Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
koukla jsem se že to fakt existujea mají i chat
není na chat o inkontinenci
![]()
@pelikan21 píše:
milacku, prece nam prenechas trochu prostoru, ne?![]()
![]()
My ho moc uz nepotrebujeme…
![]()
![]()
co to kecáš, prý nepotřebujeme prostor
jen v autobuse kolik zaberete místa, kabelčička, taška, berle ![]()
@K-Black píše:
co to kecáš, prý nepotřebujeme prostorjen v autobuse kolik zaberete místa, kabelčička, taška, berle
heleeeeeeeeeee… ja mam berle skladaci, kabelcicku taky a tasku mam v kabelcicce, takze ja se neroztahuji… Jenom ten zadek uz neni co byval a zabere dve sedacky, ale co nadelam…
![]()
@pelikan21 píše:
heleeeeeeeeeee… ja mam berle skladaci, kabelcicku taky a tasku mam v kabelcicce, takze ja se neroztahuji… Jenom ten zadek uz neni co byval a zabere dve sedacky, ale co nadelam…![]()
![]()
jo a když jedeš z Kaufu tak máš taky tašku v kabelčičce? asi těžko že
a ještě zabereš dvě sedadla, ty mám nejradši ![]()
@K-Black píše:
jo a když jedeš z Kaufu tak máš taky tašku v kabelčičce? asi těžko žea ještě zabereš dvě sedadla, ty mám nejradši
ja si v Kauflandu jidlo hned nalisuji do flasky, takze staci jedna. To vis, zuby nejsou uz co byvaly a musim jist brckem.
![]()
@K-Black no ty zaberes i dve sedacky
i kdyz je videt, ze s tim aktivne bojujes. Takovy lidi mam rada pro ne neni zadny vek prekazkou
a sport a zdravi jsou pro ne priorita ![]()
@K-Black píše:
co to kecáš, prý nepotřebujeme prostorjen v autobuse kolik zaberete místa, kabelčička, taška, berle
@Jitka1976 píše: Že váháš…včera mi bylo 16…
![]()
A to uz se citis tak stara??? Nebo jsi se prisla posmivat
![]()
@pelikan21 píše:
hele, uz mam duchodove fakt HODNE dlouho…![]()
![]()
Je mi hodne pres 30, takze mam na tento titul narok…
![]()
![]()
Nebo ne?
![]()
![]()
![]()
Nevim, ja nemela kratce po 20tce o penzijnim pripojisteni ani tucha
To je fakt smutny tohleto
A k tomu mne ted bude zzirat svedomi, ze nikomu nezajistim hezkou dovolenou ![]()
Tady se fakt člověk nenudí, já si donedávna nechtěla připustit, že stárnu a to tělo s par kily navíc a celulitidou není žádná hitparáda. Došlo mi to když jsemse šla do bývalé práce domluvit zda po mateřské opět můžu nastoupit na své místo na recepci a bylo mi oznámeno, že pro mě určitě budou mít místo uvnitř firmy, ale že na recepci by rádi někoho mladšího a reprezentativnějšího ![]()
Takže už bych taky měla asi jít do starého železa… ![]()
@asha píše:
Nevim, ja nemela kratce po 20tce o penzijnim pripojisteni ani tuchaTo je fakt smutny tohleto
A k tomu mne ted bude zzirat svedomi, ze nikomu nezajistim hezkou dovolenou
hele, ja bych to taky netusila, ale muj starsi tehdejsi pritel me do toho uvrtal…
Budiz mu zeme lehka (jako memu bylemu neboztikovi - pro rypalky, neni po smrti, ale pro mne ano)… ![]()
@Minki píše:
@K-Black no ty zaberes i dve sedackyi kdyz je videt, ze s tim aktivne bojujes. Takovy lidi mam rada pro ne neni zadny vek prekazkou
a sport a zdravi jsou pro ne priorita
@Verluka píše:
Tady se fakt člověk nenudí, já si donedávna nechtěla připustit, že stárnu a to tělo s par kily navíc a celulitidou není žádná hitparáda. Došlo mi to když jsemse šla do bývalé práce domluvit zda po mateřské opět můžu nastoupit na své místo na recepci a bylo mi oznámeno, že pro mě určitě budou mít místo uvnitř firmy, ale že na recepci by rádi někoho mladšího a reprezentativnějšího
Takže už bych taky měla asi jít do starého železa…
tak to je mazec… to bych jim tam asi udelala toco…
No, mozna ne, ale asi bych se hodne nahlas rozesmala…
![]()