Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20385
11.8.13 19:46
@Ivoka píše:
@pelikan21 jo,prijd vletet poranu :mrgreen: a pochopis :mrgreen:

jen pockej a vezmu Te za slovo. Deti vstavaji tak v pul seste, v sest, tak aby ses nedivila a ja Ti jednoho dne nestala nad posteli… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.8.13 21:43
@pelikan21 píše:
jen pockej a vezmu Te za slovo. Deti vstavaji tak v pul seste, v sest, tak aby ses nedivila a ja Ti jednoho dne nestala nad posteli… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8o no naša šípková růženka tak koelm 8, půl 9 :mrgreen: musím hledat prácu na 12 a max do 3 :lol: od 20 večera v kuse :oops: mám ju za odměnu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1707
11.8.13 21:51

Hele holky tady si můžem objednat vzorek inkontinenčních vložek zdarma…když uz jsme ty rašple, tak Ať máme do foroty až to přijde :mrgreen:

http://zdarma. setrimespolecne. cz/seni-vzorek-produktu-zdarma/

http://zdarma. setrimespolecne. cz/vzorek-produktu-tena/

dala jsem mezi. a cz mezeru jinak mo to nešlo poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.8.13 22:17

Jéje, hlásím se.
Potřebuji vyléčit z deprese - chlap přinesl mladé na kreslení nějaké pokažená profesní vysvědčení svých kolegů, a ti zkušení proškolení muži se narodili zhruba v roce, kdy jsem maturovala!

Jinak bych teda potřebovala stanovit, jestli jsem více sobecká tím, že jsem si dítě upíchla až v 36 (takže na maturák jí půjdou trapní senilové), nebo že mám jen jedno (takže má družná komunikativní dcera zůstane na světě zcela sama samotinká).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.8.13 22:29
@Knihomyš píše:
Jéje, hlásím se.
Potřebuji vyléčit z deprese - chlap přinesl mladé na kreslení nějaké pokažená profesní vysvědčení svých kolegů, a ti zkušení proškolení muži se narodili zhruba v roce, kdy jsem maturovala!Jinak bych teda potřebovala stanovit, jestli jsem více sobecká tím, že jsem si dítě upíchla až v 36 (takže na maturák jí půjdou trapní senilové), nebo že mám jen jedno (takže má družná komunikativní dcera zůstane na světě zcela sama samotinká).

To by mne taky zajímalo :think: Mě se třeba nedávno ptala kamarádka, jestli mi nevadí, že jsem měla dítě tak pozdě - že by to už nedala, protože si moc dobře pamatuje, jak se za svoje rodiče styděla, že jsou starý 8o A to jsem rodila celkem brzy - ve 32 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23847
11.8.13 22:33
@Knihomyš píše:
Jéje, hlásím se.
Potřebuji vyléčit z deprese - chlap přinesl mladé na kreslení nějaké pokažená profesní vysvědčení svých kolegů, a ti zkušení proškolení muži se narodili zhruba v roce, kdy jsem maturovala!Jinak bych teda potřebovala stanovit, jestli jsem více sobecká tím, že jsem si dítě upíchla až v 36 (takže na maturák jí půjdou trapní senilové), nebo že mám jen jedno (takže má družná komunikativní dcera zůstane na světě zcela sama samotinká).

Hehe, tak jako geront fakt nebudeš vypadat jako sestra svý dcery a nebudeš jí přebírat šamstry. To pro ni bude lepší jak pežít jeden maturák se senilákama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.8.13 22:55
@Jemys píše:
To by mne taky zajímalo :think: Mě se třeba nedávno ptala kamarádka, jestli mi nevadí, že jsem měla dítě tak pozdě - že by to už nedala, protože si moc dobře pamatuje, jak se za svoje rodiče styděla, že jsou starý 8o A to jsem rodila celkem brzy - ve 32 :nevim:

Ehm, to není otázka věku rodičů, ale výchovy a přístupu. Máma mě měla ve stejném věku a spolužáci mi ji ZÁVIDĚLI! :)
A vážila jsem si toho, že můj gerontootec se mnou na maturáku tancoval, protože on jinak netancuje naprosto nikdy (podle toho to vypadalo, já jsem v tomhle navíc po něm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.8.13 22:56
@Gina108 píše:
Hehe, tak jako geront fakt nebudeš vypadat jako sestra svý dcery a nebudeš jí přebírat šamstry. To pro ni bude lepší jak pežít jeden maturák se senilákama :mrgreen:

Nene, já jsem setrvale od ca 15 na chlapy kolem 30 - 35. Teď už je tím začínám děsit, na maturáku rozpráším učitelský sbor, nebo aspoň jeho mužskou část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
11.8.13 22:59

Holky, tak se hlásím. Jsem obstarožní matka, je mi 36 a dvouleté dítě… Už jsem si taky říkala, jestli se dožiju vnoučete, tedy jestli dcerka začne taky tak „brzy“ ;)

• Citovat
  • Upravit
20155
11.8.13 23:11
@Jemys píše:
To by mne taky zajímalo :think: Mě se třeba nedávno ptala kamarádka, jestli mi nevadí, že jsem měla dítě tak pozdě - že by to už nedala, protože si moc dobře pamatuje, jak se za svoje rodiče styděla, že jsou starý 8o A to jsem rodila celkem brzy - ve 32 :nevim:

Zapomínáš na jednu důležitou skutečnost - v generaci našich matek drtivá většina žen (tedy spíš dívek) rodila mezi 18 a 20 lety, pětadvacítku provorodičku jsi v porodnici prakticky nenašla..
Dneska se to otáčí a troufnu si tvrdit, že za chvilku bude v porodnicích rarita naopak ta osmnáctka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.8.13 23:21

@Damael To je pravda. Já když si vezmu, s kým bude chodit holka do třídy (dokonce i se synkem od mého bývalého :mrgreen: ) tak na rodičáku budu nejmladší :mrgreen: :mrgreen: Sakra, tak proč si říkáme „starý rašple“, když jsme vlastně v rozkvětu?? :mrgreen: @Knihomyš Jo, tak to bych si taky přála, aby mě jako matku holce záviděli, uvidíme :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
11.8.13 23:22
@Silky123 píše:
Holky, tak se hlásím. Jsem obstarožní matka, je mi 36 a dvouleté dítě… Už jsem si taky říkala, jestli se dožiju vnoučete, tedy jestli dcerka začne taky tak „brzy“ ;)

Já se snad dožiju…vyvdala jsem nevlastního puberťáka, tak doufám, že do toho brzy práskne :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
20155
11.8.13 23:24

@Jemys Protože nám není dvacet a nemáme už jednu mozkovou buňku vyváženou megasebevědomím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.8.13 23:28

@Damael vidíš, já mám pocit(asi vlivem emimina), že osmnáctky ještě budou, ale ideální porodní věk kolem 25 (tak 22 - 27) bude vzácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.8.13 23:29

@Damael Ta mě chyběla vždy :lol: Propó - dnes mi volali kvůli nějakému průzkumu trhu a ptali se mne, do jaké kategorie se řadím - 20-25, 25-30, 30-35, 35-40 a tak…je to smutný, když člověk poskočí o kategorii výš :mrgreen: A ještě jsem dnes zjistila, že místní rocková kapela, na kterou jsem chodila v 17 pařit, vydává cd ke svému 20-letému výročí od založení. Nechápu to :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová