Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 let
Čytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo ![]()
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem ![]()
@Damael píše:
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 letČytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem
letos?
mě bude 36 za pár dní ![]()
Pochopila jsem, že už je to jenom přežívání a čekání na ránu z milosti, až si muž najde mladou milenku..
![]()
Jojo, nedávno tu byla kámoška a stěžovala si, že jí za rok bude 30
Jsem jí málem vyhodila
Zas si říkám, že bude důvod udělat pořádnej mejdan, až se připlíží ta 40
Jen ty vrásky mě deptaj. A to si pořád kupuju takových krémů proti nim
Celulitidu neřeším, páč v mém věku je už stejnak nevhodné promenádovat se v mini
Naštěstí mě ještě nikdo nepovažoval za dceřinu babičku, tak si říkám, že to není ještě tak hrozný ![]()
Mně bylo v červenci 37
sundala jsem zrcadla v celém domě, a nosím jen volé oděvy, nakoupila jsem zásobu inkontinenčních vložek ![]()
@AniNevim Já ti nevím, není to nebezpečné v našem věku? Přeci jenom to tělo už taky chátrá.. Aby z toho nebyl infarkt nebo tak něco - a hlavně, fakt necháš manžela dívat se na tvé klepající se tělo? ![]()
A co teprve budete říkat v 50?
Mně je 35, druhé dítě se mi zatím ani porodit nepodařilo a naopak si říkám, že všechno teprve přijde. Teď věnuju dalších cca 18 let dětem a pak si konečně začnu užívat ![]()
@Damael píše:
@AniNevim Já ti nevím, není to nebezpečné v našem věku? Přeci jenom to tělo už taky chátrá.. Aby z toho nebyl infarkt nebo tak něco - a hlavně, fakt necháš manžela dívat se na tvé klepající se tělo?
neblazni, vazu mu pres oci satek a delame to velmi smutne a pomalu, abychom neprasili, teda neprašili.
@Kytka32 píše:
A co teprve budete říkat v 50?Mně je 35, druhé dítě se mi zatím ani porodit nepodařilo a naopak si říkám, že všechno teprve přijde. Teď věnuju dalších cca 18 let dětem a pak si konečně začnu užívat
nó tak vítej v realitě. Život už máš skoro za sebou, nic neplánuj