KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
8.1.21 14:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.21 16:16
@SimulinaManth3 píše:
Ahoj holky, korona test nastesti negativni (u nas asi jediny test, ktery chceme videt negativni :lol: ) takze v pondeli frcime na KET :srdce: rozhodli jsme se nakonec pro embryoglue, at si pak nevycitam, kdyby to nedopadlo, ze jsem ho mela dat.. Vsem, co cekaji na KET, drzim palce :hug:

Pokud jsi věkově nad 35 let, tak ještě doporucuju asistovany hatching. Dost dulezity pro starší

• Citovat
  • Upravit
10923
8.1.21 17:19
@Anonymní píše:
Pokud jsi věkově nad 35 let, tak ještě doporucuju asistovany hatching. Dost dulezity pro starší

I jestli nejsi nad 35, AH bych taky dala urcite, je vic doporucovany nez embryoglue. Kazdopadne jestli bude embryjko 5 denni a pekne, tak to vetsinou hatchuje samo a neni to potreba uz priplacet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.21 18:06

Holky bude mi 31 a prý je embryo už hatchující samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.1.21 21:47

@Alenkaalca Já strach z Covidu mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.1.21 22:28

@Zuzule2014 Normálně po MS asi 7. den mě objednali, žádné hormony, na co? Na to přece nemusis být nastimulovana. Přišla jsem, hupsla do křesla, privazali mi nohy a doktor zavedl přes děložní čípek kamerku a asi vstrikl nějakou tekutinu díky které to asi lépe vidí nebo roztáhne, nevím. Bylo to dost neprijemne, něco jako u zubaře si říkáš „ať už jede pryč, ať už končí“ ale nic na co by se umíralo. Chtěl mi to ukazovat na monitoru co všechno vidí a prohlíží ale jak jsme viděla svoje „vnitřnosti“ tak sem se skoro poblila 😁 říkala jsem že koukat nebudu, jen poslouchat. Takže hlasil „tak tady máme jeden vejcovod, druhý, děloha v pořádku, vše v normálu“. Nakonec mi odstipnul kousek sliznice-dobře že jsem měla privázané nohy, jinak bych ho asi kopla :D ten posílal na nevím - biopsie se tomu říká? Prostě jestli to je cajk. Nic hrozného a člověk je rád když slyší že je to oukej takže určitě do toho bez. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
9.1.21 12:53

Ahoj holky, přidám se k vám. :mavam: Jdu 13.1. na svůj první KET.
ET nám minulý cyklus nevyšel. Tak uvidíme co teď. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
9.1.21 16:07
@SimulinaManth3 píše:
@DandátkoP díky, v pátek ještě zkusím zavolat do laborky, jaké kvality jsou vlastně embrya, máme čtyři zamražený a vlastně nevím, jak na tom jsou.. :think: u prvního vydařeného ket před dvěmi lety mi akorát řekli, že mi dávají to nejlepší z nich a po ničem jiném jsem se nepídila.. Do Pronatalu jsme jeli jen pro léky, na OPU a pak KET, jinak vše řeším přes svého gynekologa, který s nimi spolupracuje, abych nemusela furt jezdit..

Ahoj koukám, že to máme stejně. Taky dojíždíme do Pronatalu jen pro léky, na OPU a teď snad konečně KET. Zbytek taky řešíme na gyndě. Chci se zeptat jsou zase potřeba testy před návštěvou Pronatalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.21 17:50

@helbell ahoj, to je skvela moznost to resit takhle na dalku, ze :palec: myslis na koronavir? Ten pozaduji, nesmi byt starsi peti dnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 11:52

Holky tak uz mam miminko u sebe v brisku :srdce: doufam, ze se tam poradne zavrta a pak uz jen budeme cekat na krasne dve carky, a vam vsem ze srdce preju to same :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.1.21 11:57

@SimulinaManth3 Držím moc pěsti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.1.21 12:09

@SimulinaManth3
Tak držím palce!!!

Už se těším na první poz. Testy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 12:20

@StepMom @Tvojeteta dekuji :*

Jen kdo vite, jak je to s tim ananasem, ma taky nejaky ucinek kompotovany nebo musi byt cerstvy? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.1.21 12:22

@SimulinaManth3 Super! Tak hlavne odpocivat dnes. Jinak bych se ananasu kompotovanymu vyhla a davala cerstvy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.1.21 12:23

My dnes 3. den po KET a po tom vsem mam celkem cerny myslenky a strach, ze to nevyjde… a vim, ze takhle myslet nemuzu, ale 5 transferu a nic, na nic se neprislo za celou dobu a bojim se, proc ted by to vyjit melo, kdyz uz to tolikrat nevyslo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí