Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pelikan21 píše:
@Damael a ja pozvanku nedostala???![]()
![]()
Ted se tedy citim hluboce urazena…
![]()
![]()
a smutna…
![]()
![]()
Vždyť jsi nás našla - vítej
ve svých trudných myšlenkách nebudeme samy ![]()
Hele, zas je to jednodušší, co se týče vánoc a narozenin. Dřív jsme vždycky vymejšleli dárky, teď je to jasný - já chlapovi něco na prostatu, on mě něco na menopauzu a spokojený sme oba. Musíte hledat ty pozitíva ![]()
Téda holky, já nevím letos mi bude 33, mám jedno dítko. O dtuhé se pokoušíme, ale ani náhodou si nepřjdu jak stará rašple ![]()
Myslím, že na toto označení máte dost času ![]()
Tak já se taky hlásím. Je mi 39 a už jsem začala chodit na revmatologii. Tedy profylakticky mě tam odeslal imunolog - prý pro jistotu v mém věku. Děti i celulitidu mám taky. Berete mě?
Hele, nevite jak dlouho v mem veku udrzim stolici? Pac se obavam, ze vas potom nestihnu docitat…
Si děláte srandu, ale já si chci od ledna navýšit spoření na důchod, abych mohla odejít do předdůchodu ![]()
@Georgi
to máš dobrý..já když jdu na chíru, že mě něco nelíbí už mě ani neléčí a nabídnou mě hned kudlu
![]()
@Damael píše:
Vždyť jsi nás našla - vítejve svých trudných myšlenkách nebudeme samy
diky zlato. Nejste v tom samy.
![]()
@berry4 píše: Šmankote. A mě už táhne na těch 50.Mno nic, jdu se raděj zastřelit.
![]()
Berry, ty s Tvoji postavou? Kus, babo…
Neprovokuj… Ja mit Tvoji postavu, tak se vrhnu na modeling…
![]()
V červnu 36. ![]()
Ale tu pravou stařeckou depresi mám už dva roky - od toho dne, kdy jsem si uzavřela penzijko.
@AniNevim píše:
Hele, nevite jak dlouho v mem veku udrzim stolici? Pac se obavam, ze vas potom nestihnu docitat…
Stolice je v pohodě. Horší je, když neudržíš myšlenku.
@momi33 já už ho pro jistotu navýšila, protože do 70 nevim nevim.To už mám pocit, že už ani neudržím moč a budu si muset radši naspořit rychle něco víc a jít do důchodu o něco dřív
@Bersaba píše:
V červnu 36.
Ale tu pravou stařeckou depresi mám už dva roky - od toho dne, kdy jsem si uzavřela penzijko.
ty vogo, já tu depku mám taky od loňska, co jsem uzavírala penzijko
předpokládaný odchod do penze srpen 2044
![]()
@momi33 píše:
Si děláte srandu, ale já si chci od ledna navýšit spoření na důchod, abych mohla odejít do předdůchodu
ty si delas srandu, ja o tom taky uz uvazuju…
![]()
@blanula19 píše:
Téda holky, já nevím letos mi bude 33, mám jedno dítko. O dtuhé se pokoušíme, ale ani náhodou si nepřjdu jak stará rašple
Myslím, že na toto označení máte dost času
(to je spis takova „antidiskuze“ kvuli mladym matkam (18 - 22), co maji potrebu obhajovat, ze jsou mlade a maji miminko - i kdyz je to normalni - a nas starsi nazyvaji starymi rasplemi, mene schopnymi matkami nedavajicimi detem lasku a peci apod.)… ![]()