Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kajako kdy ze si byla na ket? Mám takové tušení ze asi jak já 26.1., ale nejsem si jistá a hledat se mi to nechce 😄
Ja jsem taky byla po 14 dnech od KET a ted jeste jednou po 14 dnech… Prave mi ten brezen prijde strasne daleko…
@Alenkaalca jj 26. jsem byla.. a uz tenkrát mne rikali, ze kontrola bude az za 3 tydny od potvrzení těhotenství z krve.. jako taky se mne to zda hodne dlouho ![]()
@kajako možná bych šla i ke své doktorce pro jistotu 😄 😄 normálně jsem nervózní za tebe 😂
@Alenkaalca to jsi hodná
no uvidím, kdyz to na me bude do toho března moc dlouhý, tak se jim tam zkusim vecpat dřív
je to uz „jenom“ 18 dni ![]()
A jak se citite holky? Ja jsem hrozne nafoukla, to je ale asi i z tech prasku.. a po ranu uz mne zacina byt celkem spatne. A nemuzu moc spat, ani kdyz sem unavena.. ![]()
@kajako ty já jsem taky nafoukla, ale bývám často unavená a v noci trpím nespavosti 😃 😃 takže celkem na pytel, k tomu mě často bolí zadá, ale jsem ráda, ze mi prozatím není špatne
@kajako @Alenkaalca
Nafouknuti uz mam jako setrvaly stav. Spatne mi zatim neni, ale odpoledne unava jak blazen. A ze zacatku straslivy zmeny nalad, ted uz je to malinko lepsi teda.
V noci se taky prevaluju.
A zachvaty pazravosti…
Mě v noci trápí zácpa a křeče ve střevech
jupí ![]()
Jinak únava, pálení žáhy a takové ty „radosti“ ![]()
Já vám tu psala, že jsem měla dojem, ze postup bude takovýhle ![]()
Hodnotu HCG v krvi mám přes 8 tisíc ![]()
Takže prý výsledky v normě ![]()