Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pelikan21 píše:
no, ja jsem si bohuzel deti poridila az jako nezodpovedna 30-tka (tedy PO 30-tce), takze jsem vlastne byla uz celkem odepsana, ale pokusim se svym chudakum detem dat tolik lasky a pohody, kolik muzu… (i kdyz to nebude nikdy tolik, jako nynejsi „mlade matky“.![]()
![]()
).
Tak to mne posledni dva dny taky trapi. Ale co, aspon je tu ta kvantita, kdyz ne kvalita, ne? ![]()
@asha píše:
Tak to mne posledni dva dny taky trapi. Ale co, aspon je tu ta kvantita, kdyz ne kvalita, ne?
pravdu mas, spolustarenko ve zbrani.
![]()
@denisa 76
A nezapomeň na bílé tričko a modré trenýrky. Ať jde za frajerku a ne nějakou trapku. ![]()
Ráda bych tímto podala přihlášku do klubu rašplí pro svou rašpli. Foto přikládám.
Zde. r_cp. r_qf.&bvm=bv.50500085,d.bGE,pv. xjs. s.en_US. ciY8R2R6XC8.O&biw=1280&bih=856&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=KXgHUuCwKJOBhQeSnIGYDA jsou obrázky, které vyjedou na googlu po zadání výrazu „stará rašple“ Jen je mi divné, že je Helenka až na třetím řádku.
@LLenča píše:
@denisa 76
A nezapomeň na bílé tričko a modré trenýrky. Ať jde za frajerku a ne nějakou trapku.
jé to jsi mě udělal radost..já si celou dobu lámala hlavu co jí k těm cvičíčkám dám
![]()
Jinak tohle fotí a cvičí Blacková tak asi jí svěřím holku at jí něco taky naučí http://blog.idnes.cz/…Peldova1.jpg
Poslední koment u deníčku mladí rodiče :Moc gratuluji. je to to nejkrásnější co může v životě být, je jedno jestli je to mladá maminka, milovat miminko může i víc než 30 ti letá, peníze nejsou všechno stačí jen základ a to nejdůležitější
:mrgreen
:
Jdu si podat žádanku do domova důchodců ![]()
Koukala jsem včera na fotky z dovolené a zjistila jsem, že nejen stárnu, ale ovládám metamorfozu - stal se ze mě hroch.
Frustrovaně jsem okamžitě snědla vaničku cherry rajčátek a začala uvažovat o sebevraždě.
@denisa 76
Kdybys zase potřebovala poradit, neváhej se na mě obrátit. Co nevím, vygooglím.
![]()
@pelikan21 - jsem ještě horší, pořídila jsem si dceru až po 40 a jelikož jsem celé těhotenství chodila do práce, tak jsem tento server objevila až po jejím narození a teprve tady jsem přišla na to, jakou hrůzu jsem provedla ![]()
@Lizbeth píše:
Koukala jsem včera na fotky z dovolené a zjistila jsem, že nejen stárnu, ale ovládám metamorfozu - stal se ze mě hroch.
Frustrovaně jsem okamžitě snědla vaničku cherry rajčátek a začala uvažovat o sebevraždě.
Příspěvek upraven 11.08.13 v 13:49
@AniNevim píše:
Muzu k vam, i kdyz jeste obcas mam sex?
@babčamk píše:
Ahoj holky, jeeeee, vy jste pro mne zalozily diskusi? Diky![]()
![]()
jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ![]()
@Taara69 píše:
@pelikan21 - jsem ještě horší, pořídila jsem si dceru až po 40 a jelikož jsem celé těhotenství chodila do práce, tak jsem tento server objevila až po jejím narození a teprve tady jsem přišla na to, jakou hrůzu jsem provedla
ty jo, tak to jsi prisla o jedinecnou prilezitost se v tehotenstvi radit s temi mladymi zaslouzilymi a zkusenymi matkami, co tu jsou, jestli jsi nahodou neudelala chybu a jestli to zvladnes…
![]()
Chudinko… je mi jasne, ze bez techto rad to bylo hrozne…
![]()