KET leden 2021

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8014
29.12.20 09:17

@šmoulililinka nechci strašit ale myslím do konce ledna to asi neuvolní, na druhou stranu by to nebylo líto že na ty hory nejedeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.12.20 09:18

@DandátkoP aha a injekce na co? Jak jsem psala, tak je to můj první KET, takže nějak nevím, co mě čeká. Ale říkali v helios, že se snaží to dělat v co nejpřirozenějším cyklu. Myslím, že mluvili jen o utrogestanu. A máme 5denni embrya, tak znamená to, že by je měli zavádět 5 dní po mé přirozené ovulaci nebo jak to je? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
29.12.20 09:20

@malagovicova mělo by to tak byt, injekceš se pokud vím dává aby 100% proběhla ovulace a mohl se dobře odpočítat transfer. snad se nemílím, páč já mám jenom stimulované kety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
29.12.20 09:30

@Zetmi já si zas myslím, že jo :) nouzový stav skončí 22., podle mě to zas na chvíli otevřou… ale to samože dopředu nikdo neví no, se uvidí časem :) a máš recht no, ale malá by byla zklamaná, že nejedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
29.12.20 09:32

@šmoulililinka tak mezi nama já si myslím že budou znovu žádat o prodloužení, nicméne je ještě času… to věřím že se malá těší ale ještě si hor užije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
29.12.20 09:38

@Zetmi 4 dny říkám, že covid má vánoční prázdniny a ono fakt! vzhledem k číslu za včera… a o méně testovaných řeč být nemůže, když se dělají antigenní testy ve velkém teď… už upřímně nevím, co si o tom všem mám myslet…

uvidíme :) držet zavřené ubytka a restaurace nemůžou prostě dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
29.12.20 09:45

@šmoulililinka nejsi čarodějnica nebo vědma? :D šak právě nechajme to koňovi ten má větší hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
29.12.20 09:46

@Zetmi jéje, jak ráda bych byla :D aspoň bych nemusela jednou za uherskej rok ke kartářce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
29.12.20 09:48

@šmoulililinka :D to jo :D když jsi zmínila tu kartářku, jak moc jsou její vidění přesná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
29.12.20 12:57
@malagovicova píše:
@DandátkoP aha a injekce na co? Jak jsem psala, tak je to můj první KET, takže nějak nevím, co mě čeká. Ale říkali v helios, že se snaží to dělat v co nejpřirozenějším cyklu. Myslím, že mluvili jen o utrogestanu. A máme 5denni embrya, tak znamená to, že by je měli zavádět 5 dní po mé přirozené ovulaci nebo jak to je? 😊

Joo jen píchám injekci na vyvolani ovulace, aby se vedelo, kdy presne probehla. :palec: Jinak taky mám jen Utrogestan. A od ovulace se pak jde přesně za téch 5 dní - dle toho stari ebryjka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.20 08:39

Ahoj ženský. Pridávám se do skupiny. Dnes poslední utz pak Ovitrelle a příští týden přirozený ket 5 denní. V prosinci bylo biochemko. Tak snad je dobře pohnojeno. Všem držím palce

• Citovat
  • Upravit
8014
1.1.21 01:11

Holky opoustim vás, ket nebude tak vám přeji všem všechno nejlepší a hlavně pevné zdraví a vytouzene //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
1.1.21 01:28

@Zetmi jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
1.1.21 09:25

@Zuzule2014 protože jsem dostala další ms 15 dní po ms a kontrola je zrušena a teprve v pondeli se mám domlouvat s dr jestli mě bude chtít vidět před MS nebo se ještě jedna má počká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.1.21 10:42

Ahoj, cca od pondělí bych měla začít s Estrofemem a Estrahexalem pěstovat děložní sliznici. Uvidíme. Poslední roky slyším jen to samé - je nízká.

V Pronatalu v Pze máme jednu zmrzlou blastocystu z druhého odběru. Takže jsme na velmi tenkém ledě.

Začátkem listopadu se mi vystupňovala nesnášenlivost, či co, na některé potraviny. Je to teď pro mě náročnější, bývá mi zle a zatím vím jen málo, co jíst, jak vařit, bojím se jíst. Ale má to i svá pozitiva, učím se s tím jíst tak, aby potíže nebyly, dříve jsem je ignorovala, protože nebyly tak urputné a dle vyšetření dr. bylo vše ok. Myslím, že se to zhoršilo vlivem léků z IVF. A lepší je tím projít teď než v případném těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí