Klub starých rašplí

20155
11.8.13 12:11

Klub starých rašplí

Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 let 8o Čytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo :zed:
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
11.8.13 12:12

Ty máš pocit, že tě v 36 už nečeká nic veselého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.8.13 12:13
@Damael píše:
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 let 8o Čytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo :zed:
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem :kytka:

letos? :think: mě bude 36 za pár dní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.8.13 12:14

Pochopila jsem, že už je to jenom přežívání a čekání na ránu z milosti, až si muž najde mladou milenku.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.13 12:14

Muzu k vam, i kdyz jeste obcas mam sex? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.8.13 12:15
@momi33 píše:
letos? :think: mě bude 36 za pár dní 8o

Co s tím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys

Jojo, nedávno tu byla kámoška a stěžovala si, že jí za rok bude 30 8o Jsem jí málem vyhodila :mrgreen: Zas si říkám, že bude důvod udělat pořádnej mejdan, až se připlíží ta 40 :P Jen ty vrásky mě deptaj. A to si pořád kupuju takových krémů proti nim :think: Celulitidu neřeším, páč v mém věku je už stejnak nevhodné promenádovat se v mini :mrgreen: Naštěstí mě ještě nikdo nepovažoval za dceřinu babičku, tak si říkám, že to není ještě tak hrozný 8)

• Citovat
  • Upravit
sophinka1

Mně bylo v červenci 37 :zed: sundala jsem zrcadla v celém domě, a nosím jen volé oděvy, nakoupila jsem zásobu inkontinenčních vložek :zed:

• Citovat
  • Upravit
25324
@Damael píše:
Co s tím? :nevim:

to nevím :lol: čas asi nezastavím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.8.13 12:16

@AniNevim Já ti nevím, není to nebezpečné v našem věku? Přeci jenom to tělo už taky chátrá.. Aby z toho nebyl infarkt nebo tak něco - a hlavně, fakt necháš manžela dívat se na tvé klepající se tělo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.8.13 12:16

Blbý akorát je, když mi puboši říkaj „Dobrý den“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
11.8.13 12:17

Holky, hlásím se do klubu, manžel mě doporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
11.8.13 12:17

A co teprve budete říkat v 50? :mrgreen: Mně je 35, druhé dítě se mi zatím ani porodit nepodařilo a naopak si říkám, že všechno teprve přijde. Teď věnuju dalších cca 18 let dětem a pak si konečně začnu užívat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.13 12:18
@Damael píše:
@AniNevim Já ti nevím, není to nebezpečné v našem věku? Přeci jenom to tělo už taky chátrá.. Aby z toho nebyl infarkt nebo tak něco - a hlavně, fakt necháš manžela dívat se na tvé klepající se tělo? :roll:

neblazni, vazu mu pres oci satek a delame to velmi smutne a pomalu, abychom neprasili, teda neprašili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
11.8.13 12:19
@Kytka32 píše:
A co teprve budete říkat v 50? :mrgreen: Mně je 35, druhé dítě se mi zatím ani porodit nepodařilo a naopak si říkám, že všechno teprve přijde. Teď věnuju dalších cca 18 let dětem a pak si konečně začnu užívat :D

nó tak vítej v realitě. Život už máš skoro za sebou, nic neplánuj

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová