KET leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
581
3.1.21 11:43

Ahoj mohu přidávám se. V lednu snad už klapne první KET. ET jsme neměli a po odkladu až tedy teď na KET. Nyní docela řeším cyklus. První menstruace přišla pár dní po OPU, další byla vyvolána gynekologem a ta na kterou čekám nyní taky nikde. Zpoždění asi jen den ale vždy mi chodila na čas. Gynekologické vyšetření po odběru je ok. :think:
Jen mě zajímá jestli je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 17:41
@helbell píše:
Ahoj mohu přidávám se. V lednu snad už klapne první KET. ET jsme neměli a po odkladu až tedy teď na KET. Nyní docela řeším cyklus. První menstruace přišla pár dní po OPU, další byla vyvolána gynekologem a ta na kterou čekám nyní taky nikde. Zpoždění asi jen den ale vždy mi chodila na čas. Gynekologické vyšetření po odběru je ok. :think:
Jen mě zajímá jestli je to normální.

Ahojky. Hele popravdě co je normální? Ja mam ms pravidelnou, ovulaci taky, vyšetření ok a taky et ani ket nevycházejí. Jsou věci mezi nebem a zemí, kterým ani lékaři nerozumí. Prostě narození miminka je zázrak ;)

• Citovat
  • Upravit
7281
3.1.21 19:10

Jak jsem tusila tak moje telo bude zas napinat! 29. DC a mrcha nikde… snad nebudu mit cyklus delsi jak 40 dni. Ja chci KET! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.21 19:29

@šmoulililinka
Já jsem 26.DC a taky napjatě vyhlížím… ale po covidu a třech neuspěsných KET od srpna taky spíš čekám těch 40 dnů🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 19:35

Ja po ket a biochemku jsem mela 46 dni :palec: tak jsem zkusila pit Kontryhel, aby mohl být dříve dalsi ket a ovulace opet zpět na 14 den. Tak to taky zkuste

• Citovat
  • Upravit
7281
3.1.21 20:16

Na me ma konteyhel opacny ucinek. Vzdy rozhodi jeste vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.21 20:29

Tak tenhle cyklus nezachráníme a vzhledem k tomu, že KET bude řízený, tak event. Další pokus bude rovnou navazovat- u mě- pevně v to věřím, ať už mám klid, to čekání je na psychiku fakt síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 20:53
@šmoulililinka píše:
Na me ma konteyhel opacny ucinek. Vzdy rozhodi jeste vic.

Ja ho pila jednou a rozhodil mi to na 35 dní. Tak jsem ho zkusila po pul roce znova a zase to vrátil zpět.

• Citovat
  • Upravit
10923
4.1.21 10:42
@Anonymní píše:
Ahojky. Hele popravdě co je normální? Ja mam ms pravidelnou, ovulaci taky, vyšetření ok a taky et ani ket nevycházejí. Jsou věci mezi nebem a zemí, kterým ani lékaři nerozumí. Prostě narození miminka je zázrak ;)

Asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.1.21 11:28

Dnes jsem byla na UZ. 11DC a sliznice jen 2mm, měl to někdo podobně a narostla mu ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.21 11:48

@malagovicova
Jako s estrogenama nebo bez? Jestli bez, tak v příštím cyklu vypěstuješ hezkou s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 11:48
@malagovicova píše:
Dnes jsem byla na UZ. 11DC a sliznice jen 2mm, měl to někdo podobně a narostla mu ještě?

To asi zaleží jaky máš cykly. Je rozdíl zda 28 nebo 45. Pri 45 by mohla jeste nárůst :nevim:. Např ja 13dc na utz 11mm

• Citovat
  • Upravit
1359
4.1.21 11:54

@malagovicova pokud jsi bez stimulace,tak.to už nenaroste, taky jsem to měla tak a vzali mě ještě jednou na ultrazvuk později a nic extra, takže mi KET pak posunuly na další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
4.1.21 12:25

Ahoj holky, pridávám se k vám a zdravím známé nicky. V prosinci ET neproběhlo z důvodu OHSS, tak ted buď koncem ledna nebo začátkem února první KET. Záleží, kdy dorazí MS, dnes jsem 17DC, zítra kontrola v CAR. Předtím jsem poslední ms měla v srpnu, tak bůh ví, jak to bude teď po všech těch hormonech.
Držím všem pěsti a doufám, že se to povede. Jestli ne, tak už nebudu smutná, ale po tolika letech už budu fakt nasr*na.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 12:28
@bezinka.11 píše:
Ahoj holky, pridávám se k vám a zdravím známé nicky. V prosinci ET neproběhlo z důvodu OHSS, tak ted buď koncem ledna nebo začátkem února první KET. Záleží, kdy dorazí MS, dnes jsem 17DC, zítra kontrola v CAR. Předtím jsem poslední ms měla v srpnu, tak bůh ví, jak to bude teď po všech těch hormonech.
Držím všem pěsti a doufám, že se to povede. Jestli ne, tak už nebudu smutná, ale po tolika letech už budu fakt nasr*na.

Vitej. Takze pojedeš řízený KET?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí