Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9577
12.8.13 12:44
@Camael píše:
@Damael
A to teda né! Tohle mám na dráždění starýho, jaká máma!!! A navíc si to tu někdo půjčuje, tak kde to jako jsme?? :cert: :D

no, nevím… mýho muže nejvíce dráždí, když si sednu k počítači a koukám na emimino :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 12:48
@Camael píše:
@Damael
A to teda né! Tohle mám na dráždění starýho, jaká máma!!! A navíc si to tu někdo půjčuje, tak kde to jako jsme?? :cert: :D

A dala sis na to copyright? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 12:50

@pavlasu Najdi mu dvacetiletou milenku, která se postará o něj i o děti výměnou za to, že jim budeš vařit, prát a uklízet - snad by do toho nějaká milá duše šla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
12.8.13 12:54
@Damael píše:
@pavlasu Najdi mu dvacetiletou milenku, která se postará o něj i o děti výměnou za to, že jim budeš vařit, prát a uklízet - snad by do toho nějaká milá duše šla :think:

aha, manželovi :zed: :zed: no, nevím, ale ten už je taky za zenitem :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 13:01

@pavlasu Třeba chytne druhou mízu ;)

• Citovat
  • Upravit
40270
12.8.13 13:01

@pavlasu
Jojo, ten můj je taky hned uz vytržení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 13:02
@Damael píše:
lichý :idea: :dance:
:zed: NO jo, jsem zapomněla vyměnit kalendář. Neva, kdo si počká…i sexu se někdy napřesrok dočká
  • Citovat
  • Upravit
40270
12.8.13 13:02

@Damael
Ne, já to taky šlohla na netu, ale dřív. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.8.13 13:07
@pavlasu píše:
Já se taky hlásím do klubu… včera jsem zjistila, že nemůžu mít své děti dostatečně ráda.. že jsem těžce za zenitem.. a teď nevím, co s tím?
neznáte nějakou dvacítku, která by se mi o ty moje dítka postarala? dala jim mnohem více lásky než já a byla tou nejlepší maminkou na světě… (když už se ti mojí chudáčci narodili zrovna staré rašpli? :P :P :P

Až ji najdeš, pošlu jí i ty svoje. Jsou taktéž chudáčci bez lásky a jsem úplně vyšťavená, protože můj starý organizmus péči o ně už nezvládá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.8.13 13:07
@Damael píše:
Asi si tě dám do black listu :cert: Ale zase chápu, že ty miliony za plastiky je potřeba někde ukázat :think: Tak s tím blacklistem ještě počkám, ale ber to jako žlutou kartu!

Hmmmmm… žlutá mi sluší, jde mi děsně k pleti… zejména teď v létě, když jsem krásně opálená… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
12.8.13 13:10

@pavlasu - mého taky, hlavně, když jsem mu minule předčítala z nějaké diskuse mladomatek, že děti starších rodičů (30+) jsou chudáci, protože s nimi rodiče nebudou moci sportovat, poněvadž jim to stáří nedovolí. Jemu je 45, hraje závodně fotbal a vysloveně se těší, až bude dceru učit kopat do balonu. Tak jsem mu řekla, že to bohužel již asi fyzicky nezvládne, on to vyslepičil na tom fotbale a celé mužstvo se mě postupně vyptávalo, co to čtu za kraviny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.13 13:13
@Tiger-lily píše:
Až ji najdeš, pošlu jí i ty svoje. Jsou taktéž chudáčci bez lásky a jsem úplně vyšťavená, protože můj starý organizmus péči o ně už nezvládá. :?

Co starý organismus, ale takovej starej orgasmus, ten hned tak nějaká dvacítka nemá :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.8.13 13:16
@Gina108 píše:
Co starý organismus, ale takovej starej orgasmus, ten hned tak nějaká dvacítka nemá :pankac: :mrgreen:

a ještě si kočena pěkně dlouho počká, než ho mít bude… hahahahaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
12.8.13 13:16

@Taara69 kde že je ta diskuze? :lol: manža má 45 a jezdí přes 80 km na kole a je v pohodě. Já bych se tak k vám ráda přidala ale nevim, nevim, je mi 39, zuby mám všechny :mrgreen:, celulitýdu nemám a za tři týdny rodím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
12.8.13 13:19

Ted se mi vybavilo, ze kdyz mi bylo 17 let tak mi poprve ruplo v zadech tak, ze jsem se nemohla narovnat a dr rekl, ze to je rustem, ze jsem mlada, a ze se to spravi.Kdyz mi ruplo v zadech ve 20. letech tak dr rika, ze to mam z povolani, delala jsem tehdy kucharku, ze jsem mlada na chronicke potize.Ono mi v tech zadech rupalo tak nejak prubezne.Ve 25.letech mi dr sdelil, ze to mam z toho, ze porad taham dite a mam to omezit, ze jsem jeste mlada, aby mi to neublizilo 8o. Po 30 mi dr sdelil, ze to mam opet z povolani, pracuji uz dlouho jako osetrovatelka v domove duchodcu, a ze mam davat na sebe pozor, ze uz nejsem nemladsi :think: No, dnes si jedu pro vysledky z MRT, podezreni na vyhrezlou plotenku, a dr mi sdelil, ze to je povolanim a take pry uz je normalni, ze v tomto veku ledacos v tele zlobi 8o Takze problemy se zadama co mam uz vlastne od 17 let se sice nezmenili, tedy ano, trochu se to zhorsilo, ale prakticky byla diagnoza vzdy stejna, jen se jeji vysvetneni jaksi upravovalo veku :lol: Takze jsem, teoreticky ke starym rasplim, patrila uz v 17 letech asi :nevim:
A ted si vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová