Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
12.8.13 11:20

@ana11 to víš v tom věku už se ten rozum občas vytrácí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 11:27
@Regina Hero píše:
kde je to foto na lezecké stěně?
Ano, i my můžeme ještě žít aktivní život, oblékat se do růžového, malovat si rty rtěnkou i leskem, nosit šperky, boty na podpatku a mít „sex“… aspoň jednou za rok, že jo…

ZAse to nepřeháněj, ať nejsi obscénní, jo a tu svoji vulgární fotku v profilu si laskavě vyměň za nějakou decentnější :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 11:32

@Regina Hero To je pro tebe - inspirace :kytka:

@denisa 76 píše:
@sissi79 :mavam: :mavam: ještě né cvičím http://kryl.info/pict/babka.jpg
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 11:33
@Verluka píše:
@ana11 to víš v tom věku už se ten rozum občas vytrácí :mrgreen:

Jako by ho někdy někdo měl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.8.13 11:33

@Damael no sorry, jestli tě svou fotkou pohoršuji… já si tím vylepšuji to skore, že jsem sobecká matka a nemůžu mít své děti stejně ráda jak nějaká dvacítka… jestli tě to pobuřuje, tak si mě začerni u sebe v počítači… ale přece chápeš, že se těmi deseti plastikami musím někde pochlubit… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.8.13 11:35
@Damael píše:
@Regina Hero To je pro tebe - inspirace :kytka:

jo takhle se lozí… když já mám ty šuplíky jen čtyři… budu muset někam do práce, kde mají pěkně velkou kartotéku… cvičit se musí, až přijde devadesátka, tak se nebude ptát, že jsi netrénovala a rovnou tě klofne do kolen… kdo tomu uteče už v osmdesáti, ten bude vysmátý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
12.8.13 11:36

Zdravím všechny krematorní dorostenky a jsem ráda, že vás tu máme - jinak bychom my krásné, mladé, sexy, štíhlé, chytré a v neposlední řadě skromné šťabajzny tolik nevynikly :pankac: :mrgreen: Za pět let - až budu slavit pětadevadesátiny, se do klubu též přidám, teď jsem na to moc mladá a v rozpuku :think: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 11:44
@Regina Hero píše:
kde je to foto na lezecké stěně?
Ano, i my můžeme ještě žít aktivní život, oblékat se do růžového, malovat si rty rtěnkou i leskem, nosit šperky, boty na podpatku a mít „sex“… aspoň jednou za rok, že jo…

Jasně, že můžem mít sex, proč by ne? Vždyť budou váááánoce :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
40270
12.8.13 11:45
@sissi79 píše:
@denisa 76 já se teprv dávám do gala na vaši radu s tou maskou :oops:

Co tady sakra dělám??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 11:46

Sem se vrátila z nákupu a krásně jsem si v autobuse pokecala se šedivou babičkou o tom, jak je dobře, že se ochladilo, páč nám ty vedra nedělaly dobře. To je mnohem záživnější téma, než když jsem dřív na pětce řešila sobotní pařbu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
20155
12.8.13 12:27
@Regina Hero píše:
@Damael no sorry, jestli tě svou fotkou pohoršuji… já si tím vylepšuji to skore, že jsem sobecká matka a nemůžu mít své děti stejně ráda jak nějaká dvacítka… jestli tě to pobuřuje, tak si mě začerni u sebe v počítači… ale přece chápeš, že se těmi deseti plastikami musím někde pochlubit… :jazyk:

Asi si tě dám do black listu :cert: Ale zase chápu, že ty miliony za plastiky je potřeba někde ukázat :think: Tak s tím blacklistem ještě počkám, ale ber to jako žlutou kartu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 12:28
@Jemys píše:
Jasně, že můžem mít sex, proč by ne? Vždyť budou váááánoce :dance: :dance:

lichý :idea: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 12:29
@Camael píše:
Co tady sakra dělám??? :cert:

Batmanovu mámu :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.8.13 12:39

@Damael
A to teda né! Tohle mám na dráždění starýho, jaká máma!!! A navíc si to tu někdo půjčuje, tak kde to jako jsme?? :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
12.8.13 12:41

Já se taky hlásím do klubu… včera jsem zjistila, že nemůžu mít své děti dostatečně ráda.. že jsem těžce za zenitem.. a teď nevím, co s tím?
neznáte nějakou dvacítku, která by se mi o ty moje dítka postarala? dala jim mnohem více lásky než já a byla tou nejlepší maminkou na světě… (když už se ti mojí chudáčci narodili zrovna staré rašpli? :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová