Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk Já teprve čekám na ms, dneska jsem 28dc, měla by dorazit do pondělí nejpozději, tak snad se nebude moc toulat.
Příspěvek upraven 06.10.15 v 12:45
@Vrk Jj, první je počata přirozeně, to až to druhé nás takhle trápí. Sice je to o trochu snazší, ale na druhou stranu je mi zase hrozně líto, když vidím, jak se těší na sourozence a já ji ho pořád nemohu dát. Chtěli jsme mezi dětmi rozdíl 2 roky, aby si spolu mohly hrát…
@ajleenka kez by
a ty hned v zapeti
kolikaty dc u vas delaji ket?
@Vrk Doufám, že to vyjde, máme jenom jedno embryjko, takže pak zase celé ivf znovu. ![]()
Ahojky
dnes ULZ., folikul roste uz ma 18mm a sliznice 6,8mm, juchuuu roste roste ![]()
Dnes jsem 27.DC v pondělí opět ultrazvuk a to uz bude doufám těsně před Ovulaci ![]()
@ajleenka urcite, neboj!;) ja taky jedu v prirozenem cyklu. Tak jsem zvedava, mam anovulacni cykly takze to bude asi bez ovulace, ale modlim se aspon za sliznici!!:)
Nemas nejake tipy na zlepseni? Treba bylinky nebo tak… ja piju kontryhel a vcera mi manzel natrhal malinovnik ![]()
@smiley1 píše:
@Euforie 27.dc?? Nemyslis 17.dc??? Jinak my vzdy zavadeli po jednom…
ja mám dlouhe nepravidelne cykly, az 40.dni tzn. Ovulace 25.-30.den ![]()
Děvčata koukám, ze budeme mít všechny KET v přirozeném cyklu ![]()
Holky tak at nam to utika, jak čekání na menzes, nebo na ovulku.. ![]()
Krásný víkend Vàm přeji, užívejte sluníčko az budem tehulky, tak se moc slunit nebudem ![]()
@Vrk ahojky, v pondělí kontrola, když uz bude Sliznice a folikul OK tak za pet dni bude KET, tak asi v sobotu.
A ty jdeš v úterý na kontrolu?
@Euforie jj a predpokladany ket v nedeli:). Ty jo to jsou pocty stim dlouhym cyklem…kolikaty by jsi byla uz potom dc?
@Euforie jj a predpokladany ket v nedeli:). Ty jo to jsou pocty stim dlouhym cyklem…kolikaty by jsi byla uz potom dc?
Holky, a budete brat aspon utrogestan nebo vubec nic? Ja jsem dnes 14. dc a cekam na KO. Taky mam strasne dlouhe cykly a jeste nepravidelne… Minuly mesic ovulka 26. dc. Tenhle mesic to snad bude driv.