Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je zajimavy ze presne stejne myslenky jsem mela rano taky…me je 38 mam 4letou holcicku a snazi e se o dalsi. pripadam si hrozne nezodpovedna ze me bude 60 a deckam 20. Desi me choroby a unava. pritom nechci mit jedinacka ![]()
Jsem z toho docela spatna
@Damael píše:
Radši to ještě pojisti zhasnutou lampičkou a hezky pod peřinou..
neblazni, to uz ho nenajdu v te tme, to me pak muze opit i rohlikem…
@momi33 píše:
včera sis začala mazat obličej krémem?
nic proti, ale to je s křížkem po funuse![]()
Jedna známá doktorka mi odborně vysvětlila, že cokoliv mazat na ksicht vůbec nemá smysl, k buňkám se vše dopravuje vnitřně a všecky krémy jsou prý jedno velký šméčko na lidi. ![]()
@ivana-domca píše:
A od kolika let že je to označení stará rašple?
u nás ve skupině, každá nad třicet je suchá větev
rašple bude asi o stupen starší
@momi33 píše:
no, to se mi ještě nestaloani když jsem byla těhotná.
Tak to jsou u nás hodně slušný lidi nebo vypadám fakt blbě ![]()
@Damael
takze v 27 letech uz jsem vlastne polomrtva
A co teprv muj chlap, ten ma 37, ale u nich je to do 55 porad mladi ![]()
@Cuarentena píše:
Jedna známá doktorka mi odborně vysvětlila, že cokoliv mazat na ksicht vůbec nemá smysl, k buňkám se vše dopravuje vnitřně a všecky krémy jsou prý jedno velký šméčko na lidi.
no, já bych asi bez mazadel nemohla bejt
a dost koukám po lidech-ženskejch, a na spoustě z nich je vidět, že nic nepoužívaj ![]()
@Alčák1 píše:
Zrovna jsme se o tom bavily s manželemsice mi je 31, dítě mám jedno a užíváme si tak na půl - brzdí nás hypotéka… takže dovolená někde u moře
ale říkaly jsme si, jaký nás čekají krásný dny, až manželovi bude 54, mě 51 náš malej miláček už bude samostatnej a druhý, který ještě není taky
, skončí nám hypotéka a my dva si začneme konečně užívat - aniž by nás něco limitovalo - do důchodu budeme mít ještě 20 let, takže v těch 50 budeme vlastně v nejlepších letech
Už nás čekají jen samá pozitiva a sociální jistoty
![]()
![]()
a stará rašple??? fuj
člověk je přece tak mladý na kolik se cítí
mému tchánovi bude 58 a měla bys vidět, jak omládnul s vnoučkem
leze po 4, hraje si na tygra…
jsi tak hnusne pozitivni, ze sem ani nepatris ![]()
@emino Špatný, viď?
Já bych snad manželovi tu mladou milenku našla sama, jako revanš za to, že mu straším v domě.. ![]()
@princeznaII píše:
u nás ve skupině, každá nad třicet je suchá větev
rašple bude asi o stupen starší
já taky ještě říkám „vyšeptalá kukuřice“ ![]()
@Damael píše:
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 letČytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem
To je nějaká provokace, ne? jako, že bych šla už rovnou do důchodu
ale nevím, co na to vláda ![]()
@momi33
Důležité je věřit tomu, že ještě není pozdě. A já věřím. Fakt jo.
Za pár dní budu nejen spokojená a usměvavá s občasným sexem, ale ještě budu vypadat na dvacet.
![]()