Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
kde je to foto na lezecké stěně?
Ano, i my můžeme ještě žít aktivní život, oblékat se do růžového, malovat si rty rtěnkou i leskem, nosit šperky, boty na podpatku a mít „sex“… aspoň jednou za rok, že jo…
ZAse to nepřeháněj, ať nejsi obscénní, jo a tu svoji vulgární fotku v profilu si laskavě vyměň za nějakou decentnější ![]()
@Regina Hero To je pro tebe - inspirace ![]()
@denisa 76 píše:
@sissi79![]()
ještě né cvičím http://kryl.info/pict/babka.jpg
@Damael no sorry, jestli tě svou fotkou pohoršuji… já si tím vylepšuji to skore, že jsem sobecká matka a nemůžu mít své děti stejně ráda jak nějaká dvacítka… jestli tě to pobuřuje, tak si mě začerni u sebe v počítači… ale přece chápeš, že se těmi deseti plastikami musím někde pochlubit… ![]()
@Damael píše:
@Regina Hero To je pro tebe - inspirace
jo takhle se lozí… když já mám ty šuplíky jen čtyři… budu muset někam do práce, kde mají pěkně velkou kartotéku… cvičit se musí, až přijde devadesátka, tak se nebude ptát, že jsi netrénovala a rovnou tě klofne do kolen… kdo tomu uteče už v osmdesáti, ten bude vysmátý…
Zdravím všechny krematorní dorostenky a jsem ráda, že vás tu máme - jinak bychom my krásné, mladé, sexy, štíhlé, chytré a v neposlední řadě skromné šťabajzny tolik nevynikly
Za pět let - až budu slavit pětadevadesátiny, se do klubu též přidám, teď jsem na to moc mladá a v rozpuku
![]()
@Regina Hero píše:
kde je to foto na lezecké stěně?
Ano, i my můžeme ještě žít aktivní život, oblékat se do růžového, malovat si rty rtěnkou i leskem, nosit šperky, boty na podpatku a mít „sex“… aspoň jednou za rok, že jo…
Jasně, že můžem mít sex, proč by ne? Vždyť budou váááánoce
![]()
@sissi79 píše:
@denisa 76 já se teprv dávám do gala na vaši radu s tou maskou
Co tady sakra dělám??? ![]()
Sem se vrátila z nákupu a krásně jsem si v autobuse pokecala se šedivou babičkou o tom, jak je dobře, že se ochladilo, páč nám ty vedra nedělaly dobře. To je mnohem záživnější téma, než když jsem dřív na pětce řešila sobotní pařbu ![]()
@Regina Hero píše:
@Damael no sorry, jestli tě svou fotkou pohoršuji… já si tím vylepšuji to skore, že jsem sobecká matka a nemůžu mít své děti stejně ráda jak nějaká dvacítka… jestli tě to pobuřuje, tak si mě začerni u sebe v počítači… ale přece chápeš, že se těmi deseti plastikami musím někde pochlubit…
Asi si tě dám do black listu
Ale zase chápu, že ty miliony za plastiky je potřeba někde ukázat
Tak s tím blacklistem ještě počkám, ale ber to jako žlutou kartu!
@Jemys píše:
Jasně, že můžem mít sex, proč by ne? Vždyť budou váááánoce![]()
lichý
![]()
@Damael
A to teda né! Tohle mám na dráždění starýho, jaká máma!!! A navíc si to tu někdo půjčuje, tak kde to jako jsme??
![]()
Já se taky hlásím do klubu… včera jsem zjistila, že nemůžu mít své děti dostatečně ráda.. že jsem těžce za zenitem.. a teď nevím, co s tím?
neznáte nějakou dvacítku, která by se mi o ty moje dítka postarala? dala jim mnohem více lásky než já a byla tou nejlepší maminkou na světě… (když už se ti mojí chudáčci narodili zrovna staré rašpli?
![]()