Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@SimulinaManth3 píše:
Ahoj holky, korona test nastesti negativni (u nas asi jediny test, ktery chceme videt negativni) takze v pondeli frcime na KET
rozhodli jsme se nakonec pro embryoglue, at si pak nevycitam, kdyby to nedopadlo, ze jsem ho mela dat.. Vsem, co cekaji na KET, drzim palce
Pokud jsi věkově nad 35 let, tak ještě doporucuju asistovany hatching. Dost dulezity pro starší
@Anonymní píše:
Pokud jsi věkově nad 35 let, tak ještě doporucuju asistovany hatching. Dost dulezity pro starší
I jestli nejsi nad 35, AH bych taky dala urcite, je vic doporucovany nez embryoglue. Kazdopadne jestli bude embryjko 5 denni a pekne, tak to vetsinou hatchuje samo a neni to potreba uz priplacet. ![]()
@Zuzule2014 Normálně po MS asi 7. den mě objednali, žádné hormony, na co? Na to přece nemusis být nastimulovana. Přišla jsem, hupsla do křesla, privazali mi nohy a doktor zavedl přes děložní čípek kamerku a asi vstrikl nějakou tekutinu díky které to asi lépe vidí nebo roztáhne, nevím. Bylo to dost neprijemne, něco jako u zubaře si říkáš „ať už jede pryč, ať už končí“ ale nic na co by se umíralo. Chtěl mi to ukazovat na monitoru co všechno vidí a prohlíží ale jak jsme viděla svoje „vnitřnosti“ tak sem se skoro poblila 😁 říkala jsem že koukat nebudu, jen poslouchat. Takže hlasil „tak tady máme jeden vejcovod, druhý, děloha v pořádku, vše v normálu“. Nakonec mi odstipnul kousek sliznice-dobře že jsem měla privázané nohy, jinak bych ho asi kopla
ten posílal na nevím - biopsie se tomu říká? Prostě jestli to je cajk. Nic hrozného a člověk je rád když slyší že je to oukej takže určitě do toho bez. ![]()
Ahoj holky, přidám se k vám.
Jdu 13.1. na svůj první KET.
ET nám minulý cyklus nevyšel. Tak uvidíme co teď. ![]()
@SimulinaManth3 píše:
@DandátkoP díky, v pátek ještě zkusím zavolat do laborky, jaké kvality jsou vlastně embrya, máme čtyři zamražený a vlastně nevím, jak na tom jsou..u prvního vydařeného ket před dvěmi lety mi akorát řekli, že mi dávají to nejlepší z nich a po ničem jiném jsem se nepídila.. Do Pronatalu jsme jeli jen pro léky, na OPU a pak KET, jinak vše řeším přes svého gynekologa, který s nimi spolupracuje, abych nemusela furt jezdit..
Ahoj koukám, že to máme stejně. Taky dojíždíme do Pronatalu jen pro léky, na OPU a teď snad konečně KET. Zbytek taky řešíme na gyndě. Chci se zeptat jsou zase potřeba testy před návštěvou Pronatalu?
@helbell ahoj, to je skvela moznost to resit takhle na dalku, ze
myslis na koronavir? Ten pozaduji, nesmi byt starsi peti dnu..
Holky tak uz mam miminko u sebe v brisku
doufam, ze se tam poradne zavrta a pak uz jen budeme cekat na krasne dve carky, a vam vsem ze srdce preju to same
![]()
@SimulinaManth3
Tak držím palce!!!
Už se těším na první poz. Testy!!!
@StepMom @Tvojeteta dekuji ![]()
Jen kdo vite, jak je to s tim ananasem, ma taky nejaky ucinek kompotovany nebo musi byt cerstvy? Dekuji ![]()
@SimulinaManth3 Super! Tak hlavne odpocivat dnes. Jinak bych se ananasu kompotovanymu vyhla a davala cerstvy. ![]()
My dnes 3. den po KET a po tom vsem mam celkem cerny myslenky a strach, ze to nevyjde… a vim, ze takhle myslet nemuzu, ale 5 transferu a nic, na nic se neprislo za celou dobu a bojim se, proc ted by to vyjit melo, kdyz uz to tolikrat nevyslo. ![]()