KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1359
4.1.21 20:26

@Tvojeteta ano Hysteroskopii, spletla jsem si to :).no my máme poslední 3 embrya,1× pětidenní a 2 x šestidenní. no a pak už na další žádné IVF nepůjdu. a myslíš si, že by to třeba nešlo udělat u mého gynekologa bez hormonů? já nevím no, je to těžké, na jednu stranu moc chci, aby to klaplo, ale na druhou stranu se mi nechce do sebe prát hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 20:28

@Zuzule2014 byla a sestinedeli se pry dodrzovat musi, je to proste zásah do tela. Ono po tom zakroku jsem i cca tyden krvacela slabe a pak byla MS o tyden driv. Celkove to nic nebylo a nic me nebolelo, jen to krvaceni bylo neprijemny. Jinak Estrofem jsem nikdy nebrala. :kytka: moc to teda taky nechápu s tím casovanim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.21 20:29

@Zuzule2014
Chápu tě, vím, že taky nechcete další ivf.
Víš, jen myslím, že kdybys teď šla na KET a nevyšlo a pak by ti něco našli, na tý hysterpskopii, aby sis nevyčítala, žes zbytečně promarnila třeba to pravý embryjko…
Jako asi hysteroskopie bude normální, ale víš jak je to u nás, co prostě nemůžou na druhý ivf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 20:30

@Zuzule2014 a to musis mit hormony teda i teda pred tou hysteroskopii nebo jsem blba a nechapu to :lol: promin, jestli se blbe ptam, ale to mi hlava nebere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.1.21 20:32

@DandátkoP ne? tak to nechápu, proč mi ho dává. a normálně máš cyklus stimulovány a nebo v přirozeném cyklu? a jak jsi to.teda měla, když jsi nic nebrala? kolikátý den cyklu jsi na tom bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.21 20:33

@DandátkoP
Když bereš estrofem, tak ti sliznici řídí právem dávka estrofemu, tvý tělo se fláká, není ovulace, sliznice se pak změní jen přidáním progesteronu…
Takže je jedno jaký máš cyklus… a doktorovi se lehce počítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.21 20:37

@DandátkoP no právě jsem taky šťastná, že nemusím dojíždět furt, jsme z Krkonoš a aby si muž bral furt volno a vozil mě tam, to by bylo blbý. Jinak v Pronatalu stojí embryoglue 4tis, tak přemýšlím, zda není zbytečné.. Ale jak píšeš, kdyby to nevyšlo, tak bych si říkala, že třeba s ním by to vyšlo, ale zas věřím tak trochu na osud, že jestli to nemá být, tak to nebude.. A ty máš kolikátý IVF nebo kolikátý KET tě čeká? U nás je problém u mě, mám PCOS a nikdy jsem neměla ovulaci, muž naštěstí je ve velice dobrém stavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.1.21 20:39

@DandátkoP ano,mám brát Estrofem od 1.dne cyklu a normálně dojít na kontrolu v půlce cyklu a pak když to bude ok, tak normálně zase Utrogestan a 5 nebo 6 den ten zákrok a v dalším cyklu bych šla na KET ve stimulovanem cyklu.jako já jsem se dr. ptala jestli to jde udělat bez hormonů a tvrdila že ne, tak já nevím. jako mě nemám úplně pravidelnou, jednou sem neměla ovulaci, ale jednou už jsem byla v přirozeném cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 20:39

@Zuzule2014 já pichám pred Ket jen ovitrelle, vetsinou to vychazi na 10. den cyklu a pak uz jen beru Utrogestan. A co se tyká te hysteroskopie, doktorka v CAR mi rekla, ze se to dela hned po MS, kdyz skonci, treba 6. den cyklu hned. A pak me objednala u nas v nemocnici, chvili se o tom se sestrou dohadovaly, sestra me objednala na cca 18. den cyklu az a doktorce v CAR se to nezdalo, ale nakonec rekla ze ok, ze snad teda vedi co delaj a sla jsem ten 18. den cyklu a probehlo vse v pohode. Ja na to sla, protoze si mysleli, ze mam polyp na sliznici, ale nakonec se nepotvrdil, ale stejne doktorka rekla, ze je dobre, ze se to aspon zkontrolovalo a ze vime, ze tam problem neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 20:41

@SimulinaManth3 me ceka 6. transfer ted. :) u nás je zas naopak problém u manzela. :).. a jak pises, kdyz se embryo ma udrzet, udrzi se i bez lepidla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 20:44

@Zuzule2014 tyjo vidis, tak to jsem mela uplne jinak. Ja sla na kontrolu pred KET nekdy 9. den cyklu, tam rekla, ze se ji to nezda, zvedla telefon, domluvila zakrok a hned za pár dni se slo na vec. Na nic me nepripavovali, zadny hormony jsem nebrala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.21 20:47

@DandátkoP ty jo, a už máte aspoň jedno děťátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 20:51

@SimulinaManth3 zatím bohužel ne. :roll: Tak snad už to konečně vyjde. :palec: Už mám za sebou tolik vyšetřeních a na nic se neprislo, tak doufam, ze se konecne najde ten sampion a chytne se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.1.21 20:51

@DandátkoP tak já nevím, jestli tam ještě nezavolal a nezeptat se, ale dr.me k telefonu stejně nedají, tak já nevím. rikam, že zákrok až tak neřeším, spíš ty hormony…nebo myslíš, že by to šlo domluvit u gynekologa? nebo je lepší v tom Car, když ví co dělají? podle mě jde o to, to zkontrolovat a je jedno jestli s hormony nebo ne? jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.1.21 20:54

@Zuzule2014 A mají ti ji delat primo v CAR nebo se musis objednat do nemocnice? Nás CAR to nedela, objednali me do nemocnice v nasem meste. Kazdopadne, co vim, tak nekteri gynekologove to delaji i ambulantne! Muj to dela a ja to nevedela! Pry nemusis ani pod narkozu, jen zavedou nejaky čipek na “umrtveni” a do 15 minut je hotovo. Ja v nemocnici byla i na noc, to jsem byla s prominutim nasrana, kdyz jsem prisla na to, ze to dela muj gyndas skoro na pockani. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí