Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
17.2.15 15:33

@S.Ivanka to snad ne,… :( a už vědí něco víc co můžeš napsat sem? kolik je klučíkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.2.15 16:50

Já mám facebook… ale Jířu v přátelích nemám… a co se vlastně stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
6.3.15 14:56

Holky jak ty palce držíte??? Jíři kluk už je po dalších dvou operacích srdce, je s ním ale v Motole celou dobu a teď už jí tak trochu drží lepší nálada, podle mě se s tím začíná smiřovat…A nebo jak mi občas píše začíná blbnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.3.15 14:58

@S.Ivanka a proč už nechodí sem na emimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
6.3.15 15:03
@Regina Hero píše:
@S.Ivanka a proč už nechodí sem na emimino?

vím že psala že se jí tenkrát rozbil počítač a tak píše jen přes mobil z FB, asi je to pro ni zatím jednodušší, ale taky vím, že psala že požádala o dobrého anděla, protože je s prachama úplně v pr.. zvlášť když už od Vánoc prakticky nepracuje, prý je u soukromníka, takže nemá vůbec nic. Ale jinak je cca 3 týdny čerstvě babičkou, její dcera má kluka…což jí tedy taky moc nepřidá, protože mi psala že má nějakýho tr.otla že než se vrátila holka z porodnice měla z bytu doupě a že jí 2 dny trvalo než to dala trochu do obyvatelnýho stavu. Takže celkově nic moc, ale chlapeček je krásnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.3.15 13:47
@S.Ivanka píše:
Holky kdo z vás má FB??? Že by jste Jířu podpořily?? Ten kluk je na tom hodně zle. Dostali výsledky vyšetření proč se to stalo a Jířa je z toho asi zralá na psychiatra

Jsem absolutně mimo mísu - co se stalo? Co se děje? FB mám, napíšu ti sz. Držte se, holky milovaný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.3.15 15:07

Holky muzu k vám? Me je 36 a chci ještě jedno dítě do poctu. Jinak penzijní ještě nemám ani mít nebudu nemá to smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
14.4.15 22:59

https://www.emimino.cz/…rankovani/5/ - krásná diskuse, kterak děti starších matek zabírají místa ve školkách dětem mladých matek (zajímalo by mě IQ těch mladých matek, když v tomhle dokáží vidět úměrnost) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.4.15 23:10

@Taara69 jo, taky jsem to objevila… ty si tam teda holky káply do noty… to IQ raději ani vědět nechci… ono o něčem svědčí už i ty chyby u některých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
15.4.15 06:03

Ještě jsem po ránu pro pobavení dočetla a jdu pracovat, ač mi dítě ani jako staromatce do školky nevzaly a zřejmě ani na další školní rok nevezmou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
15.4.15 07:58

:mrgreen: vtipny.
Me teda jako staromatce dite vzali! dokonce i do specialky tak bych mela radej chodit kanalama :roll:
Tady u nas jsou taky dve takovy expertky na tehotenstvi starsich matek :roll:
Fakt se jen bavim, kdyz nekdo, kdo ma decko jeste v plenach vi naprosto presne, co by mela delat jina, o generaci starsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.6.15 16:48

Upps - první příspěvek a hned chyba!!! Zaregistrovala jsem se, abych reagovala to téhle diskuze a pak jsem omylem napsala do „Těhotná v důchodu“, hihi:-)…Tak kopíruju níže:

Ahoj, četla jsem jen první stránku téhle dlouhé diskuze, a tak mě pobavila, že mě prostě nedá se nepřidat, snad mě vezmete mezi sebe. Mimochodem už delší dobu sleduju emimino. Je to spíš taková šmírácká zábava, protože v reálu by mě prostě nenapadlo, z čeho všeho lze mít „šílený strach“, ale na druhou stranu taky kvůli poučení, protože některé příběhu fakt berou dech a to pak přemýšlím – hele, tohle se Ti taky může stát, víš to? A pak taky škola života, některé názory potkávám i v „reálu“. Je mi 36, první dítě stále zatím není aktuální. Takže na některé otázky, v horším případě výpady, se tak nějak připravuji „nanečisto“. Tak zdravím všechny ty, co jsou stejně jako já „přes čáru“. Škoda, že jsem ekonomicky aktivní, čili přispívám na mateřské dovolené jiných maminek, jinak bych chodila kanály rovnou:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.6.15 16:56

@JulieJ :mavam: :mavam: :mavam:
Vítám tě mezi „staré rašple“… akorát se trochu obávám, že zdejší diskuze už lehce umřela na úbytě… ale třeba se pletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.6.15 17:03

:dance: Všimla jsem si:-). Ale doufám a věřím, že co úplně neuhaslo, jde zase rozfoukat, jen to chce trpělivost a silný dech…Líbí se mi komentáře zakladatelky Sluky, je to prostě takové fajn vyvážení toho mainstreamu, co tu je (bez urážky). Mimochodem, jako další podobné téma mi to ukazuje „Rašple proti růstu chloupků“, takže takže další naše důležitá funkce. Zkusím položit anketní otázku: Jak reagujete a jak se cítíte při otázkách typu „Proč ještě nemáš (první, druhé, třetí…) dítě?“ Ujme se toho někdo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.6.15 17:07

@JulieJ ráda bych odpověděla, ale mám děti čtyři, takže mi takové otázky nikdo nedává… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová