KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.21 21:02

@DandátkoP tak budu držet palce, držím je nám všem.. my máme alespoň holčičku skoro dvouletou, jsem za ni moc šťastná, ráda bych ji dopřála sourozence, miluje miminka :hug: a mně bude letos 31 let, já mám svou hranici do 35 let, pak už ne.. Moje známá například mě teď zas docela šokovala, je jí 27 let, má tři děti, každé s jiným, minulý rok se seznámila s jedním klučinou, on prý nemůže mít děti, že už začali řešit umělé, pak teda, že na to kašlou, že až příští rok, a před pár dny mi vesele napsala, že nikam nemusí, že je těhotná, že si zrovna dělala test :roll: spíš mi vadí, že mi to musí hned napsat, i když ví, že se snažíme.. pak jsem naštvaná i na sebe, že jakoby závidím, i když v podstatě není proč..

Příspěvek upraven 04.01.21 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 21:08

@SimulinaManth3 joooo, to je smutny, bohuzel tak to bejva no. Kdyz si vezmu, jake zazemi dame diteti my a jake zazemi maj od podobnych lidi jako pises ty… :roll: ale skoda slov no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.21 21:11

@DandátkoP No právě, proto si říkám, že není co závidět, zas docela jsou bez peněz no, docela víc, proto jsem se i divila, kde by vzali na IVF.. ale zas jako jsou hodný, jen občas chtějí něco hned, aniž by přemýšleli, že není kam spěchat no.. hlavně, at spolu zůstanou, když se znají tak krátce. A tobě je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 21:16

@SimulinaManth3 uplne asi nechces mit 3 deti a cekat 4. :lol: To fakt neni co zavidet. A kor, kdyz je nedokazou poradne financne zajistit. My mame penize si myslim dobre, ale 4 deti bych si neporidila. :lol: Ne takhle mlada. Kdyz bych byla prachata, tak mozna. Penize sice nejsou vse, ale zase chci detem zajistit hezkej zivot. A ted doufam, ze se za tohle tady nekdo do me nepusti. :lol: Me je 28. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.21 21:21

@DandátkoP
Tak já mám tři a marně se snažím o čtvrtý🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.21 21:23

@DandátkoP to by mně asi až tak nevadilo čekat 4. děťátko, spíš asi, že každé má jiného otce a že bych neměla zázemí no.. To hlavně jsem chtěla mít vlastní bydlení, než budeme mít potomka, což přišlo tak tak, ale byt na čtyři děti to taky není no :lol: tak to máš hezký věk, já teda rodila na své 29. narozeniny, mám dceru pěkný dáreček :potlesk: :srdce: tak ať už ti to taky vyjde, kolik máš ještě k dispozici embryí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.21 21:24

@DandátkoP
Nepustí, právě, že každý to má jinak. A třeba za 10 let budeš mluvit jinak😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.21 21:26

@Tvojeteta hned jsem si na tebe vzpomněla, že se snažíte o čvrté :D každý to má jinak, někdo se prostě necítí ještě kompletní se třema dětma a potřebuje ještě jedno viď. Někdo zas se cítí komplet s jedním, já teda minimálně ještě jedno děťátko chci moc. Ale jsem vděčná za dceru hodně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 21:27

@SimulinaManth3 jeste 7 embryi. :potlesk: Ja chtela rodit v 26 letech :lol: nevyslo to :lol: kdyby to slo normal, tak by to vyslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.21 21:28

Tak tady člověk může být upřímný- nechce se mi do práce, strašně si to s dětma užívám a chodím do práce jen na malinkej úvazek, tak by mi to vyhovovalo i dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 21:30

@Tvojeteta ale tobe neni 27. :lol: ja to nemyslela zle, ale 4. dite v 27 letech kdyz nemaj moc penez? :think: ja nerikam nic, proti 4. diteti, ale kazdej musi vedet, co si dovolit muze a co ne a jak ty deti domaze uzivit apod. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.21 21:32

@DandátkoP ty jo, to jsi měla slušnou zásobu :lol: tak to je dobrý, já teda při odběru měla asi čtyřicet vajíček, ale jen pět embryí dopadlo. Jsem ale moc ráda, že aspoň tak, kdyby bylo jen jedno, byla bych strašně nervní, že to nevyjde.. navíc bych o druhém IVF hodně hodně přemýšlela, když jsem měla při OPU těžký hyperstimulační syndrom, který mě dostal na JIP, takže bych se hodně bála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.21 21:33

@SimulinaManth3
Hele tak jak to píšeš je to přesný, každá to cítí jinak. Mám kámošku, která věděla, zme 3 je ten počet a druhá při třech chtěla 4 a má ho. A obě mi tvrdí, že pak už přesně věděly, že je to komplet a holky s kočárkama litovaly…
U nás je blbý, že si to nemůžeme řídit samy a musí nám někdo měřit sliznice a někam něco strkat.
Jinak já vám fandím strašně a těším se, že se budem radovat a držet si palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 21:35

@SimulinaManth3 to je mazec 40 vajicek. :D My meli pri tomhle pokusu 8 zralych vajicek a vsechny drzej :lol:… to je stejne husty, jak to ma kazdej jinak. Pri dalsim IVF by ti dali asi uplne minimalni davky hormonu, abys nemela hyperstimulacni syndrom ne? Ale lepsi nemyslet! Proste ro vyjde ted z toho co je a tecka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.21 21:37

@DandátkoP
Já vím, žes to nemyslela zle…já měla dvě děti hodně mladá a musím říct, že je fajn bejt maldá maminka, ale po třicítce si to človět zase užije jinak.
Kdybyste věděly jak měštvou holky, co jdou na potrat, protože chtěly jen dvě a tři je moc nebo jak někdo prdí děti jak na běžícím pásu a pak je odkládá kde může…
Leden bude dobrej i když já myslím, že budu muset ještě jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí