Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys no já si užívám tak nějak průběžně
mám už dvě děti, dceru 20 a syna 14 let
tak nějak jsem se začala těšit na vnouče ale nějak se nám to povedlo nu
tak budu kupovat dvoje pleny, pro mě a pro mimino ![]()
@Regina Hero píše:
fakt, jo? Když jsem rodila tu svou poslední ve 40 letech, nebyla jsem zdaleka jediná matka ve věku plus mínus 40 let… a ani nejstarší…
Tak já rodila na malém městě, bylo nás tam pár a na ultrazvuku jsem přes dveře slyšela ročníky 89, 90, tak 74 znělo opravdu divně
a pak jsem se tam ještě potkala potkala se svojí bývalou žákyní. Ale jinak si stará nepřipadám.
@Jemys píše:
@pavlasu Třeba chytne druhou mízu
no, jo, jenže za deset let bude ta dvacetiletá milenka zase stará rašple a bude ji muset zase vyměnit za nový model
![]()
a představa další dvacetileté milenky, která miluje moje dva puberťáky
, když jeden bude jen o pět let mladší než ona?
![]()
Tedýýý taková pěkná diskuze, ale pořád nemůžu přijít na to jestli sem mohu patřit.
U stránky 24 a 25 jsem si musela málem ( páč nemohu přiznat, že doopravdy
) měnit prádlo. Tři děti jsem si dovolila pořídit po 40ti, ale určitě jsem milující matka, jen z mateřské skočím rovnou do důchodu. Děti mi ale zatím kupodivu říkají mami
![]()
Třídní schůzky neřeším, protože až na ně nebudu moct ani dojít s chodítkem, tak pošlu starší kluky a ti to za mne vyřídí.
Prsa roluji do podprdy už od 35, jen naštěstí jsem prakticky stále těhotná nebo kojím, tak to není tak poznat, protože v té době mám výstavní kusy - kam se na mě hrabe ukazovaná obnažená…
![]()
Plenky občas kupuji ve dvou velikostech - pro starší a mladší ratolest
A tedy strašně se stydím, protože stále s dětmi běhám, lezu po čtyřech, chodíme na dlouhé procházky, skáčeme přes švihadlo, lyžujeme a plaveme, tancujeme, cvičíme - nechápu, jak si to vůbec můžu ve svém věku dovolit. Budu se muset nad sebou zamyslet
![]()
Tak ale pořád nevím jestli jsem nebo nejsem stará rašple
![]()
Ahoj rašple! Taky jsem vam chtela rict k tomu oznaceni-videla jsem nejakej rozhovor s Harapesem a ac ho jinak moc nemusim, tak tohle se mi libilo…
Vekove kategorii na náct říká
ne uplně nejčerstvější zelenina
![]()
@amame píše:
Tak já rodila na malém městě, bylo nás tam pár a na ultrazvuku jsem přes dveře slyšela ročníky 89, 90, tak 74 znělo opravdu divněa pak jsem se tam ještě potkala potkala se svojí bývalou žákyní. Ale jinak si stará nepřipadám.
@pavlasu píše:
no, jo, jenže za deset let bude ta dvacetiletá milenka zase stará rašple a bude ji muset zase vyměnit za nový model![]()
a představa další dvacetileté milenky, která miluje moje dva puberťáky![]()
, když jeden bude jen o pět let mladší než ona?
![]()
no, jestli to jsou chlapci, co by se nemohla zamilovat?
![]()
Po přečtení těch deníčků o šťastných mladých rodičích straště závidím, že jsem neotěhotněla někdy ve 13, už jsem mohla být dávno babičkou
.
@Tiger-lily Taky jsem je teď četla - a mrzí mne, že jsem přišla o hádku s partnerem, po oznámení, že jsem těhotná. Ten můj blbec se těšil ![]()
@Jemys píše:
@Tiger-lily Taky jsem je teď četla - a mrzí mne, že jsem přišla o hádku s partnerem, po oznámení, že jsem těhotná. Ten můj blbec se těšil
no tak znovu a lépe… a pěkně se pohádejte… přece nemůžeš být takhle ochuzená…
![]()
Holky, někdo mně blejknul a teď na tom rýžuje, nevíte jak se bránit??
Prodávaj to jako masku stařeny