Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
12.8.13 08:06
@denisa 76 píše:
@Regina Hero :mavam: :mavam: vítej holka podmínky jsi splnila :palec: Máš už kromě sešlošti ještě nějaké nemoce??

nemoce? Já ti nevím, nějak zapomínám, takže vůbec nevím, co mám a co nemám… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.8.13 08:08

@Regina Hero nezoufej..s námi si určitě vzpomeneš :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.8.13 08:09
@denisa 76 píše:
@Regina Hero nezoufej..s námi si určitě vzpomeneš :hug: :hug: :hug:

no, na druhou stranu, to bych dost nerada… když člověk neví, co mu je, tak se mu tak nějak lépe žije… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: běda tomu, kdo mi pomůže vzpomenout si na nějaký neduh!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
12.8.13 08:14

Krásné sluníčkové ránko. :mavam:
Koukám, že už jste rozcvičené, máte za sebou rozplavání, některé i nákup a kadeřníka. Já jsem stihla zatím jen sprchu a měla jsem co dělat, abych z té vany vylezla. Myslím, že je nejvyšší čas, pořídit si kolem vany madla. :think: :nevim:
Zdravím nově příchozí rašple. :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.8.13 08:15
@denisa 76 píše:
@sissi79 ty kozy mě fakt děsí a asi se vložím do rukou odborníka http://media.novinky.cz/…e1-p5l87.jpg

8o 8o 8o tos vyděsila aj mně 8o A to ti to takhle drží samo? 8o Nebo je máš přifouklý 8o Ty mé drží… už jen tepláky :,( :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20385
12.8.13 08:17
@sissi79 píše:
8o 8o 8o tos vyděsila aj mně 8o A to ti to takhle drží samo? 8o Nebo je máš přifouklý 8o Ty mé drží… už jen tepláky :,( :lol: :lol:

ty vole holky, to nemyslite vazne, tohle po ranu? 8o 8o 8o Ted mam trauma na cely den… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255

@denisa 76
Ty voe, kde jsi k tomu přišla. Já mám po dojení jen takové malé měkké visící pytlíčky. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
@LLenča píše:
Krásné sluníčkové ránko. :mavam:
Koukám, že už jste rozcvičené, máte za sebou rozplavání, některé i nákup a kadeřníka. Já jsem stihla zatím jen sprchu a měla jsem co dělat, abych z té vany vylezla. Myslím, že je nejvyšší čas, pořídit si kolem vany madla. :think: :nevim:
Zdravím nově příchozí rašple. :mavam: :hug:

Ty jsme ve starém bytě už měli. Pak jsme se přestěhovali a máme jen sprchový kout - ale dá se do něj zajet na vozíku, takže jsme vykrytý

• Citovat
  • Upravit
29350
12.8.13 08:18
@pelikan21 píše:
ty vole holky, to nemyslite vazne, tohle po ranu? 8o 8o 8o Ted mam trauma na cely den… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neřeš… přehoď prsa na záda, obleč triko tak, aby sis je neshodila nazpět a jde se do práce… sice věk už máme důchodovej, ale do důchodu daleko, takže makat a makat… přece nedovolíš, aby nějaká mladá kikiki tě v tom důchodu musela živit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
12.8.13 08:20
@Regina Hero píše:
neřeš… přehoď prsa na záda, obleč triko tak, aby sis je neshodila nazpět a jde se do práce… sice věk už máme důchodovej, ale do důchodu daleko, takže makat a makat… přece nedovolíš, aby nějaká mladá kikiki tě v tom důchodu musela živit… :mrgreen:

ty blaho, tak to ani nahodou… jeste by me pomluvila… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255

@Jemys
Hm, tak vy to máte vychytaný. :think: :palec: Budu se muset zamyslet, jestli by místo madel také nebyl lepší ten sprcháč. To víš, sichr je sichr, nevím, jak na tom budu zítra, že? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79

@denisa 76 ale teď mně napadlo.. Že oni jak se ti provisí ti vyhladí vrásky 8o :cert:

• Citovat
  • Upravit
29350
12.8.13 08:23
@LLenča píše:
@Jemys
Hm, tak vy to máte vychytaný. :think: :palec: Budu se muset zamyslet, jestli by místo madel také nebyl lepší ten sprcháč. To víš, sichr je sichr, nevím, jak na tom budu zítra, že? :think: :nevim:

tak se přestaneš mýt a bude to… však nebudeš první ani poslední… však co, čich ti stejně moc neslouží, tak jak nám ostatním, a těm, co jim slouží, to může být jedno, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
12.8.13 08:24

Holky, tak jsem právě našla ve foťáku tuhle fotku. Ani jsem nevěděla, že nás manža včera fotil… :think:

Příspěvek upraven 12.08.13 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
12.8.13 08:25
@LLenča píše:
Holky, tak jsem právě našla ve foťáku tuhle fotku. Ani jsem nevěděla, že nás manža včera fotil… :think:

ty jo, ma dobry fotak. :dance: A je to super momentka. :dance: Slusiiiiiiiiiiiiiiii. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová