Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LLenča píše:
Plány jsou jedna věc, realita druhá…![]()
![]()
no, mojí mami je 67,v jejím věku bych měla jít do důchodu bez naspoření, v 62 do předdůchodu.
Nevidím důvod, proč se toho nedožít-když pominu nějakou těžkou nemoc či náhlou smrt ![]()
@PetraJ píšeJo a holky, ne abyste si v tomhle věku pořizovaly děti. Nechte to těm mladším (tak 16-22 let). Nezapomeňte, že se takovou lásku jako mladý rodiče jim už nemůžete dát.
@PetraJ píše:
Tak mně bylo v červenci 33. Jeli jsme ten den na dovolenu a v autě hráli písničku od Chinaski - 1970. Tu písničku natočili přesně před deseti lety, kdy mi bylo 23 a teď už jsem se do toho věku taky dostala.Jo a holky, ne abyste si v tomhle věku pořizovaly děti. Nechte to těm mladším (tak 16-22 let). Nezapomeňte, že se takovou lásku jako mladý rodiče jim už nemůžete dát.
To je celkem průšvih, protože jsem byla poučena až pozdě
A teď nevím co dělat. Ale možná by to dítě mohl vychovávat můj syn
Jedmu 18 a druhému bude 15 ![]()
Tak jsem zjistila, že do důchodu jdu přesně za 34 a půl let. Jupí, už se to krátí. ![]()
Asi si udělám další metřík. ![]()
@PetraJ píše:
Tak jsem zjistila, že do důchodu jdu přesně za 34 a půl let. Jupí, už se to krátí.
Asi si udělám další metřík.
@Timinka píše:
To je celkem průšvih, protože jsem byla poučena až pozděA teď nevím co dělat. Ale možná by to dítě mohl vychovávat můj syn
Jedmu 18 a druhému bude 15
Jediným řešením je dát dítě k adopci. Nějaký šestnáctiletý zajištěný slečny si ho určitě rádi vezmou a daj mu lásku, kterou mu ty nejsi schopna dát.
@pelikan21 píše:
ja si ho nastesti zalozila v dobe, kdy to jeste melo cenu (takze kratce po 20-citce)… Ted uz bych ho taky nezakladala…![]()
![]()
A to si rikas stara rasple, jo ![]()
@pelikan21 píše:
ja si ho nastesti zalozila v dobe, kdy to jeste melo cenu (takze kratce po 20-citce)… Ted uz bych ho taky nezakladala…![]()
![]()
Taky jsem si penzijko založila před mnoha sty lety. Teď už tam ani nepřispívám, bo z něj bude leda tak dědictví. Musím si šetřit na poplatky u lékaře a na protetika. Mmch nedávno jsem si se zájmem všimla, že v našem městě otevřeli velký obchod s protetiky a velkou zásobou Tena lady. ![]()
@berry4 píše:![]()
![]()
jéé, proč ho ještě nemám?
Ty si radši vymaž ty svoje ikony, páč mně s nima strašně lezeš na nervy. ![]()
Furt na ně čumím a děsně závidím. ![]()
Koukám kolik je tady starých lidí
to nemáte nikde své forum a musíte být tady, mezi námi mladými. Já proti starším lidem nic nemám, ale co je moc to je moc.
@berry4 píše:no, to bezesporu, já teda byla tak nezodpovědná, že jsem si DOVOLILA mít dítě v osumatřiceti (vlastně už skoro devětatřiceti)
![]()
Já teda penzijko mám, po stovce měsíčně,to mi tak akorát vyjde na poslední dovču před tím, než mě odvezou z práce v osumašedesáti nohama napřed
Takv tomhle pripade to ma smysl. Myslis asi zdravotni dovolenou, ze? Zalivat kyticky za oknem a tak… ![]()
@momi33 píše:
no, mojí mami je 67,v jejím věku bych měla jít do důchodu bez naspoření, v 62 do předdůchodu.
Nevidím důvod, proč se toho nedožít-když pominu nějakou těžkou nemoc či náhlou smrt
Myslela jsem to spíš v reakci na to užít… Pokud protáhnou dobu odchodu do důchodu (což bych se ani nedivila), tak teda nevím, jak si ho užiješ.
Přeju tobě, sobě i ostatním, aby jo, ale…
No, uvidíme. ![]()
@K-Black píše:
Koukám kolik je tady starých lidíto nemáte nikde své forum a musíte být tady, mezi námi mladými. Já proti starším lidem nic nemám, ale co je moc to je moc.