Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
12.8.13 13:20
@Gina108 píše:
Co starý organismus, ale takovej starej orgasmus, ten hned tak nějaká dvacítka nemá :pankac: :mrgreen:
:mrgreen: Ovšem to nevím, jestli to děti ocení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
12.8.13 13:21

Ahoj, narazila jsem na tuto zajímavou diskuzi :mrgreen:, i když ji ještě celou nepřečetla. Můžu se přidat? :D Já teda věk nějak donedávna neřešila, až když se mi loni narodila dcera, tak jsem si v porodnici připadala „stará“. Jo jinak mi bude za měsíc 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
12.8.13 13:22
@Timinka píše:
Mně bylo v červenci 37 :zed: sundala jsem zrcadla v celém domě, a nosím jen volé oděvy, nakoupila jsem zásobu inkontinenčních vložek :zed:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.8.13 13:24
@amame píše:
Ahoj, narazila jsem na tuto zajímavou diskuzi :mrgreen:, i když ji ještě celou nepřečetla. Můžu se přidat? :D Já teda věk nějak donedávna neřešila, až když se mi loni narodila dcera, tak jsem si v porodnici připadala „stará“. Jo jinak mi bude za měsíc 39.

fakt, jo? Když jsem rodila tu svou poslední ve 40 letech, nebyla jsem zdaleka jediná matka ve věku plus mínus 40 let… a ani nejstarší… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
12.8.13 13:26
@wladka73 píše:
@Taara69 kde že je ta diskuze? :lol: manža má 45 a jezdí přes 80 km na kole a je v pohodě. Já bych se tak k vám ráda přidala ale nevim, nevim, je mi 39, zuby mám všechny :mrgreen:, celulitýdu nemám a za tři týdny rodím :pankac:

Tak ja priznam, ze uz mam jednu korunku, ale s celulitidou jsem zatocila pekne :pankac: V zari mi bude 41,ted sice kvuli zadum necvicim, ale jinak trenuji pravidelne a mam vydrz, troufam si rici, lepsi jak kdejaka dvacitka ;) Ale to muze byti i panikou, ze jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.8.13 13:28
@Regina Hero píše:
a ještě si kočena pěkně dlouho počká, než ho mít bude… hahahahaha…

Do 40? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@Tiger-lily píše:
Do 40? :mrgreen:

to nejméně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745

@wladka73 - už přesně nevím, byl to nějaký deníček typu „je mi 16, příteli 18, ale známe se 5 let, tak se začnem snažit, protože mimíska moc chceme a naši ho uživí-pak dostuduji učňák, najdu si bombastickou práci a ve 40 si budu užívat, neboť dítě bude již odrostlé“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.8.13 13:30

STačí projet pár posledních deníčků mladých rodičů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 13:30
@Taara69 píše:
@wladka73 - už přesně nevím, byl to nějaký deníček typu „je mi 16, příteli 18, ale známe se 5 let, tak se začnem snažit, protože mimíska moc chceme a naši ho uživí-pak dostuduji učňák, najdu si bombastickou práci a ve 40 si budu užívat, neboť dítě bude již odrostlé“

Jó, tak to my jsme fikanější, páč jsme si užívaly ve 20 a dítě si pořídily až ve zralém věku, ať můžu být přes zimu doma na mateřský, páč to pořád v televizi říkaj, že když je náledí, tak starší lidi nemaj chodit ven

• Citovat
  • Upravit
35438
12.8.13 13:31
@Regina Hero píše:
to nejméně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No když už se do toho jednou za rok na vánoce pustíte, tak to musí stát za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.8.13 13:32

Holky zdravím, mně bude tento týden 35, u prsu mám měsíční dítě a jeste jedno bych chtěla stihnout než mě dostihne přechod. :mrgreen: JInak zuby mám jeste svoje, sexuálně žiju a na krásné štíhle a pružné dvacítky v bikinách většinou nežárlím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.8.13 13:32
@Jemys píše:
Jó, tak to my jsme fikanější, páč jsme si užívaly ve 20 a dítě si pořídily až ve zralém věku, ať můžu být přes zimu doma na mateřský, páč to pořád v televizi říkaj, že když je náledí, tak starší lidi nemaj chodit ven
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
12.8.13 13:33
@Jemys píše:
Jó, tak to my jsme fikanější, páč jsme si užívaly ve 20 a dítě si pořídily až ve zralém věku, ať můžu být přes zimu doma na mateřský, páč to pořád v televizi říkaj, že když je náledí, tak starší lidi nemaj chodit ven
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.8.13 13:37

Já jsem si chtěla najít ten deníček, ale asi jsem ten správný nenašla. Každopádně deníčků s názvem „Mladí ale šťastní rodiče“ a různé variace na toto téma je tam mraky. Mám z toho uvozovat, že my staří rodiče jsme i nešťastní? :?

Jinak já dělám čest svému věku, neb mně zubařka vytrhla jednu sedmičku a navíc mám i celulitidu. Čili já jsem opravdu stařenka se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová