Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivoka píše:
@pelikan21 jo,prijd vletet poranua pochopis
jen pockej a vezmu Te za slovo. Deti vstavaji tak v pul seste, v sest, tak aby ses nedivila a ja Ti jednoho dne nestala nad posteli…
![]()
@pelikan21 píše:
jen pockej a vezmu Te za slovo. Deti vstavaji tak v pul seste, v sest, tak aby ses nedivila a ja Ti jednoho dne nestala nad posteli…![]()
![]()
no naša šípková růženka tak koelm 8, půl 9
musím hledat prácu na 12 a max do 3
od 20 večera v kuse
mám ju za odměnu ![]()
Hele holky tady si můžem objednat vzorek inkontinenčních vložek zdarma…když uz jsme ty rašple, tak Ať máme do foroty až to přijde ![]()
http://zdarma. setrimespolecne. cz/seni-vzorek-produktu-zdarma/
http://zdarma. setrimespolecne. cz/vzorek-produktu-tena/
dala jsem mezi. a cz mezeru jinak mo to nešlo poslat
Jéje, hlásím se.
Potřebuji vyléčit z deprese - chlap přinesl mladé na kreslení nějaké pokažená profesní vysvědčení svých kolegů, a ti zkušení proškolení muži se narodili zhruba v roce, kdy jsem maturovala!
Jinak bych teda potřebovala stanovit, jestli jsem více sobecká tím, že jsem si dítě upíchla až v 36 (takže na maturák jí půjdou trapní senilové), nebo že mám jen jedno (takže má družná komunikativní dcera zůstane na světě zcela sama samotinká).
@Knihomyš píše:
Jéje, hlásím se.
Potřebuji vyléčit z deprese - chlap přinesl mladé na kreslení nějaké pokažená profesní vysvědčení svých kolegů, a ti zkušení proškolení muži se narodili zhruba v roce, kdy jsem maturovala!Jinak bych teda potřebovala stanovit, jestli jsem více sobecká tím, že jsem si dítě upíchla až v 36 (takže na maturák jí půjdou trapní senilové), nebo že mám jen jedno (takže má družná komunikativní dcera zůstane na světě zcela sama samotinká).
To by mne taky zajímalo
Mě se třeba nedávno ptala kamarádka, jestli mi nevadí, že jsem měla dítě tak pozdě - že by to už nedala, protože si moc dobře pamatuje, jak se za svoje rodiče styděla, že jsou starý
A to jsem rodila celkem brzy - ve 32 ![]()
@Knihomyš píše:
Jéje, hlásím se.
Potřebuji vyléčit z deprese - chlap přinesl mladé na kreslení nějaké pokažená profesní vysvědčení svých kolegů, a ti zkušení proškolení muži se narodili zhruba v roce, kdy jsem maturovala!Jinak bych teda potřebovala stanovit, jestli jsem více sobecká tím, že jsem si dítě upíchla až v 36 (takže na maturák jí půjdou trapní senilové), nebo že mám jen jedno (takže má družná komunikativní dcera zůstane na světě zcela sama samotinká).
Hehe, tak jako geront fakt nebudeš vypadat jako sestra svý dcery a nebudeš jí přebírat šamstry. To pro ni bude lepší jak pežít jeden maturák se senilákama ![]()
@Jemys píše:
To by mne taky zajímaloMě se třeba nedávno ptala kamarádka, jestli mi nevadí, že jsem měla dítě tak pozdě - že by to už nedala, protože si moc dobře pamatuje, jak se za svoje rodiče styděla, že jsou starý
A to jsem rodila celkem brzy - ve 32
Ehm, to není otázka věku rodičů, ale výchovy a přístupu. Máma mě měla ve stejném věku a spolužáci mi ji ZÁVIDĚLI! ![]()
A vážila jsem si toho, že můj gerontootec se mnou na maturáku tancoval, protože on jinak netancuje naprosto nikdy (podle toho to vypadalo, já jsem v tomhle navíc po něm).
@Gina108 píše:
Hehe, tak jako geront fakt nebudeš vypadat jako sestra svý dcery a nebudeš jí přebírat šamstry. To pro ni bude lepší jak pežít jeden maturák se senilákama
Nene, já jsem setrvale od ca 15 na chlapy kolem 30 - 35. Teď už je tím začínám děsit, na maturáku rozpráším učitelský sbor, nebo aspoň jeho mužskou část.
Holky, tak se hlásím. Jsem obstarožní matka, je mi 36 a dvouleté dítě… Už jsem si taky říkala, jestli se dožiju vnoučete, tedy jestli dcerka začne taky tak „brzy“ ![]()
@Jemys píše:
To by mne taky zajímaloMě se třeba nedávno ptala kamarádka, jestli mi nevadí, že jsem měla dítě tak pozdě - že by to už nedala, protože si moc dobře pamatuje, jak se za svoje rodiče styděla, že jsou starý
A to jsem rodila celkem brzy - ve 32
Zapomínáš na jednu důležitou skutečnost - v generaci našich matek drtivá většina žen (tedy spíš dívek) rodila mezi 18 a 20 lety, pětadvacítku provorodičku jsi v porodnici prakticky nenašla..
Dneska se to otáčí a troufnu si tvrdit, že za chvilku bude v porodnicích rarita naopak ta osmnáctka..
@Damael To je pravda. Já když si vezmu, s kým bude chodit holka do třídy (dokonce i se synkem od mého bývalého
) tak na rodičáku budu nejmladší
Sakra, tak proč si říkáme „starý rašple“, když jsme vlastně v rozkvětu??
@Knihomyš Jo, tak to bych si taky přála, aby mě jako matku holce záviděli, uvidíme ![]()
@Silky123 píše:
Holky, tak se hlásím. Jsem obstarožní matka, je mi 36 a dvouleté dítě… Už jsem si taky říkala, jestli se dožiju vnoučete, tedy jestli dcerka začne taky tak „brzy“
Já se snad dožiju…vyvdala jsem nevlastního puberťáka, tak doufám, že do toho brzy práskne ![]()
@Jemys Protože nám není dvacet a nemáme už jednu mozkovou buňku vyváženou megasebevědomím ![]()
@Damael vidíš, já mám pocit(asi vlivem emimina), že osmnáctky ještě budou, ale ideální porodní věk kolem 25 (tak 22 - 27) bude vzácnost.
@Damael Ta mě chyběla vždy
Propó - dnes mi volali kvůli nějakému průzkumu trhu a ptali se mne, do jaké kategorie se řadím - 20-25, 25-30, 30-35, 35-40 a tak…je to smutný, když člověk poskočí o kategorii výš
A ještě jsem dnes zjistila, že místní rocková kapela, na kterou jsem chodila v 17 pařit, vydává cd ke svému 20-letému výročí od založení. Nechápu to ![]()