Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1745
11.8.13 14:23

Myslím, že měsíce-ale úplně jistá si nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
11.8.13 14:23
@araw píše:
No to nemůžu, protože pak vidím duchy i tam, kde nejsou :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

duchové v tomhle věku? :think: Leda by tě už volali mezi sebe ti, co už odešli na druhý břeh :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
11.8.13 14:24
@pelikan21 píše:
Akorat tedy nerozumim tomu, co znamena to cislo +2 apod. :nevim: :nevim: :nevim:

asi měsíce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1255

@denisa 76
Budu o tom dlouze přemýšlet. :think:
Taky záleží na tom, zda bude Blacková ochotná vzít si nás do parády. Přece jen už to s námi nebude úplně jednoduché. Tam píchne, tam zabolí… Alespoň u mě to tak je. :think:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
@Damael píše:
To je naprosto geniální nápad :palec:
Jak to, že nenapadl mě? :think:

Třeba tě to napadlo. Ale už jsi to zase zapomněla. :lol: To se stává. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 14:25

Jinak, mam kalkulacku duchodu v pocitaci v XLS, ale nevim, jak ho pridat sem nebo na FB.

Ale mohla bych poslat emailem, kdyby byl zajem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.8.13 14:26

@Sati @babčamk :hug: Vítejte, a neberte nás, prosím, vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 14:30
@K-Black píše:
asi měsíce :nevim:

aha, to me nenapadlo… vzdyt rikam, ze jsi absolutni jednicka… :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 14:30
@Taara69 píše:
Myslím, že měsíce-ale úplně jistá si nejsem

taky jednicka, ale K-Black je proste jedina na svete. :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.8.13 14:32

@LLenča
Jako namažeme se před tím Alpou a bude to dobrý a kdyby né tak si bolavá místa necháme opíchat a půjde nám to jako za mlada :jazyk:
Jako není to jenom u tebe..pravačku mám pár let v hajzlu a sex zezadu jsem vzdala už dávno..mám ošoupanou chrupavku v koleni a už to nedám chjo :,( :,(
Ale jak znám Blackovou tak nás podpoří..má to v krvi a nehledě na to by jsi fakt o hodně přišla. Její tanec při měsíčku je luxus :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.8.13 14:36
@denisa 76 píše:
@LLenča ale víš co mě tak napadlo :think: :think: možná by nebylo na škodu si nějaké ty trikoty pořídit a něco se u Blackový přiučit..nikdy nevíš kdy se nám to bude hodit ;)

Jo a pak bychom mohly nacvičit takove pěkné vystoupení jako ty důchodkyně v Československo má talent, jak urazily Lucku, že měly na sobě pleny proti pomočování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
11.8.13 14:39

@denisa 76
O tom mi povídej…
Tuhle jsem klekla na čtyři a lezla za mrňousem. Nejen že mě bolela kolena jak sviň, ale ještě jsem pak měla problém se postavit. :zed: Asi to bude chtít rozhýbat. :think: Trošku tanečku, sem tam upažit a rozpažit a to by v tom byl čert, abychom zase neskotačily jako za mlada. :pankac: :dance:
@K-Black je dobrák od kosti, ráda nás podpoří. Už ji chvíli sleduju a je to miláček. :hug: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.8.13 14:41
@Verluka píše:
Jo a pak bychom mohly nacvičit takove pěkné vystoupení jako ty důchodkyně v Československo má talent, jak urazily Lucku, že měly na sobě pleny proti pomočování :mrgreen:

prdlačky, regulerní spartakiádu pěkně v kolových sukních, cvičkách a červené šátečky, atˇ se to pěkně vlní a dědci si na nás spravěj voko :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.8.13 14:43
@berry4 píše:
prdlačky, regulerní spartakiádu pěkně v kolových sukních, cvičkách a červené šátečky, atˇ se to pěkně vlní a dědci si na nás spravěj voko :lol:

jo a zaplést copy a na jejich konce takové ty umělohmotné kopretiny a berušky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 14:43
@Verluka píše:
jo a zaplést copy a na jejich konce takové ty umělohmotné kopretiny a berušky :mrgreen:

ty jo, ty jeste prodavaji? Ja je chciiiiiiiiiiii.  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová