Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
12.8.13 14:06

Holky, někdo mně blejknul a teď na tom rýžuje, nevíte jak se bránit?? :cert: :cert: Prodávaj to jako masku stařeny :cert: :cert: :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
12.8.13 14:14

:cert: tady dokonce se starým :cert: ti mladí už neví na čem rouchat :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2170
12.8.13 14:22

@Jemys no já si užívám tak nějak průběžně :D mám už dvě děti, dceru 20 a syna 14 let :potlesk: tak nějak jsem se začala těšit na vnouče ale nějak se nám to povedlo nu :think: tak budu kupovat dvoje pleny, pro mě a pro mimino :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
12.8.13 14:30
@Regina Hero píše:
fakt, jo? Když jsem rodila tu svou poslední ve 40 letech, nebyla jsem zdaleka jediná matka ve věku plus mínus 40 let… a ani nejstarší… ;)

Tak já rodila na malém městě, bylo nás tam pár a na ultrazvuku jsem přes dveře slyšela ročníky 89, 90, tak 74 znělo opravdu divně :mrgreen: a pak jsem se tam ještě potkala potkala se svojí bývalou žákyní. Ale jinak si stará nepřipadám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
12.8.13 14:33
@Jemys píše:
@pavlasu Třeba chytne druhou mízu ;)

no, jo, jenže za deset let bude ta dvacetiletá milenka zase stará rašple a bude ji muset zase vyměnit za nový model :nevim: :nevim:
a představa další dvacetileté milenky, která miluje moje dva puberťáky :nevim: :nevim:, když jeden bude jen o pět let mladší než ona? :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
12.8.13 14:39

Tedýýý taková pěkná diskuze, ale pořád nemůžu přijít na to jestli sem mohu patřit.

U stránky 24 a 25 jsem si musela málem ( páč nemohu přiznat, že doopravdy :jazyk: :jazyk: :mrgreen: ) měnit prádlo. Tři děti jsem si dovolila pořídit po 40ti, ale určitě jsem milující matka, jen z mateřské skočím rovnou do důchodu. Děti mi ale zatím kupodivu říkají mami 8o 8o :palec:
Třídní schůzky neřeším, protože až na ně nebudu moct ani dojít s chodítkem, tak pošlu starší kluky a ti to za mne vyřídí.
Prsa roluji do podprdy už od 35, jen naštěstí jsem prakticky stále těhotná nebo kojím, tak to není tak poznat, protože v té době mám výstavní kusy - kam se na mě hrabe ukazovaná obnažená… ;) :mrgreen:
Plenky občas kupuji ve dvou velikostech - pro starší a mladší ratolest
A tedy strašně se stydím, protože stále s dětmi běhám, lezu po čtyřech, chodíme na dlouhé procházky, skáčeme přes švihadlo, lyžujeme a plaveme, tancujeme, cvičíme - nechápu, jak si to vůbec můžu ve svém věku dovolit. Budu se muset nad sebou zamyslet :think: :think: :nevim:

Tak ale pořád nevím jestli jsem nebo nejsem stará rašple :think: :think: :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
12.8.13 14:42

Ahoj rašple! Taky jsem vam chtela rict k tomu oznaceni-videla jsem nejakej rozhovor s Harapesem a ac ho jinak moc nemusim, tak tohle se mi libilo…
Vekove kategorii na náct říká :-) ne uplně nejčerstvější zelenina :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
12.8.13 14:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 14:49
@amame píše:
Tak já rodila na malém městě, bylo nás tam pár a na ultrazvuku jsem přes dveře slyšela ročníky 89, 90, tak 74 znělo opravdu divně :mrgreen: a pak jsem se tam ještě potkala potkala se svojí bývalou žákyní. Ale jinak si stará nepřipadám.
:mrgreen: :mrgreen: No, ono když si vezmeš, že je rok 2013, tak říkat, že si ročník 70 zní fakt strašidelně :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Jemys
12.8.13 14:50

@pavlasu No jo, tak to už by pak byla až moc velká prekérka :think:

• Citovat
  • Upravit
29350
12.8.13 14:54
@pavlasu píše:
no, jo, jenže za deset let bude ta dvacetiletá milenka zase stará rašple a bude ji muset zase vyměnit za nový model :nevim: :nevim:
a představa další dvacetileté milenky, která miluje moje dva puberťáky :nevim: :nevim:, když jeden bude jen o pět let mladší než ona? :P :P

no, jestli to jsou chlapci, co by se nemohla zamilovat? :oops: :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.8.13 14:55

Po přečtení těch deníčků o šťastných mladých rodičích straště závidím, že jsem neotěhotněla někdy ve 13, už jsem mohla být dávno babičkou :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 14:58

@Tiger-lily Taky jsem je teď četla - a mrzí mne, že jsem přišla o hádku s partnerem, po oznámení, že jsem těhotná. Ten můj blbec se těšil :zed:

• Citovat
  • Upravit
29350
12.8.13 15:07
@Jemys píše:
@Tiger-lily Taky jsem je teď četla - a mrzí mne, že jsem přišla o hádku s partnerem, po oznámení, že jsem těhotná. Ten můj blbec se těšil :zed:

no tak znovu a lépe… a pěkně se pohádejte… přece nemůžeš být takhle ochuzená… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.8.13 15:09

@Jemys A co maminka? Taky ti řekla, že potrat nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová