Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protože si stará, přiznej si to-mladomatka by byla čilá a šla by ještě večer na disco ![]()
@Hanullka píše:
@pelikan21V 67 do důchodu?
Tak toho se nedožiju, si to penzijko ani nebudu zakládat
.
Hec hec, a ja uz v duchodu jsem
![]()
@Jemys píše:
@Verluka Do takovýhle akcí už se nepouštím, vržou mi pak týden kolena
Taky toho lituji, ale když ja dostala brusle od přítele, on čeká že s ním budu jezdit pravidelně, tak to musím nacvičit, jestli u toho někde nepadnu ![]()
@Verluka Jo, to sou ty chlapy…já dostala sjezdovky - asi mě chce zabít ![]()
@babčamk píše:
Hec hec, a ja uz v duchodu jsem![]()
![]()
se nevytahuj…
![]()
@Verluka píše:
Taky toho lituji, ale když ja dostala brusle od přítele, on čeká že s ním budu jezdit pravidelně, tak to musím nacvičit, jestli u toho někde nepadnu
hele, ja to zkousela asi 7 let zpatky a uz NIKDY… sletela jsem na zadek a od te doby se bojim jak cert krize, jenom je vidim.. ![]()
@pelikan21 já to mám podobně s lyžemi, v 10 letech mě poslali na lyžák, já sjela z kopce, vrazila si hůlku do nosu, tekla mi krev skoro týden, stačil prudší pohyb hlavou a od té doby jsem lyže radši neviděla ani v televizi ![]()
@babčamk píše:
Hec hec, a ja uz v duchodu jsem![]()
![]()
nooo, docela závidím, mě to totiž na rodičáku doma baví, tak bych brala následně ten důchod ![]()
@MaDoRaBe píše:
Je mi kalendářně čerstvě třicet a připadám si na stopět, mohu k vám?
Podle mně jsi na tuhle diskuzi nechutně mladá
![]()
Zdravim, me bude v zari 41 let, ale nevim jestli jsem tu spravne, citim se totiz stale mlada ![]()
@Haku píše:
Zdravim, me bude v zari 41 let, ale nevim jestli jsem tu spravne, citim se totiz stale mlada
To je jen tvůj subjektivní pocit. JInak v tvém věku normální ženská už trénuje skok do rakve.
Takže… jsi tu správně
@Haku píše:
Zdravim, me bude v zari 41 let, ale nevim jestli jsem tu spravne, citim se totiz stale mlada
Tak to jsi stará a ještě k tomu momentálně zaostalá
Jen pojď mezi nás
![]()