Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bersaba píše:
Stolice je v pohodě. Horší je, když neudržíš myšlenku.
tak ja radsi jdu, at na to nezapomenu, protoze poslat se z nepameti, to nevim, jak bych doma vysvetlila..
Já bych se s mojí postavou vrhla tak na „modelink“ - možná bych s pořádnýma brejlema mohla lepit letadýlka.
@denisa 76 píše:
@Georgi![]()
![]()
to máš dobrý..já když jdu na chíru, že mě něco nelíbí už mě ani neléčí a nabídnou mě hned kudlu
![]()
Mě nic nenabízejí, hledí na mě soucitně a říkají to je věkem.
@asha píše:
Jsem tuA bez penzijka
hele, tak to uz ani nezakladej… To se vyplati jenom „mladym, lepsim maminkam, co nas starsi strci do kapsy a zasijou“…
![]()
Taky nemám penzijko.
Předpokládám, že se důchodu stejně nedožiju, tak na co spořit?
Oni tu hranici beztak ještě posunou a na to se jim můžu z vysoka… ![]()
@berry4 píše: Šmankote. A mě už táhne na těch 50.Mno nic, jdu se raděj zastřelit.
![]()
Ne ne, ty můžeš dělat modeling pro přestárlé
![]()
No mě něco podobného řekl nedávno očař, když jsem chtěla zkorigovat dioptrie, prý mám být ráda, že vůbec takhle vidím
![]()
@Hanullka píše:![]()
Hlásím se k vám. A taky bez penzijka
.
Neplač, stejně se ho asi nedožijeme ![]()
Tak mně bylo v červenci 33. Jeli jsme ten den na dovolenu a v autě hráli písničku od Chinaski - 1970. Tu písničku natočili přesně před deseti lety, kdy mi bylo 23 a teď už jsem se do toho věku taky dostala. ![]()
Jo a holky, ne abyste si v tomhle věku pořizovaly děti. Nechte to těm mladším (tak 16-22 let). Nezapomeňte, že se takovou lásku jako mladý rodiče jim už nemůžete dát. ![]()
@pelikan21 píše:
hele, tak to uz ani nezakladej… To se vyplati jenom „mladym, lepsim maminkam, co nas starsi strci do kapsy a zasijou“…![]()
![]()
Nezalozim. Na tu chvilku to snad ani nema cenu ![]()
@Georgi píše:
Já bych se s mojí postavou vrhla tak na „modelink“ - možná bych s pořádnýma brejlema mohla lepit letadýlka.Mě nic nenabízejí, hledí na mě soucitně a říkají to je věkem.
to jsi mě s brejlema připomněla otce, když nedávno říkal, že už to začalo a musí si vzít i na to brejle aby strefil
![]()
Tak to je mazec..si říkám co ti budou říkat v 60 ![]()
@Damael píše:
Neplač, stejně se ho asi nedožijeme
pch, to já tedy mám v plánu se ho dožít
a užít ![]()
@Hanullka píše:![]()
Hlásím se k vám. A taky bez penzijka
.
neplač stejně by ti ho nedali
![]()
@momi33 píše:
pch, to já tedy mám v plánu se ho dožít![]()
a užít
Plány jsou jedna věc, realita druhá…
![]()
@asha píše:
Nezalozim. Na tu chvilku to snad ani nema cenu
ja si ho nastesti zalozila v dobe, kdy to jeste melo cenu (takze kratce po 20-citce)… Ted uz bych ho taky nezakladala…
![]()