Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A vůbec, člověk si na chvíli odskočí a nejen že nestíhá reagovat, ale ještě ho tu odhalí v plné kráse. ![]()
Sakra, baby, vy nechodíte jako správný starý rašple po odpolední kávě dát šlofíka?? Kdo to má pak dočítat? ![]()
@K-Black píše:
ale nemáš, náhodou ti to sekne, a @kozisek chodí do baletu a je fakt dobráhttp://www.balladine.cz/…allerina.jpg
to jsi měla říct, že dělá do baletu..vůbec by jsme jarmilky neřešily ![]()
@denisa 76 píše:
tak není co řešit. jo a když nemůžeš nic na své nožky sehnat co tohlehttp://www.studentpoint.cz/…693-5594.jpg
půjčím si od chlapa, má i ty ponožky s dírou
![]()
@LLenča píše:
@K-Black
Za pochvalu díky, ale nevím, jestli jsem ráda, že jsi tu vystavila moji fotku. Teda moji a @denisa 76. Sekne nám to, což o to, ale já tu doteď vystupovala jako ingonginto a teď jsem odhalena.![]()
bud ráda, že nás vystavila..třeba si nás někdo všimne a skončíme v Národním divadle ![]()
@K-Black
To si budu muset sakra rozmyslet, jestli ti to odpustím.
![]()
No, máš štěstí, že se na té fotce sama sobě líbím. ![]()
Takže odpuštěno. ![]()
@K-Black neomlouvej se je ráda, protože jsi jí otevřela cestu do světa ![]()
@kozisek píše:
To je ze včerejší generálky, jak to proniklo na veřejnost![]()
![]()
![]()
paparazi, no to víš při tvém umu, jsi prostě sélébritá ![]()
@Jemys píše:
Sakra, baby, vy nechodíte jako správný starý rašple po odpolední kávě dát šlofíka?? Kdo to má pak dočítat?
kávě? to bych nespala týden, já jen meltu
@denisa 76
A to je taky fakt. Třeba ještě uděláme díru do světa. Nebo tu… kariéru. ![]()
Ach bože, já se nasmála
Je mi 34, než jsem to tu pročetla od smíchu mám mokro…
Jsem pěkná, prsa se mi sjednotila k břichu tak netrčí a výborně drží na tom tepláky
A pište pomalu, oči už dááávno jesou co bývaly ![]()
@LLenča
jako nikdy nevíš a třeba budeme vystupovat pak i v televizi.Bych si docela skákla s Rodenem ![]()
@K-Black píše:
paparazi, no to víš při tvém umu, jsi prostě sélébritá
Hlavně nedopadnout jako Džambulka
![]()
@Jemys píše:
Sakra, baby, vy nechodíte jako správný starý rašple po odpolední kávě dát šlofíka?? Kdo to má pak dočítat?
Od té doby, co starší nespí mám smůlu
![]()