KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
5.1.23 14:46

@Michalka 28 no paráda a že to uteklo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
5.1.23 14:58

@hanka krtek to jo ještě se objednat na gyn a a pak zas čekat. Teť budeme pořád jen čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
5.1.23 15:44

@hanka krtek dobre dekuji, kouknu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.1.23 19:35

@Michalka 28
Já to vidím jinak. Teď už se jen těšit. A u doktorky už jsem byla. V pondělí na krev a další pondělí na kontrolu a dostanu průkazku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
5.1.23 19:42

Dokud nebudou tak 11tt tak budu chodit s obavami. Já budu volat zítra. Chtěla jsem se zeptat na pohlaví máme genetiku a pokaždé zapomenu :) tak třeba zítra. To jí dávají tak brzo mě ji minula chtěla napsat až v 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.1.23 20:00

Tak já jsem teď 7 a za deset dnů už budu 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
5.1.23 21:27

@hanka krtek jo tak ja to pochopila že teť v pondělí. Mě krev nebraly ani dneska :think: tak uvidíme co řekne zítra doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
6.1.23 08:22

Tak a dnes krvácím já, myslím, že je konec, dost hnědé krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.1.23 08:45

@Piškotka38 já jsem včera skončila na pohotovosti, dnes jsou krvácení a křeče zase pryč.. Ještě nic není straceno, bojuj :srdce:
Myslím na tebe, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.23 09:34

@Regca89 @Piškotka38 holky to snad ne.. :( moc na Vás myslím.. a držím palečky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
6.1.23 11:03

@Mandarinka1987 moc děkuji, jsou to nervy. Mám skvělého gynekologa, že přijel kvůli mě i do zavřené ordinace,…mimi tam je i se srdíčkem, kolem vidí sraženinky malé,… Ascorutin js si koupila, klidový režim s prckem moc nejde, volala js i na kliniku, amelgen zavést i v poledne,…holky, víte co je nejhorší, že doktoři na klinice nejsou jednotní, při ket mi dr nasadila píchat co 3 dny agolutin do 12.tydne, i když odběr krve na progesteron byl ok,…tak js byla ráda, že se udělalo neco jinak a úspěch se dostavil,.. teď v pondělí potvrzení :srdce: u jiné dr, agolutin mi vysadila, že není potřeba, ptala jsem se, že mi bylo řečeno něco jiného, trvala na tom, že vysadit,…hlodalo to nejen mě, ale i manžela, že co když se něco pose.. budu si vyčítat, že jsem poslechla jinou dr a injekce vysadila, ejhle, dnes fakt krvácení, shoda náhod, bo opravdu tělu injekce chybi…jako, potratit, tak udělám fičák na klinice,…i odpoledne napíšu šéfovi mail, chlap chce, ať ho informuji o nejednotnosti jejich postupů,…jsem fakt n..na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.1.23 11:11

@Piškotka38 a ty tedy navštěvuješ IVF v Olomouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
6.1.23 11:56

@Regca89 jj,ivf clinic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.1.23 12:02

@Piškotka38 tak to máme podobné zkušenosti :-( U jedné doktorky super péče a stanovená léčba a pak jsme se dostali k jiné a najednou bylo všechno jinak. Pak si nás vzal “do parády” Vrublovský a teď už i na ten ultrazvuk jsem si trvala, že chci k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.23 15:10

@Piškotka38 Je to hrozný.. :( samozřejmě tam muže být jiná příčina, ale taky bych se přikláněla k tomu, ze to bude tím vysazenim injekci.. proč najednou v průběhu měnit něco, co funguje.. :roll: alespoň, že ten Tvůj gynekolog je fajn a koukl na Tebe..
Já jsem poslední dobou z doktorů taková rozpačitá, vždycky jsem byla na všechny slušná, a taková puťka, ale přijde mi, že co si člověk nevydupe, to není.. a když pak něco nedopadne dobře, tak mají tisíc argumentů proč to tak bylo, ale jejich chyba určitě ne..
Doteď nemůžu skousnout to, ze když jsem volala na gyndu, ze už 3 týdny krvacim, a sestra mi rekla, ze to je v pohodě, ze je to covidem, ze to přejde a pak mě vezla rychla s 2litry krve v břiše..
Teď když je plod zjevně v rohu dělohy, tak se bojím, aby se něco podobného neopakovalo, tak jsem tam volala, a zase, noo to počkejte na kontrolu na kliniku za tech 14 dni a až pak přijďte.. to ze se člověk prakticky pak boji, ze zažije to samé a třeba se to nestihne, to už je tak trochu nezajímá.. :(
snad se u Tebe to krvaceni zastavi a zase bude dobre.. Tvůj gynekolog snad ví co děla a na tu IVF kliniku uz snad nebudes muset zpátky.. moc držím palečky :srdce: člověk je v tomhle tak strasne bezmocný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.