu by mi byl. A mám ho, každej měsíc a k tomu mám dvě prsa a pipku, do který se vejde, to co se tam má vejít… Pardon, za tyhle výrazy, ale z těchhle „přirozenejch žen“ se mi zvedá kufr a fakt mě to vytáčí.
Je to stejný, jako když jsem ležela na JIP s plicní embolií a ředili mi krev a připojili mě na kyslík, abych přežila… Ne, nebylo to přirozený, mohla jsem přirozeně zemřít v 17 letech, jako se umíralo už tehdy třeba ve 14. století. Bylo by to správný? Myslíš, že si ty dny teď, ty, které jsem dostala „navíc“ užívám méně než dřív? Mám právo být na tomto světě?
Podle mě mám. A stejný právo na život má i ten můj mrazáček…Člověk dostal mozek, aby mohl přemýšlet a dokázal to, co je potřeba a k tomu patří i vývoj v reprodukci, čili IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
21.1.21 16:29

@bezinka.11 přesně. Až by se ta dotyčná zenska dostala do stejny situace a nemohla mit vlastni deti treba, tak by taky mluvila jinak. To jsou fakt strasny kecy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.1.21 17:45

Jdete někdo příští úterý na ket? Ať mám pak s kým testovat? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 18:28

@Alenkaalca já jdu v úterý

• Citovat
  • Upravit
127
21.1.21 18:33
@Anonymní píše:
@Alenkaalca já jdu v úterý

Super ❤️️ Budu ti držet palce, kolikaty den se chceš testovat? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 19:46

@Alenkaalca děkuji! :) Samozřejmě i tobě přeji úspěch, každý kdo si miminko přeje tak si ho zaslouží. :srdce: jinak já vůbec nevím, kdy testovat…při prvním ET jsem měla ducha už 5.den, ale teď budu pichat ještě ovitrelle což by falešně ovlivnilo test. Takže se zeptám v car, kdy to doporučují. Musím říct, že jsem nějak blbě naladěná a říkám si, že nemůžu mít tolik štěstí, aby to zase vyšlo napoprvé. Musím se nějak pozitivně naladit. :)

• Citovat
  • Upravit
581
21.1.21 22:16
@Alenkaalca píše:
Jdete někdo příští úterý na ket? Ať mám pak s kým testovat? 😁

Jdu zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.1.21 23:06

@helbell tak hodně štěstí ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.1.21 23:09
@Anonymní píše:
@Alenkaalca děkuji! :) Samozřejmě i tobě přeji úspěch, každý kdo si miminko přeje tak si ho zaslouží. :srdce: jinak já vůbec nevím, kdy testovat…při prvním ET jsem měla ducha už 5.den, ale teď budu pichat ještě ovitrelle což by falešně ovlivnilo test. Takže se zeptám v car, kdy to doporučují. Musím říct, že jsem nějak blbě naladěná a říkám si, že nemůžu mít tolik štěstí, aby to zase vyšlo napoprvé. Musím se nějak pozitivně naladit. :)

Já naštěstí ovitrele pichat nemusím.. beru jen estrofem a stacyl + od zítřka utros

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
21.1.21 23:21
@Alenkaalca píše:
@helbell tak hodně štěstí ❤️️

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek