KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
7.1.21 21:14

@šmoulililinka znamená to, že žádný léky teď brát nebudete. Teď jdete 12 DC na UZ a lékař zkontroluje sliznici. Já takto byla 11 DC a texl ml. mi řekl, že je moc nízká a ze mam dojít v pátek, aby se vidělo, zda roste. Ovšem od včera mám karanténu, tak tam ráno budu volat a tedy nejspíš se mi vše posune o další cyklus 😪
No a u vás pokud bude sliznice ok a budete mít přirozenou ovulaci, tak tolik dní po ovulaci jako máte zamrazena embrya, tak bude KET. Předtím 5 dní byste měla zavádět utrogestan. Takto mi to bylo řečeno 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
7.1.21 21:56

@malagovicova ja se prave obavam ze sliznice bude ok (mivam spise vyssi), ale ze ovu se rozhodne chystat takto brzo nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.1.21 22:05

@šmoulililinka
Ovu ke KETu nepotřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
7.1.21 22:51

@Tvojeteta jen tu sliznici? Vsude ctu prave jak pichaji ovitrelle pred transferem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.1.21 23:56

Ve stimulovaným cyklu žádná ovulace není…
Tak se nestresuj a v klidu si pěstuj sliznici…
Třeba ti píchnou ovitrelle, ale ovulace není potřeba, embryo dodaji, ty potřebuješ hezkou sliznici, na udržení je progesteron a tvůj klid je taky potřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.1.21 07:10

@Tvojeteta jak rikam. Sliznice u me neni problem. Ba naopak jsem kolikrat sla na utz hned po ms a vypadala jako bych zadnou ms predtim nemela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
8.1.21 07:23

@šmoulililinka
Tak to bude dobrý!!! Věřím tomu a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.1.21 07:24

@Tvojeteta dekuji. Jsem napnuta jak gatky :-D vsecko novy pro me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.1.21 07:44

@Zuzule2014 ohledne ty hysteroskopie, dela se vsude jinak. Jestli pujdes v centru, tak si myslim, ze ti daji narkozu pak se 2-3 hodinky prospis a pujdes domu. Bolest jsem treba ja zadnou necitila, jen mi trochu tekla ta krev. Moje centrum to bohuzel nedela a byla jsem v nemocnici, tak jsem sla rano a pustili me az druhy den domu, coz byl opruz, protoze mi nic nebylo a sama doktorka v CAR mi rekla, ze to nechape, ze odber vajicek u nich je vetsi takrok nez toto. A pak je jeste moznost jen udelat zakrok ambulantne, to treba v centru taky delaji, tezko rict, to mi rekl na gynde, ze se zavede nejaky umrtvujici cipek a za 15 minut je hotovo. Ale rozhodne jsem hur snasela odber vajicek nez hysteroskopii. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.1.21 07:44

Jinak nám dnes holky držte palce, jedeme si dopoledne pro mimča :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
8.1.21 07:55

@DandátkoP díky,jee budete dávat 2 embryjka? tak moc držím palečky. ja si pro miminko pojedu asi až tak v březnu to vypadá 😔.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
8.1.21 10:20

@DandátkoP držím všechny, co mám!!! :hug: :kytka:…tady není smajlík, který drží palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
8.1.21 11:50

@Zuzule2014 jooo poprvé zkoušíme dvě, když se nikdy nedařilo s jedním, tak uvidíme co se dvouma :D
@bezinka.11
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
8.1.21 12:34

@DandátkoP
Tak ať seš první s dvěma čárkama!!! Držte se pohromadě všichni tři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.21 14:20

Ahoj holky, korona test nastesti negativni (u nas asi jediny test, ktery chceme videt negativni :lol: ) takze v pondeli frcime na KET :srdce: rozhodli jsme se nakonec pro embryoglue, at si pak nevycitam, kdyby to nedopadlo, ze jsem ho mela dat.. Vsem, co cekaji na KET, drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí