Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj mohu přidávám se. V lednu snad už klapne první KET. ET jsme neměli a po odkladu až tedy teď na KET. Nyní docela řeším cyklus. První menstruace přišla pár dní po OPU, další byla vyvolána gynekologem a ta na kterou čekám nyní taky nikde. Zpoždění asi jen den ale vždy mi chodila na čas. Gynekologické vyšetření po odběru je ok. ![]()
Jen mě zajímá jestli je to normální.
@helbell píše:
Ahoj mohu přidávám se. V lednu snad už klapne první KET. ET jsme neměli a po odkladu až tedy teď na KET. Nyní docela řeším cyklus. První menstruace přišla pár dní po OPU, další byla vyvolána gynekologem a ta na kterou čekám nyní taky nikde. Zpoždění asi jen den ale vždy mi chodila na čas. Gynekologické vyšetření po odběru je ok.
Jen mě zajímá jestli je to normální.
Ahojky. Hele popravdě co je normální? Ja mam ms pravidelnou, ovulaci taky, vyšetření ok a taky et ani ket nevycházejí. Jsou věci mezi nebem a zemí, kterým ani lékaři nerozumí. Prostě narození miminka je zázrak ![]()
Jak jsem tusila tak moje telo bude zas napinat! 29. DC a mrcha nikde… snad nebudu mit cyklus delsi jak 40 dni. Ja chci KET! ![]()
@šmoulililinka
Já jsem 26.DC a taky napjatě vyhlížím… ale po covidu a třech neuspěsných KET od srpna taky spíš čekám těch 40 dnů🤣
Ja po ket a biochemku jsem mela 46 dni
tak jsem zkusila pit Kontryhel, aby mohl být dříve dalsi ket a ovulace opet zpět na 14 den. Tak to taky zkuste
Tak tenhle cyklus nezachráníme a vzhledem k tomu, že KET bude řízený, tak event. Další pokus bude rovnou navazovat- u mě- pevně v to věřím, ať už mám klid, to čekání je na psychiku fakt síla…
@šmoulililinka píše:
Na me ma konteyhel opacny ucinek. Vzdy rozhodi jeste vic.
Ja ho pila jednou a rozhodil mi to na 35 dní. Tak jsem ho zkusila po pul roce znova a zase to vrátil zpět.
@Anonymní píše:
Ahojky. Hele popravdě co je normální? Ja mam ms pravidelnou, ovulaci taky, vyšetření ok a taky et ani ket nevycházejí. Jsou věci mezi nebem a zemí, kterým ani lékaři nerozumí. Prostě narození miminka je zázrak
Asi tak ![]()
Dnes jsem byla na UZ. 11DC a sliznice jen 2mm, měl to někdo podobně a narostla mu ještě?
@malagovicova
Jako s estrogenama nebo bez? Jestli bez, tak v příštím cyklu vypěstuješ hezkou s.
@malagovicova píše:
Dnes jsem byla na UZ. 11DC a sliznice jen 2mm, měl to někdo podobně a narostla mu ještě?
To asi zaleží jaky máš cykly. Je rozdíl zda 28 nebo 45. Pri 45 by mohla jeste nárůst
. Např ja 13dc na utz 11mm
@malagovicova pokud jsi bez stimulace,tak.to už nenaroste, taky jsem to měla tak a vzali mě ještě jednou na ultrazvuk později a nic extra, takže mi KET pak posunuly na další cyklus.
Ahoj holky, pridávám se k vám a zdravím známé nicky. V prosinci ET neproběhlo z důvodu OHSS, tak ted buď koncem ledna nebo začátkem února první KET. Záleží, kdy dorazí MS, dnes jsem 17DC, zítra kontrola v CAR. Předtím jsem poslední ms měla v srpnu, tak bůh ví, jak to bude teď po všech těch hormonech.
Držím všem pěsti a doufám, že se to povede. Jestli ne, tak už nebudu smutná, ale po tolika letech už budu fakt nasr*na.
@bezinka.11 píše:
Ahoj holky, pridávám se k vám a zdravím známé nicky. V prosinci ET neproběhlo z důvodu OHSS, tak ted buď koncem ledna nebo začátkem února první KET. Záleží, kdy dorazí MS, dnes jsem 17DC, zítra kontrola v CAR. Předtím jsem poslední ms měla v srpnu, tak bůh ví, jak to bude teď po všech těch hormonech.
Držím všem pěsti a doufám, že se to povede. Jestli ne, tak už nebudu smutná, ale po tolika letech už budu fakt nasr*na.
Vitej. Takze pojedeš řízený KET?