Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denisa 76 píše:
@Regina Hero![]()
vítej holka podmínky jsi splnila
Máš už kromě sešlošti ještě nějaké nemoce??
nemoce? Já ti nevím, nějak zapomínám, takže vůbec nevím, co mám a co nemám…
![]()
@denisa 76 píše:
@Regina Hero nezoufej..s námi si určitě vzpomeneš![]()
![]()
no, na druhou stranu, to bych dost nerada… když člověk neví, co mu je, tak se mu tak nějak lépe žije…
běda tomu, kdo mi pomůže vzpomenout si na nějaký neduh!!!
![]()
Krásné sluníčkové ránko. ![]()
Koukám, že už jste rozcvičené, máte za sebou rozplavání, některé i nákup a kadeřníka. Já jsem stihla zatím jen sprchu a měla jsem co dělat, abych z té vany vylezla. Myslím, že je nejvyšší čas, pořídit si kolem vany madla.
![]()
Zdravím nově příchozí rašple.
![]()
@denisa 76 píše:
@sissi79 ty kozy mě fakt děsí a asi se vložím do rukou odborníka http://media.novinky.cz/…e1-p5l87.jpg
tos vyděsila aj mně
A to ti to takhle drží samo?
Nebo je máš přifouklý
Ty mé drží… už jen tepláky
![]()
@sissi79 píše:
![]()
![]()
tos vyděsila aj mně
A to ti to takhle drží samo?
Nebo je máš přifouklý
Ty mé drží… už jen tepláky
![]()
![]()
ty vole holky, to nemyslite vazne, tohle po ranu?
Ted mam trauma na cely den…
![]()
@denisa 76
Ty voe, kde jsi k tomu přišla. Já mám po dojení jen takové malé měkké visící pytlíčky.
![]()
@LLenča píše:
Krásné sluníčkové ránko.
Koukám, že už jste rozcvičené, máte za sebou rozplavání, některé i nákup a kadeřníka. Já jsem stihla zatím jen sprchu a měla jsem co dělat, abych z té vany vylezla. Myslím, že je nejvyšší čas, pořídit si kolem vany madla.![]()
Zdravím nově příchozí rašple.![]()
Ty jsme ve starém bytě už měli. Pak jsme se přestěhovali a máme jen sprchový kout - ale dá se do něj zajet na vozíku, takže jsme vykrytý
@pelikan21 píše:
ty vole holky, to nemyslite vazne, tohle po ranu?![]()
![]()
Ted mam trauma na cely den…
![]()
![]()
neřeš… přehoď prsa na záda, obleč triko tak, aby sis je neshodila nazpět a jde se do práce… sice věk už máme důchodovej, ale do důchodu daleko, takže makat a makat… přece nedovolíš, aby nějaká mladá kikiki tě v tom důchodu musela živit… ![]()
@Regina Hero píše:
neřeš… přehoď prsa na záda, obleč triko tak, aby sis je neshodila nazpět a jde se do práce… sice věk už máme důchodovej, ale do důchodu daleko, takže makat a makat… přece nedovolíš, aby nějaká mladá kikiki tě v tom důchodu musela živit…
ty blaho, tak to ani nahodou… jeste by me pomluvila…
![]()
@Jemys
Hm, tak vy to máte vychytaný.
Budu se muset zamyslet, jestli by místo madel také nebyl lepší ten sprcháč. To víš, sichr je sichr, nevím, jak na tom budu zítra, že?
![]()
@denisa 76 ale teď mně napadlo.. Že oni jak se ti provisí ti vyhladí vrásky
![]()
@LLenča píše:
@Jemys
Hm, tak vy to máte vychytaný.![]()
Budu se muset zamyslet, jestli by místo madel také nebyl lepší ten sprcháč. To víš, sichr je sichr, nevím, jak na tom budu zítra, že?
![]()
tak se přestaneš mýt a bude to… však nebudeš první ani poslední… však co, čich ti stejně moc neslouží, tak jak nám ostatním, a těm, co jim slouží, to může být jedno, ne? ![]()
Holky, tak jsem právě našla ve foťáku tuhle fotku. Ani jsem nevěděla, že nás manža včera fotil… ![]()
Příspěvek upraven 12.08.13 v 08:25
@LLenča píše:
Holky, tak jsem právě našla ve foťáku tuhle fotku. Ani jsem nevěděla, že nás manža včera fotil…
ty jo, ma dobry fotak.
A je to super momentka.
Slusiiiiiiiiiiiiiiii.
![]()