Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:já s ničím nebojuji, jsem modelka, fotím sportovní oblečení. Nevím s čím bych měla bojovat
jaký druh sportu fotíš..hod kladivem???
![]()
@K-Black píše:já s ničím nebojuji, jsem modelka, fotím sportovní oblečení. Nevím s čím bych měla bojovat
to vis, ze jsi nejkrasnejsi… my to vime…
Nejradeji bych si Tvuj obrazek dala misto sporice, ale to nevim, jestli by u deti a manzela proslo…
![]()
@denisa 76 píše:
jaký druh sportu fotíš..hod kladivem???![]()
jak kdy, někdy plavky, někdy aerobní dresy.
@pelikan21 píše:
tak to je mazec… to bych jim tam asi udelala toco…![]()
![]()
No, mozna ne, ale asi bych se hodne nahlas rozesmala…
![]()
![]()
já občas už ucvrknu když si pšíknu ![]()
@K-Black jejda tak to jsem netusila, ja myslela jak cvicite pani a jdete proti proudu. Predpokladam, ze pouze pro zahranicni periodika nebo i v nasem tisku vas najdeme???
No já jsem odtamtud doslova utekla, záchvat smíchu jsem dostala až venku, lidi na mě koukali docela divně ![]()
Tady mezi vámi se cítím skvěle…
Jinak k těm berlím, tu už nejsou in, teď frčí taková ty chodítka s kolečky a nákupním košíčkem, babča jeden má, tak si ho asi brzy pujčím
![]()
@Minki píše:
A to uz se citis tak stara??? Nebo jsi se prisla posmivat![]()
Se ví, že posmívat…
jen si ještě musím pořídit bejby…a rychle, abych nebyla „matka stařena“
já mu totiž dám tolik lásky…kolik matky po třicítce NIKDY nedaj…!!!
a školu? tu mám na háku… ![]()
@K-Black píše:
jak kdy, někdy plavky, někdy aerobní dresy.
nechceš k tomu botky co jsem nosila za mlada?? http://images.zbozi.cz/…d31f0000.jpg
@denisa 76 píše:
nechceš k tomu botky co jsem nosila za mlada?? http://images.zbozi.cz/…d31f0000.jpg
ty mám, ale nosím jen do tělocvičny když fotím skok přes kozu, nebo pře, met na kladině.
@pelikan21 píše:
hele, ja bych to taky netusila, ale muj starsi tehdejsi pritel me do toho uvrtal…![]()
![]()
Budiz mu zeme lehka (jako memu bylemu neboztikovi - pro rypalky, neni po smrti, ale pro mne ano)…
Hm, mam spis pocit, ze my mlady leta byly asi krapet jindy
Co naplat, aspon, ze jsme si nezodpovedne poridili nadprumerny pocet deti, treba se aspon jedno vyvede a o rodice se postara ![]()
@asha píše:
Hm, mam spis pocit, ze my mlady leta byly asi krapet jindyCo naplat, aspon, ze jsme si nezodpovedne poridili nadprumerny pocet deti, treba se aspon jedno vyvede a o rodice se postara
no, ja jsem si bohuzel deti poridila az jako nezodpovedna 30-tka (tedy PO 30-tce), takze jsem vlastne byla uz celkem odepsana, ale pokusim se svym chudakum detem dat tolik lasky a pohody, kolik muzu… (i kdyz to nebude nikdy tolik, jako nynejsi „mlade matky“.
).
@K-Black píše:
ty mám, ale nosím jen do tělocvičny když fotím skok přes kozu, nebo pře, met na kladině.
tak neva dám je jednou holce až vyjde mezi lidi ![]()
no tak aspoň tady se můžeš cítit dobře, když je to tu samá seniorka