Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
4.1.16 18:39
@Lena 25 píše:
Každýho věc, ne? Tohle taky miluju. Možná jim říct:„Vidíte, jak jsem blbá? Vy jste měly prachy, já je mít nebudu.“Na prachy slyší většina. ;)

Já je posílám někam. Zajímá mě pouze názor zaměstnavatele na mojí nepřítomnost. Né názor zaměstnanců - s nima smlouvu nemám. Proto jsem v kolektivu oblíbená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.1.16 19:29
@stáťáva píše:
Na prachy je segra když má paragraf dyl jak 6 dni doma není neměla by premie :nevim:

Není to sranda být bez peněz. A kór, jestli je matka s dítkem sama. Neříkám, že je to lehčí, ale jak říká bývalá kolegyně:"Dva důchody jsou víc než jeden. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.1.16 19:38

@Loda A jak tedy bylo první den v práci? Mně se to docela táhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.1.16 19:40

U mě dobrý ale byla jsem jak zpomalený film :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.1.16 19:43
@stáťáva píše:
U mě dobrý ale byla jsem jak zpomalený film :think:

Taky mi to trochu trvalo, než jsem se do toho dostala. Anebo to dělala ta kosa na dílně. Cca 14 stupňů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.1.16 21:11
@Lena 25 píše:
@Loda A jak tedy bylo první den v práci? Mně se to docela táhlo.

Dobrý. Já už se do práce docela těšila. Doma jsem se strašně rozválela a zlenivěla, potřebuju zas dostat do svého režimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.9.16 19:16

Nějak nám to tady usnulo.Tak něco novinek. Spíš nenovinky. Opět jsem nastoupila do staré práce. Na pracáku jsem byla necelý dva měsíce a už zase makám. Na jednu stranu dobrý, jen se nám to v Belgii zadrhlo. Takže pátky doma s náhradou o sobotách a už to vypuklo. První sobota přede mnou.
9.9. mi budou měnit okna, stará už nedovírala, v zimě mi tu foukala meluzína :mrgreen: a vlály záclony. Okna schvaloval pouze plynař. :lol:
Před pár dny mi bylo 45,5 roku. Cítím se pořád stejně na 20 cca :mrgreen:.A pořád jsem bez pořádné, nefalšované kámošky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.9.16 10:24

Tak jJá jsem opětmaminka nnarodila se mi15.7 dcera takžeo zzábavu postaráno a měla jsem narozeniny podruhé mi bylo ddevatenáct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
3.9.16 09:33

Ahoj holky, to je super, že si užíváte. Já vlastně taky, jsem od prázdnin po operaci nádoru, jezdím na onkologii a jinak už chodím do práce, starám se o domácnost, manžela, psa, rodiče a všechny, co mě potřebují. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.9.16 16:53

@merlose jej nádor snad ti to vyndali všechno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
5.9.16 17:52
@stáťáva píše:
@merlose jej nádor snad ti to vyndali všechno :mavam:

snad jo, chodím na onkologii pravidelně na kontroly, tak snad by na to přišli. Co malá, užíváš si MD? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
31.1.17 22:00

Už jsi ok @merlose male bude 7 měsíců hrozne to leti našla jsem zoubek ale je to lenoška nechce se ji na bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
2.2.17 08:05

@stáťáva jsem po druhé operaci, ale výsledky jsou teď OK, tak snad už je po všem. Máme furt veselo, manžel si zlomil nohu, má sádru až nahoru, tak se těch doktorů nezbavíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.2.17 20:39

@merlose to mě mrzí zes byla zase na operaci přeju ať už jsi jenom zdravá a muži ať se noha dobře zhojí.
Naše miminko je tak kouzelné mám pocit že ji láskou snim :P :P už se na bříško jednou přetočila ale spíš to byla náhoda prostě je líná a dneska jsme byli v bazénu a plakala tak nevím co se jí nelibilo když vodu má ráda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.2.17 13:17
@Loda píše:
U nás berou prémie už za jeden den paragrafu nebo tvé nemoci.

U nás taky. Jedna měla dokonce prémie 58 kc. Zvedla se minimální a vzali nám prémie. Ted se navíc nestíhá díky chřipce, takze příští týden přesčasy+ sobota. Tuhle sobotu se hlásilo na směnu 12 lidí z 50 a stejně nepritlacil na penězích.
A teď z jiného soudku. V pondělí mi odstřihli elektřinu.2 roky mám jiný příjmení, ktere se nezaznamenalo na Eonu. Smlouva podepsána 9.2.zustala neplatnou.Od ledna jsem řešila, nedokazal nikdo zjistit ani to, proc mi Innogy neposlala smlouvu novou, kdyz předchozí neobnovili. Nastesti jsem mohla zůstat se synem u matky.Jen je to časově náročnější kvůli práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová