KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
6.1.23 16:17

Prosím názor

Kvůli krvácení jsem si volala do CARu a tam mi řekli ať si za pár dnů zajdu na krev (na ultrazvuku, ze by nebylo nic vidět) a uvidím..
HCG 14 den (pondělí) - 1397
HCG 18 den (dnes) - 4800
Brali by jste to jako dobrý růst? Musí to být vždy min dvojnásobek? (někde se píše ob den dvojnásobek, někde za dva až tři dny)
Nějak nevím co si myslet, vy toho máte načteného více než já. Za každou reakci budu vděčná 🙏 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
6.1.23 18:47

@Regca89 stím ti nepomůžu ale podle mě je hlavní že roste ne. Mě ani včera nebrali krev tak že do dnes nevím jaký mám HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.1.23 01:49

Ahoj holky, taky mam spatnou zkusenost s IVF clinic, kazdy doktor jiny postup, nekteri doktori az prilis opatrni, ze pak nenarostou ani folikuly, udajne se pry neda zmenit uz davkovani, ale zde na diskuzich ctu, ze doktor pridal vic hormonu, no byla jsem v rozpacich. 2 ivf. Ktere me ted bude cekat podstupuji ve Fertimedu u prim. Sobka mladsiho a on je uzasny :dance:
Pokud by vam to nahodou nevyslo, nebojte se zmenit centrum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.1.23 07:39

@Regca89 taky vůbec nevím kurňa,…to čekání a nejistota je hrozná teda, nic neovlivníme, čekat a věřit prckům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.1.23 08:26

@Piškotka38 @Michalka 28 tak jsem našla tento článek
https://www.gynweb.cz/…vi/vse-o-hcg
tak tomu budu muset věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.23 08:38

@Regca89 Hezké ráno, teď jsem ti zrovna chtěla psát na uklidnění. Mám kamarádku co podstupuje IVF v Kanadě a tam právě HCG sledují bedlivě (první test měla 8 den po transferu na klinice) a právě i srdeční akci měří (tam taky musí být nárůst), proto mě překvapilo, že u nás to obecně funguje jinak ty kontroly… Od ní vím, že nárůst HCG musí byt alespoň 60% jinak je to v prd… já předtím nikdy pozitivní test neměla, tak jsem to s ní hodně řešila a na HCG 18 den si šla sama, abych to mohla srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
7.1.23 10:51

@Regca89 no vidíš aspoň něco na uklidnění. Kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.1.23 10:58

@Michalka 28 až 16.1 🤦‍♀️ To jsou takové nervy, že se mi z toho dnes udělal opar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
7.1.23 11:43

@Regca89 tak to chápu to je za dlouho. Ale musíš věřit že to dobře dopadne a pokud doktor nic nenaznačil tak bych se nebála. Mě taky řekl dr. že tam srdíčko je a ja si nejsem jistá ale pokud tvrdí že je tak mu věřím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.1.23 20:40

@Regca89 prosím tě, ten Amelgen i v polednem sis přidala na kolik dní? Já dnes teprv druhý, ale pořádně se motám, je mi zle, nejraději bych si teď večer ho nezavedla, Vrubla mi řekl, že tři brát tak 4 dny, pak se vrátit na dva, zítra už si ho v poledne nedám, musím fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.1.23 20:45

@Piškotka38 4dny, dnes jedu 4den od zítřka se vracím zpátky na 2. Já to teda na sobě nějak nepozoruji, cítím se stejně.. A krvácení už přestalo? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.1.23 20:53

@Regca89 je to špinění, sem tam ještě, beru i askorutin,…no, už ať se blíží 12. týden a můžu léky vysazovat, myslím že většinu nevolností mám z nich :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.1.23 21:20

@Piškotka38 a ten ascorutin beres kolik tablet denně? Nevím kdy to vysadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.1.23 21:24

@Regca89 včera 3 xd, dnes už jen 2, obecně nerada beru léky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
9.1.23 09:13

Ahojte holky jak vám je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.