Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
11.8.13 13:18
@Verluka píše:
Tady se fakt člověk nenudí, já si donedávna nechtěla připustit, že stárnu a to tělo s par kily navíc a celulitidou není žádná hitparáda. Došlo mi to když jsemse šla do bývalé práce domluvit zda po mateřské opět můžu nastoupit na své místo na recepci a bylo mi oznámeno, že pro mě určitě budou mít místo uvnitř firmy, ale že na recepci by rádi někoho mladšího a reprezentativnějšího :mrgreen:
Takže už bych taky měla asi jít do starého železa… :mrgreen:

no tak aspoň tady se můžeš cítit dobře, když je to tu samá seniorka :roll:

• Citovat
  • Upravit
33916
11.8.13 13:18
@K-Black píše: :roll: já s ničím nebojuji, jsem modelka, fotím sportovní oblečení. Nevím s čím bych měla bojovat :roll:

jaký druh sportu fotíš..hod kladivem??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 13:19
@K-Black píše: :roll: já s ničím nebojuji, jsem modelka, fotím sportovní oblečení. Nevím s čím bych měla bojovat :roll:

to vis, ze jsi nejkrasnejsi… my to vime… ;) Nejradeji bych si Tvuj obrazek dala misto sporice, ale to nevim, jestli by u deti a manzela proslo… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.8.13 13:19
@denisa 76 píše:
jaký druh sportu fotíš..hod kladivem??? :mrgreen: :mrgreen:

jak kdy, někdy plavky, někdy aerobní dresy.

• Citovat
  • Upravit
33916
11.8.13 13:21
@pelikan21 píše:
tak to je mazec… to bych jim tam asi udelala toco… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, mozna ne, ale asi bych se hodne nahlas rozesmala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já občas už ucvrknu když si pšíknu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
11.8.13 13:21

@K-Black jejda tak to jsem netusila, ja myslela jak cvicite pani a jdete proti proudu. Predpokladam, ze pouze pro zahranicni periodika nebo i v nasem tisku vas najdeme???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.8.13 13:22

No já jsem odtamtud doslova utekla, záchvat smíchu jsem dostala až venku, lidi na mě koukali docela divně :mrgreen:
Tady mezi vámi se cítím skvěle…
Jinak k těm berlím, tu už nejsou in, teď frčí taková ty chodítka s kolečky a nákupním košíčkem, babča jeden má, tak si ho asi brzy pujčím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
11.8.13 13:24
@Minki píše:
A to uz se citis tak stara??? Nebo jsi se prisla posmivat :cert: :mrgreen:

Se ví, že posmívat… :jazyk: jen si ještě musím pořídit bejby…a rychle, abych nebyla „matka stařena“ :evil: já mu totiž dám tolik lásky…kolik matky po třicítce NIKDY nedaj…!!! :mrgreen: a školu? tu mám na háku… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Silky123

@K-Black

Šmarjá, a co děláte na této diskuzi? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
@K-Black píše:
jak kdy, někdy plavky, někdy aerobní dresy.

nechceš k tomu botky co jsem nosila za mlada?? http://images.zbozi.cz/…d31f0000.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.8.13 13:25
@Silky123 píše:
@K-BlackŠmarjá, a co děláte na této diskuzi? :mrgreen:

děsím se kolik je tu seniorů.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
11.8.13 13:25
@denisa 76 píše:
nechceš k tomu botky co jsem nosila za mlada?? http://images.zbozi.cz/…d31f0000.jpg

ty mám, ale nosím jen do tělocvičny když fotím skok přes kozu, nebo pře, met na kladině.

• Citovat
  • Upravit
29730
11.8.13 13:26
@pelikan21 píše:
hele, ja bych to taky netusila, ale muj starsi tehdejsi pritel me do toho uvrtal… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Budiz mu zeme lehka (jako memu bylemu neboztikovi - pro rypalky, neni po smrti, ale pro mne ano)… ;)

Hm, mam spis pocit, ze my mlady leta byly asi krapet jindy :( Co naplat, aspon, ze jsme si nezodpovedne poridili nadprumerny pocet deti, treba se aspon jedno vyvede a o rodice se postara :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 13:29
@asha píše:
Hm, mam spis pocit, ze my mlady leta byly asi krapet jindy :( Co naplat, aspon, ze jsme si nezodpovedne poridili nadprumerny pocet deti, treba se aspon jedno vyvede a o rodice se postara :pankac:

no, ja jsem si bohuzel deti poridila az jako nezodpovedna 30-tka (tedy PO 30-tce), takze jsem vlastne byla uz celkem odepsana, ale pokusim se svym chudakum detem dat tolik lasky a pohody, kolik muzu… (i kdyz to nebude nikdy tolik, jako nynejsi „mlade matky“. :,( :,( :,( ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.8.13 13:30
@K-Black píše:
ty mám, ale nosím jen do tělocvičny když fotím skok přes kozu, nebo pře, met na kladině.

tak neva dám je jednou holce až vyjde mezi lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová