Klasický porod po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xpisk03
22.1.13 22:23
@Ťutina píše:
@pomeranca nekontrolovali ti hned po porodu jizvu-zevnitř?

já jsem po císaři necelé 4měs. a teda jizvu mi nikdo zevnitř nekontroloval :nevim: jak se kontroluje zevnitř??

• Citovat
  • Upravit
4853
22.1.13 22:28

@xpisk03 po porodu placenty mi tam strčila celou ruku a prohmatávala to zevnitř-celý břicho se mi hejbalo, lili mi tam studenou vodu, abych to tak necítila, no jak to bylo po tom porodu čerstvý a ještě tohle? Fakt nepříjemný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
22.1.13 22:39
@Ťutina píše:
@xpisk03 po porodu placenty mi tam strčila celou ruku a prohmatávala to zevnitř-celý břicho se mi hejbalo, lili mi tam studenou vodu, abych to tak necítila, no jak to bylo po tom porodu čerstvý a ještě tohle? Fakt nepříjemný :,(

Tak to musela byt nádhera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.1.13 22:39

@xpisk03 Mě ji kontroloval gyndař na prohlídce po 6nedělí a kontroloval ji přes břicho ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
22.1.13 22:45

@Loki01 to byla :cert:,musela jsem dát malou mužovi, nezvládla bych jí mít na prsou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
22.1.13 22:50
@Ťutina píše:
@Loki01 to byla :cert:,musela jsem dát malou mužovi, nezvládla bych jí mít na prsou :?

Me to ted boli za tebe. Fuuuj.
Nemohla si vzít UTZ? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
22.1.13 22:54

@Loki01 prej se to takhle dělá :nevim: řikala sem si ať už se ve mě nehrabe-odebrání pupeč krve, porod placenty, vyčištění, pak tahle kontrola, zase nějaký čištění a pak vyšíváníčko bez umrtvení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.1.13 22:58

@Ťutina 8o 8o 8o No, to je hrůza. To asi nikdo holkám po cs neřekne, když zvažují zda normální porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
22.1.13 22:59

@Bábrdl mě bylo řečeno, že jizva je pohmatem kontrolována aby nedošlo ke komplikacím, představovala sem si něco úplně jinýho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.1.13 23:04
@Ťutina píše:
@Bábrdl mě bylo řečeno, že jizva je pohmatem kontrolována aby nedošlo ke komplikacím, představovala sem si něco úplně jinýho :roll:

Tak ono je to asi potřeba, pro své potěšení to doktorka nědělá. Ale zní to jak strašná hrůza 8o To bych snad dala druhého cs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
22.1.13 23:09

Určitě je to potřeba, zdraví je to nejdůležitější, já bych i přez tohhle chtěla rodit zase přirozeně, je to bolest hrozná, ale to k tomu patří, a člověk zatne zuby a vydržet to musí, jako to, když ti dají miminko hned na prsa, za to to všechno stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
22.1.13 23:11
@Bábrdl píše:
@Ťutina 8o 8o 8o No, to je hrůza. To asi nikdo holkám po cs neřekne, když zvažují zda normální porod

Ale to se nestalo všem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
22.1.13 23:13
@Ťutina píše:
@Loki01 prej se to takhle dělá :nevim: řikala sem si ať už se ve mě nehrabe-odebrání pupeč krve, porod placenty, vyčištění, pak tahle kontrola, zase nějaký čištění a pak vyšíváníčko bez umrtvení :zed:

Kurna tož snad ji taky někdy někdo zkontroluje. :cert:
Mě teda takhle kontrolovat nebudou:) Člověk aby se toho pomalu bal víc nez porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
22.1.13 23:14

@Loki01 Já popravdě neznám nikoho, nebo sem se po tom ani nepídila, kdo měl druhej přirozenej po prvním císaři, spíš mají dva císaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
22.1.13 23:17
@Ťutina píše:
@Loki01 Já popravdě neznám nikoho, nebo sem se po tom ani nepídila, kdo měl druhej přirozenej po prvním císaři, spíš mají dva císaře

To je pravda, v ČR je to ještě novinka.
Snad se to časem rozleze:)
Tady se to takhle myslím ani nekontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí