Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ja deti nemám, ale v prosinci bylo biochemko, tak vim jak mi bylo. Tenhle mesic prvni tri dny od ket stejny, pak to přešlo, takže se opet pustil.
Jak říkáš, já to biochemko taky poznala hned. Někde si holky neuvědomují, že je to těhotenství, jen kratičký…
je to smutný, ale říkej si, že se prostě nechtěl vyvíjet v době covidu a že příště to bude bezpečnější… a vyjde to!!! Musíme si věřit!
@DandátkoP já bych neztracela nadeji. Říkají testovat až 10/12 dnů po transferu. Jasně, že sem píšou holky, co mají duchy už 5.den, protože, ty, co je nemají, si doma kousou nehty, jestli to tam bude nebo ne, nebo brečí do polštáře. Zkus test později. Držím palce!
Jinak holky, moje MS nikde. Klasika. Když má přijít, tak se někde fláka…
@bezinka.11
Přesně, ještě je čas!
Dandátko- jsi lovkyně? Budeš testovat každý den? Jestli jo, tak lov dál. Duch tam kolem sedmého dne vykoukne…
@bezinka.11 @Tvojeteta díky holky
lovkyne jsem a manzel je lovec
s ok oba dva chodime pul dne k oknu, jestli tam fakt nic neni
no a bohuzel jsem po tom vsem taky hroznej pesimista
jediny co si rikam, ze byly 4 denni, ze treba jeste zitra pozitri by neco mohlo…
@DandátkoP
Jo čas bohatě do 10 dne nebuď pesimista vůbec, to je jen adrenalin, po tom 10. dnu tě budeme chápat, že ta šance je minimální…
Teď ne, teď lovte a těšte se spolu!!
@Tvojeteta kez bychom zitra neco ulovili
ne ted si z toho delam srandu a zitra rano budu za bulet… ja uz to chci mit za sebou tohle obdobi, spatne spim, v noci se vzbudim a treba 3 hodiny dalsi neusnu jak mi to srotuje v hlave a pak rano se probudim, vim, ze jdu lovit a busi mi srdce a to nemam skoro ani otevreny oci
nesnasim tyhle dny
@DandátkoP
A takhle to bude už furt… strach a nespavost, aby bylo vše v pořádku, těhotenská nevolnost a nálady, porod a šestinedělí a každy zakašlání…
Prostě se zhluboka nedechni, v adrenalinu neplaš a žádný pesi ismus, až bude jasně negativní zpráva, tak si poplač a zase seber síly a optimisticky do toho… mimina taky nechtějí ukňouraný a negativní matky!!!
@DandátkoP píše:
@Tvojeteta kez bychom zitra neco uloviline ted si z toho delam srandu a zitra rano budu za bulet… ja uz to chci mit za sebou tohle obdobi, spatne spim, v noci se vzbudim a treba 3 hodiny dalsi neusnu jak mi to srotuje v hlave a pak rano se probudim, vim, ze jdu lovit a busi mi srdce a to nemam skoro ani otevreny oci
nesnasim tyhle dny
A to je teprve začátek strachu… až jsou děti venku tak přijde horší strach 😀
Holky, my jdeme snad příští pátek na ten KET
. Pokud nám to zase něco nepřekazí. Jsem z toho hrozně nervozní. ![]()
@DandátkoP 9. den? To je asi jeste brzy ne? Podle me to muze nekomu ukazat treba az ten 12. den.. Ja mam testovat 16.den a vydrzim do te doby netestovat, ale tahne se to.. Dnes 6. den.
@Simulina.Manth tak holky pisou, ze maj pozitivni testy uz 5.-6. den no… jako kdyby tam byl aspon duch, ale nic..tak uz tomu moc neverim
.. a tebe fakt obdivuju, ze vydrzis tak dlooouho ![]()