Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
11.8.13 12:32
@pelikan21 píše:
@Damael a ja pozvanku nedostala??? :,( :,( :,( Ted se tedy citim hluboce urazena… :,( :,( :,( a smutna… :,( :,( :,(

Vždyť jsi nás našla - vítej :hug: ve svých trudných myšlenkách nebudeme samy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.8.13 12:32

Hele, zas je to jednodušší, co se týče vánoc a narozenin. Dřív jsme vždycky vymejšleli dárky, teď je to jasný - já chlapovi něco na prostatu, on mě něco na menopauzu a spokojený sme oba. Musíte hledat ty pozitíva :lol:

• Citovat
  • Upravit
20155
11.8.13 12:33

@valkil Radši si ho připrav předem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
11.8.13 12:33

Téda holky, já nevím letos mi bude 33, mám jedno dítko. O dtuhé se pokoušíme, ale ani náhodou si nepřjdu jak stará rašple :mrgreen:
Myslím, že na toto označení máte dost času :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
11.8.13 12:34

Tak já se taky hlásím. Je mi 39 a už jsem začala chodit na revmatologii. Tedy profylakticky mě tam odeslal imunolog - prý pro jistotu v mém věku. Děti i celulitidu mám taky. Berete mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.13 12:35

Hele, nevite jak dlouho v mem veku udrzim stolici? Pac se obavam, ze vas potom nestihnu docitat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.8.13 12:35

Si děláte srandu, ale já si chci od ledna navýšit spoření na důchod, abych mohla odejít do předdůchodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.8.13 12:37

@Georgi :lol: :lol: :lol: to máš dobrý..já když jdu na chíru, že mě něco nelíbí už mě ani neléčí a nabídnou mě hned kudlu :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 12:37
@Damael píše:
Vždyť jsi nás našla - vítej :hug: ve svých trudných myšlenkách nebudeme samy :kytka:

diky zlato. Nejste v tom samy. :kytka: :kytka: :kytka:

@berry4 píše: Šmankote. A mě už táhne na těch 50. 8o Mno nic, jdu se raděj zastřelit. :? :mavam:

Berry, ty s Tvoji postavou? Kus, babo… :pocitac: :pocitac: :pocitac: Neprovokuj… Ja mit Tvoji postavu, tak se vrhnu na modeling… :cert: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.8.13 12:38

V červnu 36. :pankac:
Ale tu pravou stařeckou depresi mám už dva roky - od toho dne, kdy jsem si uzavřela penzijko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.8.13 12:39
@AniNevim píše:
Hele, nevite jak dlouho v mem veku udrzim stolici? Pac se obavam, ze vas potom nestihnu docitat…

Stolice je v pohodě. Horší je, když neudržíš myšlenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.8.13 12:39

@momi33 já už ho pro jistotu navýšila, protože do 70 nevim nevim.To už mám pocit, že už ani neudržím moč a budu si muset radši naspořit rychle něco víc a jít do důchodu o něco dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.8.13 12:40
:,(
@Bersaba píše:
V červnu 36. :pankac:
Ale tu pravou stařeckou depresi mám už dva roky - od toho dne, kdy jsem si uzavřela penzijko.

ty vogo, já tu depku mám taky od loňska, co jsem uzavírala penzijko :think: předpokládaný odchod do penze srpen 2044 :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730

Jsem tu :( A bez penzijka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
@momi33 píše:
Si děláte srandu, ale já si chci od ledna navýšit spoření na důchod, abych mohla odejít do předdůchodu :mrgreen:

ty si delas srandu, ja o tom taky uz uvazuju… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@blanula19 píše:
Téda holky, já nevím letos mi bude 33, mám jedno dítko. O dtuhé se pokoušíme, ale ani náhodou si nepřjdu jak stará rašple :mrgreen:
Myslím, že na toto označení máte dost času :think:

(to je spis takova „antidiskuze“ kvuli mladym matkam (18 - 22), co maji potrebu obhajovat, ze jsou mlade a maji miminko - i kdyz je to normalni - a nas starsi nazyvaji starymi rasplemi, mene schopnymi matkami nedavajicimi detem lasku a peci apod.)… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová