Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jak je to s tím ananasem? O tom jsem nikdy nic neslyšela.. Jako podporuje uhnízdění?
@SimulinaManth3
Taky jsem to studovala a zkusím to-
Já zkusím5 dní od transferu to je jedno schéma… někde zase říkají celý cyklus… já to zkusím na hnízdění, protože sliznici mám dobrou…
@SimulinaManth3 píše:
Holky jak je to s tím ananasem? O tom jsem nikdy nic neslyšela.. Jako podporuje uhnízdění?
Zkus zadat do vyhledávače ananas a červené víno. Je to známé jiz několik let
tady. Taky jsem to studovala. Ananas obsahuje látku, ktera podporuje uhnizdeni. A červené víno zas prokrvuje dělohu.
@Tvojeteta diky, tak to zkusim taky, dobre, ze se to tu zminilo, za zkousku nic nedam a treba pomuze ![]()
@Anonymní píše:
Zkus zadat do vyhledávače ananas a červené víno. Je to známé jiz několik let
tady. Taky jsem to studovala. Ananas obsahuje látku, ktera podporuje uhnizdeni. A červené víno zas prokrvuje dělohu.
Dekuji moc za info, zkusim ![]()
Holky tak jak jste na tom? vy těhule nějaké příznaky? já nakonec na KET v lednu nepůjdu, půjdu na Hysteroskopii ale až v únoru a KET mě čeká asi v březnu, tak uvidím, hlavně ať už je úspěšný.
Jupi! MS dorazila. Toz mam asi hned volat helios co? Mam to resit s koordinatorkou ze?
Ahoj holky, ráda bych se přidala. Snažíme se 2 a půl roku, proběhly 3 IUI, proběhl jeden ET a jeden Ket.
Nic.
Mame ještě 2 mrazacky. Doktor mě po dvou neúspěšných transferech poslal na hysteroskopii, hematologii, imunologii a genetiku. Na konci ledna bych měla mít výsledky a pak bych šla do dalšího Ketu jestli by se nic nenašlo. Jinak přítel sperma v pořádku, já hormony a štítnou taky, folikul bývá tak střídavě-možná lehké pcos, hysteroskopie potvrdila dělohu i vaječníky jakože cajk. Jsem z toho blázen a nechápu proč se nedaří.
Jsem zvědavá na výsledky tě srážlivost krve-imunologie a genetiku. Jestli i tam bude vše v pořádku tak už mi fakt asi vybuchne hlava. ![]()
@Tvojeteta helios jede v přirozeném cyklu, prd tomu rozumím
jak to pak je s tou ovu a ketem… každopádně mám dojít 18. 1. na utz
@Nevimjakynick taky mazec. To už toho máš za sebou taky hodně. Držím palce, aby se vam brzy zadarilo. Uvidíš, jak dopadnou výsledky. Na jednu stranu bych Vám nepřála žádný problém, na druhou stranu, mě se třeba strašně ulevilo, když po 5 letech snažení objevili příčinu neplodnosti. Alespoň teď víme s čím bojujeme a máme větší šanci proti tomu něco dělat… vítej mezi nás
kam chodite do CAR?
P. s. Dobrý nick ![]()
@bezinka.11 S tou příčinou presne chápu
Člověk nechce mít problém ale zase problému se člověk lépe postaví že… Vy se snažíte už 5 let? A pořád nic? To je taky mazec!
Jinak chodime do Ostravy do EuroFertilu
@Nevimjakynick dobrý den, můžu se zeptat, jak ta Hysteroskopie probíhá? zrovna teď to řeším, tak ať vím co mě čeká. a měla jste u toho. i hormony nebo normálně jste na ni byla po měsíčkách? díky za info
Musela jsem použít wiki, abych věděla co to je. Pac jsem taky po dvou ivf ale nikdo mi nic o tomhle vysetreni neříkal. Ja bych sla urcite do toho. V nasem caru mě vubec nechtěli posilat na nejaky vysetreni. Jeden mesic počkání se da vydrzet. Treba by nevysly ty dalsi tri5co mas a sla bys na to stejně