Klavírní škola pro samouky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
22.11.22 13:24
@cancerka píše:
myslíte tu modrou knihu? když jsem se koukala na ukázky, tak mi to přijde pro někoho, kdo má základy hudební nauky ne? :nevim:

Tak učí se podle to malé děti. Teď jsem koukala na stránky Evy Lorenc, má i online kurzy.
Já hrála na piano podle sluchu, pak se naučila noty ve sboru. Na klavír jsem se učila podle této knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
22.11.22 14:14

Takže začít asi tím, že nejprve si seženu nastuduji hudební nauku že? tam asi najdu všechny ty divné pojmy a značky, které se pak v těch učebnicích klavíru používají? nebo je to vysvětleno na začátku i v těchto učebnicích?

na stránky Evy Lorenc jsem se dívala, vypadají dobře, tam budu asi čerpat taky informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.11.22 14:49
@cancerka píše:
Takže začít asi tím, že nejprve si seženu nastuduji hudební nauku že? tam asi najdu všechny ty divné pojmy a značky, které se pak v těch učebnicích klavíru používají? nebo je to vysvětleno na začátku i v těchto učebnicích?na stránky Evy Lorenc jsem se dívala, vypadají dobře, tam budu asi čerpat taky informace

Jaké divné značky máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
22.11.22 15:43

Kromě not jsou i jiné značky a je tam i víc řádků apod. prostě jak říkám žádné základy, to co se člověk učil v ZŠ nestačí, abych pochopila, co a jak hrát :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
22.11.22 16:32
@cancerka píše:
Kromě not jsou i jiné značky a je tam i víc řádků apod. prostě jak říkám žádné základy, to co se člověk učil v ZŠ nestačí, abych pochopila, co a jak hrát :oops: :(

jsem si docela jistá, že na to budou nějaký videa na youtube. a v tomhle případě, myslím, by to mohlo být lepší, než text. Předvést rytmus je lepší, než ho slovy popisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.11.22 18:11
@cancerka píše:
Kromě not jsou i jiné značky a je tam i víc řádků apod. prostě jak říkám žádné základy, to co se člověk učil v ZŠ nestačí, abych pochopila, co a jak hrát :oops: :(

Mrkni na tu Lorencovou, má ebook zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze