KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.1.21 12:50

@DandátkoP diky za radu :palec:

Jinak te chapu s tim strachem, ja si ale rikam, ze to bude tak, jak to ma byt. Uklidni se, protoze tim, ze se stresujes, ze to nevyjde, nicemu nepomuzes. Ale drzim ti moc palce, at to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.1.21 13:00

@SimulinaManth3
Jen čerstvý! V kompotovaném není bromelain

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.21 13:32
  • Citovat
  • Upravit
845
11.1.21 14:20

@DandátkoP strach bude vždy, ale asi se to vždy alespoň trochu upravuje, když předchozí pokus nevyjde…nebo ne? Sledují tě a určitě máš teď zase lepší vstupní podmínky než minule. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.1.21 14:47

@bezinka.11 nic moc se neupravuje, vždy chodím pak na další testy, nikdy se nic nenajde, tak se zkousí dal. Embrya jsou jednickovy, u me podminky vzdy zcela idealni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 14:54
@Anonymní píše:
https://zena.aktualne.cz/…icle:804566/K ananasu ;)

Dekuju moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 19:09

Diky za info :palec: @Tvojeteta

Zapomnela jsem, jak ty jsi na tom, cekas na MS nebo uz stimulujes na KET nejak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.1.21 19:34

@SimulinaManth3
Myslím, že s bezinkou.11 čekáme na MS… a tuším, že KET bude v únoru…

Co ty budeš lovit duchy, nebo máš disciplínu a nebudeš koukat kouzelníkovi pod klobouk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
11.1.21 20:06

Holky u me ve finale nevim co se deje… myslela jsem ze MS ale ve skutecnosti 2× denne zakrvacim a jinak nic.. takze teb utz 12 dc muzu rovnou zrusit pac toto asi ms nazvat nelze :-( muzu ja mot neco normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.1.21 20:21

@šmoulililinka
To jsou nervy…
Ty jdeš v nativu? Tak to bude dobrý nebo se to o týden posune

Já se těším, že budeš mít dobrý zprávy a nakopneš nás všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
11.1.21 21:58
@SimulinaManth3 píše:
@helbell ahoj, to je skvela moznost to resit takhle na dalku, ze :palec: myslis na koronavir? Ten pozaduji, nesmi byt starsi peti dnu..

No nám se to moc neosvědčilo právě na dálku, (celý postup byl jedno velké nedorozumění) ale sna dto už bude dobré. A díky za info o testu. Nás se to bude týkat snad kolem 20. ledna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 22:20

@Tvojeteta aha, tak snad uz to v unoru konecne klapne, to cekani je na tom snad nejhorsi :roll: cekat na MS, cekat na urcity den kvuli UTZ, cekat na dobrou sliznici, cekat na KET, cekat na test… Ja budu poctive cekat do 27.1., kdy si mam udelat test, driv se tim nebudu stresovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.1.21 22:23

@SimulinaManth3
Tak to seš dobrá!!! Já mám slabou vůli…
Víš jak je to v pohádkách, kdo poslechne a vydrží, ten sem 27.1. Napíše vysoký HCG ;)

Teda promiň, blbě jsem četla… tak sem nahraje fotku ll!!!
Jez ananas 5 dní, mysli na hezký věci, poslouchej svý tělo a bude to tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
12.1.21 09:28

@šmoulililinka máš s tím teda nervy… Ale pamatuju si, když jsem si ještě dělala testy a myslela si, že by to mohlo vyjít, tak jsem si dokázala posunout MS i o týden a to jsem to vždycky předtím mívala na den přesně. Je to děs… Teď to čekám 15.1., tak jsem zvědavá jak to dopadne. A až @Tvojeteta dostane MS a já ne, tak jí budu děsně závidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.1.21 09:40

@bezinka.11 já právě nevím, jak teď… zda jim volat, co se děje… fakt denně tak 2× zakrvácím a nic, tak co to do háje je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí