Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Vitej. Takze pojedeš řízený KET?
Ano, předpokládám, že řízený. Uvidíme, co mi řekne dr zítra na kontrole. Moc mi plány dopředu neprozrazuje.
Cauky holky přidám se k vám dnes mi bylo potvrzené negativní hcg, tak dnešním dnem vysazují léky a budu čekat na ms, tak doufám ze přijde co nejdříve a dockam se 2 ketu. Všem držím palečky a ať to vyjde ❤️️
@Alenkaalca píše:
Cauky holky přidám se k vám dnes mi bylo potvrzené negativní hcg, tak dnešním dnem vysazují léky a budu čekat na ms, tak doufám ze přijde co nejdříve a dockam se 2 ketu. Všem držím palečky a ať to vyjde ❤️️
Nazdárek. Vitej v klubu. Ja měla biochemko teď po ketu a po vysazení léků jsem ms dostala do 2 dnů. Tak ať taky moc dlouho nečekáš ![]()
@Anonymní píše:
Nazdárek. Vitej v klubu. Ja měla biochemko teď po ketu a po vysazení léků jsem ms dostala do 2 dnů. Tak ať taky moc dlouho nečekáš
Od soboty začínám po troskách špinit přes léky tak doufám ze se zítra rozjede 🙂 snad nám to tentokrat vyjde ❤️️
@Alenkaalca
Ahoj,
Tak leden snad bude lepší, o když mě děsí situace kolem covidu… ale o to víc věřím, že to tyhle skupině vyjde.
@Tvojeteta snad mas pravdu 🙂, ze situace ohledně covidu jsem měla také strach, ale lidi co to kolem mě prodělali i holciny co jsou těhotné, jej prodělali bez příznaků a mimca jsou také v poradku
tak zas takový strach už z toho nemám.
@Alenkaalca píše:
@Tvojeteta snad mas pravdu 🙂, ze situace ohledně covidu jsem měla také strach, ale lidi co to kolem mě prodělali i holciny co jsou těhotné, jej prodělali bez příznaků a mimca jsou také v poradkutak zas takový strach už z toho nemám.
No on je tam jen problem ten, ze kdybychom dostali Covid, tak hrozí vysoké horečky u někoho a to při vlozeneho embrya neni dobrý a může to být příčina neuspechu. Nezapomen, že se nemame ani sprchovat v horké vodě. Sice neblaznit, ale před ket radsi zbytečně se nikde nevystavovat
@Anonymní píše:
No on je tam jen problem ten, ze kdybychom dostali Covid, tak hrozí vysoké horečky u někoho a to při vlozeneho embrya neni dobrý a může to být příčina neuspechu. Nezapomen, že se nemame ani sprchovat v horké vodě. Sice neblaznit, ale před ket radsi zbytečně se nikde nevystavovat
Já to vím neboj, já celkové ani nikam moc nechodím max za rodinou a nejbližšími přáteli 🙂
No a problém u covidu je i srážení krve. A vůbec vliv virových infekcí na plod v dlouhodobém horizontu…
@Tvojeteta popravdě kdybych se měla až tak s tím zaobírat a stresovat se s tím tak se mimca nedockam asi ještě pěkně dlouho
hlavu vzhůru jsou tady i horší věci
Já dnes na kontrole a v pátek jdeme na transfer, bude tu někdo, kdo jde už taky tenhle týden na transfer? ![]()
@DandátkoP
Tak super!!! Tak budeš první ve skupině, kdo bude dávat hlášení jak se ti vede!
@Tvojeteta @Zuzule2014 bez stimulace. Oni se ptali jak mám dlouhý cyklus, ale v lednu jsem měla mimodelozni a od té doby je to nepravidelné, ale ne zas tak moc. 29-32. Akorát já myslím, že ovulaci mívám až kolem 20 DC.
Tak v pátek jdu znova na UZ a uvidí se, zda roste nebo ne a kdyžtak KET až další cyklus. Ty estrofermy se berou v jaké formě? Zase injekce? 🙉
Holky a kdybych mela ovu treba az 25.DC tak udelaji transfer i tak pozde?