Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
11.8.13 13:08
@K-Black píše:
koukla jsem se že to fakt existuje :lol: a mají i chat :pankac:

není na chat o inkontinenci :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@pelikan21 píše:
milacku, prece nam prenechas trochu prostoru, ne? :* :* :* My ho moc uz nepotrebujeme… :* :* :*

co to kecáš, prý nepotřebujeme prostor :roll: jen v autobuse kolik zaberete místa, kabelčička, taška, berle :roll:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@Minki píše:
@Jitka1976 a to 1976 je cislo domu???
Že váháš… :mrgreen: včera mi bylo 16… :oops: :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
20385
@Timinka píše:
ccc vím ne. Už tam nějakej čas chodím :mrgreen:
@denisa 76 píše:
není na chat o inkontinenci :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 13:09
@K-Black píše:
co to kecáš, prý nepotřebujeme prostor :roll: jen v autobuse kolik zaberete místa, kabelčička, taška, berle :roll:

heleeeeeeeeeee… ja mam berle skladaci, kabelcicku taky a tasku mam v kabelcicce, takze ja se neroztahuji… Jenom ten zadek uz neni co byval a zabere dve sedacky, ale co nadelam… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.8.13 13:10
@pelikan21 píše:
heleeeeeeeeeee… ja mam berle skladaci, kabelcicku taky a tasku mam v kabelcicce, takze ja se neroztahuji… Jenom ten zadek uz neni co byval a zabere dve sedacky, ale co nadelam… :zed: :zed: :zed:

jo a když jedeš z Kaufu tak máš taky tašku v kabelčičce? asi těžko že :roll: a ještě zabereš dvě sedadla, ty mám nejradši :roll:

• Citovat
  • Upravit
20385
11.8.13 13:12
@K-Black píše:
jo a když jedeš z Kaufu tak máš taky tašku v kabelčičce? asi těžko že :roll: a ještě zabereš dvě sedadla, ty mám nejradši :roll:

ja si v Kauflandu jidlo hned nalisuji do flasky, takze staci jedna. To vis, zuby nejsou uz co byvaly a musim jist brckem. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750

@K-Black no ty zaberes i dve sedacky :lol: i kdyz je videt, ze s tim aktivne bojujes. Takovy lidi mam rada pro ne neni zadny vek prekazkou :palec: a sport a zdravi jsou pro ne priorita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
@K-Black píše:
co to kecáš, prý nepotřebujeme prostor :roll: jen v autobuse kolik zaberete místa, kabelčička, taška, berle :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
11.8.13 13:14
@Jitka1976 píše: Že váháš… :mrgreen: včera mi bylo 16… :oops: :jazyk:

A to uz se citis tak stara??? Nebo jsi se prisla posmivat :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.8.13 13:15
@pelikan21 píše:
hele, uz mam duchodove fakt HODNE dlouho… :D :D :D Je mi hodne pres 30, takze mam na tento titul narok… :dance: :dance: :dance:Nebo ne? :think: :think: :think: :mrgreen:

Nevim, ja nemela kratce po 20tce o penzijnim pripojisteni ani tucha :nevim: To je fakt smutny tohleto :( A k tomu mne ted bude zzirat svedomi, ze nikomu nezajistim hezkou dovolenou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.8.13 13:16

Tady se fakt člověk nenudí, já si donedávna nechtěla připustit, že stárnu a to tělo s par kily navíc a celulitidou není žádná hitparáda. Došlo mi to když jsemse šla do bývalé práce domluvit zda po mateřské opět můžu nastoupit na své místo na recepci a bylo mi oznámeno, že pro mě určitě budou mít místo uvnitř firmy, ale že na recepci by rádi někoho mladšího a reprezentativnějšího :mrgreen:
Takže už bych taky měla asi jít do starého železa… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 13:16
@asha píše:
Nevim, ja nemela kratce po 20tce o penzijnim pripojisteni ani tucha :nevim: To je fakt smutny tohleto :( A k tomu mne ted bude zzirat svedomi, ze nikomu nezajistim hezkou dovolenou :(

hele, ja bych to taky netusila, ale muj starsi tehdejsi pritel me do toho uvrtal… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Budiz mu zeme lehka (jako memu bylemu neboztikovi - pro rypalky, neni po smrti, ale pro mne ano)… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.8.13 13:17
@Minki píše:
@K-Black no ty zaberes i dve sedacky :lol: i kdyz je videt, ze s tim aktivne bojujes. Takovy lidi mam rada pro ne neni zadny vek prekazkou :palec: a sport a zdravi jsou pro ne priorita :mrgreen:
:roll: já s ničím nebojuji, jsem modelka, fotím sportovní oblečení. Nevím s čím bych měla bojovat :roll:
  • Citovat
  • Upravit
20385
11.8.13 13:17
@Verluka píše:
Tady se fakt člověk nenudí, já si donedávna nechtěla připustit, že stárnu a to tělo s par kily navíc a celulitidou není žádná hitparáda. Došlo mi to když jsemse šla do bývalé práce domluvit zda po mateřské opět můžu nastoupit na své místo na recepci a bylo mi oznámeno, že pro mě určitě budou mít místo uvnitř firmy, ale že na recepci by rádi někoho mladšího a reprezentativnějšího :mrgreen:
Takže už bych taky měla asi jít do starého železa… :mrgreen:

tak to je mazec… to bych jim tam asi udelala toco… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, mozna ne, ale asi bych se hodne nahlas rozesmala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová