Klavírní škola pro samouky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@cancerka píše:
myslíte tu modrou knihu? když jsem se koukala na ukázky, tak mi to přijde pro někoho, kdo má základy hudební nauky ne?
Tak učí se podle to malé děti. Teď jsem koukala na stránky Evy Lorenc, má i online kurzy.
Já hrála na piano podle sluchu, pak se naučila noty ve sboru. Na klavír jsem se učila podle této knihy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže začít asi tím, že nejprve si seženu nastuduji hudební nauku že? tam asi najdu všechny ty divné pojmy a značky, které se pak v těch učebnicích klavíru používají? nebo je to vysvětleno na začátku i v těchto učebnicích?
na stránky Evy Lorenc jsem se dívala, vypadají dobře, tam budu asi čerpat taky informace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cancerka píše:
Takže začít asi tím, že nejprve si seženu nastuduji hudební nauku že? tam asi najdu všechny ty divné pojmy a značky, které se pak v těch učebnicích klavíru používají? nebo je to vysvětleno na začátku i v těchto učebnicích?na stránky Evy Lorenc jsem se dívala, vypadají dobře, tam budu asi čerpat taky informace
Jaké divné značky máš na mysli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kromě not jsou i jiné značky a je tam i víc řádků apod. prostě jak říkám žádné základy, to co se člověk učil v ZŠ nestačí, abych pochopila, co a jak hrát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cancerka píše:
Kromě not jsou i jiné značky a je tam i víc řádků apod. prostě jak říkám žádné základy, to co se člověk učil v ZŠ nestačí, abych pochopila, co a jak hrát![]()
jsem si docela jistá, že na to budou nějaký videa na youtube. a v tomhle případě, myslím, by to mohlo být lepší, než text. Předvést rytmus je lepší, než ho slovy popisovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cancerka píše:
Kromě not jsou i jiné značky a je tam i víc řádků apod. prostě jak říkám žádné základy, to co se člověk učil v ZŠ nestačí, abych pochopila, co a jak hrát![]()
Mrkni na tu Lorencovou, má ebook zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit