Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Damael píše:
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 letČytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem
ty jo… tady je klub přímo pro mne a já to zjistila až nyní… hlásím se… jaké jsou ještě podmínky? Stačí, že jsem poslední dvě děti porodila ve 37 a 40 letech? Jsem dost sešlá, nezodpovědná, zoufalá a tak dále?
@denisa 76
to bude super
ale je to pro víc vlasů
já mám 3 chlupy 5 řadama takže mám něco takovýho
@sissi79 píše:Bré ránko
Máte už nakoupíno?
Jezisimarja
Vcera jsem mela. bolave poslicky, ovsem s vami jsem se bavila a uzasne jste mne privedly na jine myslenky…a dneska zas
![]()
Jinak klidne bych se prihlasila do klubu, ale mam strach aby mne nejaka zkusena mlada matka neodvkekla k veterinari utratit ![]()
@denisa 76 píše:
@sissi79![]()
no kozy mě už pár let táhnou k zemi tak se nediv
Já se vždycky smála babičce jak se umývala pod kozama, že je nadzvedla
Teď když se jdu koupat je mi to spíš k pláči
![]()
@sissi79 píše:
Já tam půjdu až se rozhýbu a manaskuju na držák hajzlpapíruPlíny nemůžu sehnat moju velikost
hele, ja taky ne, tak mam aspon podlozky do postele.
![]()
@Lemuska bré ránko, neboj, nás je většina a kdyby šlo do tuhého zapřem berle do futer ![]()
Ahoj, uz se tady od vcerejska dobre bavim
.Jsem rasple ktera svym vekem stratila i humor, takze tak skvele prispevky nejsem schopna davat.To ze patrim do hrobu jsme dost tvrde zjistila, kdyz uz mi brali vzorky na onkolog.To uz jsem si rekla, ze jsem byla taky nezodpovedna mit pozdeji dite.Sice na dnesni dobu to pozde nebylo 32 a ted mi je 37,ale podruhe se narodit tak uz bych to neudela ![]()
Jeste jsme to zjistily se spoluzaky, ze jsem za zenitem. Mivame mensi sraziky a ten posledni zacal tematy, deti, operace, prace, prasky, nemoci a az po dlouhe dobe…sex, baby a chlapy.Za mlada ty temata sly naopak
![]()
@Regina Hero
vítej holka podmínky jsi splnila
Máš už kromě sešlošti ještě nějaké nemoce??
@Regina Hero píše:
ty jo… tady je klub přímo pro mne a já to zjistila až nyní… hlásím se… jaké jsou ještě podmínky? Stačí, že jsem poslední dvě děti porodila ve 37 a 40 letech? Jsem dost sešlá, nezodpovědná, zoufalá a tak dále?
ahoooooooooooooj… no, nevim, jestli zrovna Ty jsi dost zoufala a sesla… Ty a Berry…
![]()
@sissi79 ty kozy mě fakt děsí a asi se vložím do rukou odborníka http://media.novinky.cz/…e1-p5l87.jpg
@Cuarentena píše:
Jedna známá doktorka mi odborně vysvětlila, že cokoliv mazat na ksicht vůbec nemá smysl, k buňkám se vše dopravuje vnitřně a všecky krémy jsou prý jedno velký šméčko na lidi.
takže krémy se mají jíst? Tak v tom případě je taky aplikuju blbě… ![]()
@sissi79 píše:
@Regina Hero jo, může být, vítejA udržíš moč?? Jsi na plínách?
no, což o to… moč ještě udržím, ale myšlenku občas už neee… a na plínách vlastně jsme… (prtě vzalo zpátečku a po úspěšném kakání do nočníku už na něho nechce ani sednout)