Klacid - lze rozmíchat v čaji?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11196
3.3.23 16:27

Tak jsem dnes zjistila, proč výsledky až v pondělí, náš lékař má dnes dovolenou. Nicméně včera večer na mě angína od dcery skočila a plně se do rána vyvinula, takže jsem skončila taky na atb a mě dala doktorka něco, co se jmenuje Znobact, ale to neměli, tak mám Zinnat. Jsou to tablety a v návodu je, že to mohou i děti, v poloviční dávce. Tak nevím, ale dcera už si na tu lžičkovou metodu tak zvykla, že se na to i skoro těší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
3.3.23 16:32
@Fazulina píše:
Tak jsem dnes zjistila, proč výsledky až v pondělí, náš lékař má dnes dovolenou. Nicméně včera večer na mě angína od dcery skočila a plně se do rána vyvinula, takže jsem skončila taky na atb a mě dala doktorka něco, co se jmenuje Znobact, ale to neměli, tak mám Zinnat. Jsou to tablety a v návodu je, že to mohou i děti, v poloviční dávce. Tak nevím, ale dcera už si na tu lžičkovou metodu tak zvykla, že se na to i skoro těší :lol: :lol:

Už to neměň. Je jí líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
3.3.23 16:35
@Havlova píše:
Už to neměň. Je jí líp?

Právě, že jo, je jí mnohem líp, zato já úpím :D. Měnit to už nebudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
3.3.23 16:36
@Fazulina píše:
Právě, že jo, je jí mnohem líp, zato já úpím :D. Měnit to už nebudu..

To je dobře. :palec: Teda to s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
6.3.23 13:33

Ahojte, jak jsem slíbila, tak hlásím, že výsledky stěru z krku dcery byly pozitivní na streptokoka, prý masivně. Tak aspoň to nebylo zbytečně. Každopádně dcera se coto už úplně ok. Takže to pěkně zabralo. Díky všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
6.3.23 13:44
@Fazulina píše:
Ahojte, jak jsem slíbila, tak hlásím, že výsledky stěru z krku dcery byly pozitivní na streptokoka, prý masivně. Tak aspoň to nebylo zbytečně. Každopádně dcera se coto už úplně ok. Takže to pěkně zabralo. Díky všem za rady.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+