Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau holky - přečetla jsem jen první stránku diskuse a docela jsem se nasmála - můžu se přidat?
V červnu 38, doma devatenáctiměsíční dceru a za 8 týdnů druhou, o vráskách a celulitidě raději pomlčím, povislá prsa se mi teď naštěstí zastavují o to vystouplé břicho a sex? To je co???
![]()
@LLenča píše:
@pelikan21
Taky si myslím, že jsme ještě k světu.
neuveritelne kocky…
![]()
Holky to tu plastiku teprve plánuju a chtěla jsem slyšet váš názor
![]()
@LLenča jinak tvůj starej je taky ještě štramák http://www.zdarbar.cz/…de/dedek.jpg
Dobré ráno, kočky, musím vám moc poděkovat - vlily jste mi novou naději do žil.. Hlavně, když se Denisa nechala nafotit při lezení po horolezecké stěně, tak jsem si uvědomila, že i my můžeme žít aktivní život - jen bude asi dobré se nějak maskovat, abychom na ulici nepohoršovaly ![]()
![]()
Ahoj děvčata, můžu se taky přidat? Je mně 35.
Přečetla jsem prvních pár stránek a teď 3 poslední a vidím, že tu jsou samé dobré vychytávky, takže mně nezbývá než o polední pauze to celé dočíst, protože spoustu rad určitě využiju.
Jinak podle fotek jste všechny kočky a rozhodně vypadáte minimálně o 20 - 30 let mladší. V nedávné diskusi tady vyplynulo, že všechny holky do třiceti vypadají max na 15, tak co bychom my - skorodůchodkyně - nemohly vypadat jako solidní dvacítky ![]()
Holky, jdu s malou k doktorce
Jako správná nezodpovědná postarší matka jsem ju špatně grilovala v horkách a měli jsme hnisavou angínu
Takže pusu
a papa pak
@Damael
Ahoj rašplo, zdraví tě též rašple. Ale jsem veselá a doufám, že mě něco pěkného ještě čeká.
@Damael píše:
Dobré ráno, kočky, musím vám moc poděkovat - vlily jste mi novou naději do žil.. Hlavně, když se Denisa nechala nafotit při lezení po horolezecké stěně, tak jsem si uvědomila, že i my můžeme žít aktivní život - jen bude asi dobré se nějak maskovat, abychom na ulici nepohoršovaly![]()
kde je to foto na lezecké stěně?
Ano, i my můžeme ještě žít aktivní život, oblékat se do růžového, malovat si rty rtěnkou i leskem, nosit šperky, boty na podpatku a mít „sex“… aspoň jednou za rok, že jo…
@Regina Hero píše:
kde je to foto na lezecké stěně?
Ano, i my můžeme ještě žít aktivní život, oblékat se do růžového, malovat si rty rtěnkou i leskem, nosit šperky, boty na podpatku a mít „sex“… aspoň jednou za rok, že jo…
Boty na podpatku?
To mi připomíná, že jsem je nedávno měla (šli jsme na svatbu) a docela ráda jsem je po obřadu zase sundula a nazula balerínky ![]()
@Verluka BRUSLE??? Ty nemáš rozum. Nevíš, že v našem věku může být zlomenina krčku fatální?
Holka, tohle nové sportovní vozítko budeš mít jistě lepší! ![]()