Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
11.8.13 12:23

To je zajimavy ze presne stejne myslenky jsem mela rano taky…me je 38 mam 4letou holcicku a snazi e se o dalsi. pripadam si hrozne nezodpovedna ze me bude 60 a deckam 20. Desi me choroby a unava. pritom nechci mit jedinacka :think:
Jsem z toho docela spatna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.13 12:23
@Damael píše:
Radši to ještě pojisti zhasnutou lampičkou a hezky pod peřinou..

neblazni, to uz ho nenajdu v te tme, to me pak muze opit i rohlikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
11.8.13 12:24
@momi33 píše:
včera sis začala mazat obličej krémem? :think:
nic proti, ale to je s křížkem po funuse ;) :lol:

Jedna známá doktorka mi odborně vysvětlila, že cokoliv mazat na ksicht vůbec nemá smysl, k buňkám se vše dopravuje vnitřně a všecky krémy jsou prý jedno velký šméčko na lidi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
11.8.13 12:24
@ivana-domca píše:
A od kolika let že je to označení stará rašple? :nevim:

u nás ve skupině, každá nad třicet je suchá větev
rašple bude asi o stupen starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.8.13 12:25
@momi33 píše:
no, to se mi ještě nestalo ;) ani když jsem byla těhotná.

Tak to jsou u nás hodně slušný lidi nebo vypadám fakt blbě :think:

• Citovat
  • Upravit
6956

@Damael 8o takze v 27 letech uz jsem vlastne polomrtva :? A co teprv muj chlap, ten ma 37, ale u nich je to do 55 porad mladi :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

@Cuarentena to je zvlstni ale me to pomaha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@Cuarentena píše:
Jedna známá doktorka mi odborně vysvětlila, že cokoliv mazat na ksicht vůbec nemá smysl, k buňkám se vše dopravuje vnitřně a všecky krémy jsou prý jedno velký šméčko na lidi. :mrgreen:

no, já bych asi bez mazadel nemohla bejt :think: a dost koukám po lidech-ženskejch, a na spoustě z nich je vidět, že nic nepoužívaj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.13 12:26
@Alčák1 píše:
Zrovna jsme se o tom bavily s manželem :mrgreen: sice mi je 31, dítě mám jedno a užíváme si tak na půl - brzdí nás hypotéka… takže dovolená někde u moře :,( ale říkaly jsme si, jaký nás čekají krásný dny, až manželovi bude 54, mě 51 náš malej miláček už bude samostatnej a druhý, který ještě není taky :lol:, skončí nám hypotéka a my dva si začneme konečně užívat - aniž by nás něco limitovalo - do důchodu budeme mít ještě 20 let, takže v těch 50 budeme vlastně v nejlepších letech :lol: Už nás čekají jen samá pozitiva a sociální jistoty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a stará rašple??? fuj :zed: člověk je přece tak mladý na kolik se cítí :kytka: mému tchánovi bude 58 a měla bys vidět, jak omládnul s vnoučkem :mrgreen: leze po 4, hraje si na tygra…

jsi tak hnusne pozitivni, ze sem ani nepatris :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901

Edit

Příspěvek upraven 14.08.13 v 08:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155

@emino Špatný, viď? :nevim: Já bych snad manželovi tu mladou milenku našla sama, jako revanš za to, že mu straším v domě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@princeznaII píše:
u nás ve skupině, každá nad třicet je suchá větev
rašple bude asi o stupen starší

já taky ještě říkám „vyšeptalá kukuřice“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@Damael píše:
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 let 8o Čytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo :zed:
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem :kytka:

To je nějaká provokace, ne? jako, že bych šla už rovnou do důchodu :nevim: :mrgreen: ale nevím, co na to vláda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Kytka32 píše:
@Timinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já to přece jen risknu a nějaký ten plán si udělám ;)

Rděj začni sepisovat závěť a vzpomínky na minulost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1255

@momi33
Důležité je věřit tomu, že ještě není pozdě. A já věřím. Fakt jo. :dance: Za pár dní budu nejen spokojená a usměvavá s občasným sexem, ale ještě budu vypadat na dvacet. :pankac: :* :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová