KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
5.1.21 21:48

@Zuzule2014
Jo a dost ti závidím ty 3 mrazáčky, taky bych chtěla… ;)
Ale fakt v dobrém!!! Vyjde ti to tak jak má! Uvidíš. Pozitivní myšlení a relax třeba u čtení tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
5.1.21 22:03

@Tvojeteta a ty bys šla do té Hysteroskopie i s těmi hormony a nebo si mám raději počkat na jiný měsíc než mi řeknou, proč mi to tak dali..?je možné, že se tomu stejně nevyhnu, jen to posunu… manžel chce abychom teď v lednu zkusili ještě jeden KET a až pak kdyžtak jít do té Hysteroskopie, ale já si zase říkám, jestlli to není zbytečné hazardování, když nevím jestli je dole vše ok.co myslíš? jo vím, jak se cítíš, ale musíš věřit a třeba už se konečně zadařì.vis co zase musíme být rádi, že nějaké děti doma máme, i když toužíme po dalším…jsou tu holky, kterým se pořád nedaří a dítě nemají žádné že. tak. člověk asi musí být pokorný, nic jiného mi nezbude. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
5.1.21 22:10

@Zuzule2014
Hele když to tak čtu, tak dej na manžela, on taky má nejakou intuici ( i když u chlapů je dost zakrnělá) a vlastně i právo jako táta říct, jak to cítí on. Třeba se zadaří žádná hysteroskopie už nebude… no těeba až budem báby tak budeme muset jít🤣
Chápu, že svý embrya chceš dát do naprostýho komfortu a že by tě ta hysteroskopie uklidnila.

Hele ale schválně mi pak napiš zprávu, ale já si myslím, že ti ( pokud nějaká hysteroskopie bude ;) ) řeknou, že vše ok!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.1.21 12:13

@Tvojeteta skvělý, tak to na tom budeme +/- podobně, snad :). Ještě uvidím, jak mě doopravdy přijde po všech těch stimulacích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
6.1.21 13:08

32 dc a mrcha stale nikde. Vrrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.1.21 13:38

Holky kdy po ovitrelle začínáte s utrogestanem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.1.21 13:57

@bubla000 vetsinou to je jeden den ovitrelle, dalsi den nic a 3. den utrogestan. Ale ted to beru uz hned od druheho dne, ale to je spis vyjimka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.21 13:59

@DandátkoP
Más ovitrelle i při KET? Hmm to si prozkoumám

Třeba by to zvedlo nějaký procento… ale moc nechápu jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.1.21 15:38

@Tvojeteta joooo mám a vždycky a to jsem byla už ve třech centrech :lol: dává se proto, aby věděli přesně, kdy proběhne ovu. :dance: Neměla jsem jen jednou a to bylo proto, že jsem byla na kontrole pozde a ted den probihala ovulace. Ty jezdis na kontroly pak tak casto? Aby vedeli, kdy ovu probehla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
6.1.21 16:45

Holky zajímalo by mě, kolikrát jste za své snažení braly Estrofem nebo něco podobného? je to asi velké svinstvo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.21 16:59

Tak mam ket zasebou. Rozmrazena hatchujici blasta A 100 %. To byla v prosinci taky a bylo z toho biochemicky těhu. je to strašný kdyz vidíte poprve v životě dve krásný čárky, reknete to doma, sli jsme s mužem to oslavit na super večeři a pak za dva dny carka zacla slabnout a hcg spatny. Byla jsem zdrcená, vubec jsem nevěděla, ze se tohle muze stat, ja myslela, ze dve carky je uz hotovo. Ted uz mam v sobě skoro celý ananas a za chvili přidám červené víno :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.21 17:05
@Zuzule2014 píše:
Holky zajímalo by mě, kolikrát jste za své snažení braly Estrofem nebo něco podobného? je to asi velké svinstvo co?

Tak pri ivf běžné. At uz po opu pred transferem nebo nekdo i pri ketu. Zvětšuje to sliznici myslim. Svinstvo? To asi všechny hormony co se berou při podstupovani ivf. Ale co člověk ma delat. Riskne to

• Citovat
  • Upravit
10923
6.1.21 17:28
@Anonymní píše:
Tak mam ket zasebou. Rozmrazena hatchujici blasta A 100 %. To byla v prosinci taky a bylo z toho biochemicky těhu. je to strašný kdyz vidíte poprve v životě dve krásný čárky, reknete to doma, sli jsme s mužem to oslavit na super večeři a pak za dva dny carka zacla slabnout a hcg spatny. Byla jsem zdrcená, vubec jsem nevěděla, ze se tohle muze stat, ja myslela, ze dve carky je uz hotovo. Ted uz mam v sobě skoro celý ananas a za chvili přidám červené víno :palec:

Super, snad se zadaří. :palec: A od kdy ten ananas dáváš? Ja ho dnes taky připravila, ale zase se to nema snad prehanet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
6.1.21 17:41

Prosím radu

Holky nemůžu se rozhodnout, prosím dejte mi radu.Mam po 2 neúspěšných KET, teď mi Dr. doporucčuje Hysteroskopii s hormony, nevím proč, asi pro lepší načasování. nevim jestli do toho jít a zase se cpàt hormony a nebo zkusit ještě jeden pokus než půjdu na další vyšetření. mame poslední 3 embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.21 18:22
@DandátkoP píše:
Super, snad se zadaří. :palec: A od kdy ten ananas dáváš? Ja ho dnes taky připravila, ale zase se to nema snad prehanet. :lol:

Ja koukala na zahraniční ivf a vsude ty holky na videich ho jedli celý ihned po transferu. I v Americe. Tak to není jen česká babska rada. Jim ho 30 minut po transferu pulku a za par hodin druhou. Klidně bych snedla plnou vanu ananasu kdybych vedela, ze to pomůže

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex