Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys píše:
@Damael Ta mě chyběla vždyPropó - dnes mi volali kvůli nějakému průzkumu trhu a ptali se mne, do jaké kategorie se řadím - 20-25, 25-30, 30-35, 35-40 a tak…je to smutný, když člověk poskočí o kategorii výš
A ještě jsem dnes zjistila, že místní rocková kapela, na kterou jsem chodila v 17 pařit, vydává cd ke svému 20-letému výročí od založení. Nechápu to
To si nesmíš tak brát
Všimla jsem si jedné zajímavé věci nejen u některých zahraničních, ale hlavně u našich „celebrit“ - ty ženské, které byly v době mé puberty už dospělé (čili přes dvacítku) se někdy po třicítce zastavily na věku a dneska jim v časopisech píší podobný věk, jako mám já, u Partyšové to bylo dokonce číslo nižší
![]()
Takže si taky začni odmazávat, budeš in ![]()
@LLenča píše:
A nebude vadit, že mám jen pionýrský šátek podepsaný dětmi z tábora?
nebude
Já si zase na volné chvilky vezmu tepláky s tou širokou gumou aby mě netáhlo na záda
Jinak naše trenérka Blacková byla jako vždy přpravena http://sranda.kdecoje.cz/…/babicka.jpg
@sissi79 Se chystám, ale koukám, že už toho na mne asi moc nezbyde
Já než ráno rozhýbu klouby, tak jsem všude poslední
Jinak dobré ránko všem rašplím ![]()
baby můj je u doktora a píše že tam došla ňáká baba a tvrdí že je Marylin Monroe
Která z vás to je
Sem mu napsala že bacha aˇse ji nezvednou šaty tak píše že má houmeles jeans
![]()
Dobre ranko rasplicky… ![]()
Jak se vam vstavalo v tento slunecny den? Kdo jde stat frontu v Lidlu na detske veci, pripadne na pleny? ![]()
@pelikan21 píše:
Dobre ranko rasplicky…Jak se vam vstavalo v tento slunecny den? Kdo jde stat frontu v Lidlu na detske veci, pripadne na pleny?
Já tam půjdu až se rozhýbu a manaskuju na držák hajzlpapíru
Plíny nemůžu sehnat moju velikost ![]()
@sissi79 já se dneska zkusím namazat mastí na hemeroidy
hvězdy z Hollywoodu se tím prý taky mažou a dělá to člověka mladším. Já jdu za chvíli k holiči a asi se nechám učesat jako za mlada..co myslíš bude mi to slušet?? http://www.webareal.cz/…P1010058.jpg