Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2170
12.8.13 15:26

@Jemys rozvod??? má to cenu tahle před smrtí? to už nějak doklepeš ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 15:31

@wladka73 Aby ten necita pobíral vdovskej a podědil moje penzijní spoření?? :twisted:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
12.8.13 15:35
@Jemys píše:
@wladka73 Aby ten necita pobíral vdovskej a podědil moje penzijní spoření?? :twisted:
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
29350
12.8.13 15:39
@Jemys píše:
@wladka73 Aby ten necita pobíral vdovskej a podědil moje penzijní spoření?? :twisted:

prd rozvod… zabít, ale nenápadně, aby to bylo jako nešťastná náhoda, vdovskej a sirotčí důchod ti zůstane, a ještě i nějaký pojistný plnění… jestli nemá pojistku, tak ji nejdřív uzavři a počkej, aby to nebylo tak okatý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 16:02

@Regina Hero Ano, ano :pankac: Minule, když mi muž před nějakou cestou vysvětloval, že je něco s autem, rychle jsem si ověřovala, zda poctivě platí životní pojištění - toto nelze zanedbat :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 16:08

@Regina Hero @Damael Pojistku má na mý jméno už dlouho :think: A tchyně mi pořád říká, že mám ty schody voskovat… :think:

• Citovat
  • Upravit
33916
12.8.13 16:19

Ahojky :mavam: :mavam: co nového..nějaké nemoci či jiné katastrofy??? Čtu tady o demenci..no nevím no, ale dneska jsem zjistila, že nejsme na tom ještě tak blbě. Můj otec začal blbě vidět a než si došel pro brýle tak zjistil, že místo spalovače co používáme když jedeme dálkovou na kole žral viagru 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.13 16:22

@Jemys cože, ty máš ještě tchýni? V našem věku??? Jsi fakt divná :roll:, koukej se hodit do normálu a začni nejdřív u tchýně. :mrgreen: Pěkně pojistit a pak… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 16:51
@Jemys píše:
@Regina Hero @Damael Pojistku má na mý jméno už dlouho :think: A tchyně mi pořád říká, že mám ty schody voskovat… :think:

Tak to neflákej a voskuj do vysokýho lesku, je teď moderní :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 16:53

@denisa 76 Tak je to s podivem, ale zdá se, že jsme se všechny dožily dneška, pár nás sem přišlo nových, takže klub se rozrůstá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.8.13 16:55

@Damael no tak to jsem ráda a díky bohu za další vykopávky :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
12.8.13 17:09

Tak jsem se prave vratila, vyzvedla jsem si vysledky z MRT patere, nu jeste vcera jsem se, i pres mych temer 41 let, citila jako mladice.Ted jiz nikoli :think:
Prosim, ponechejte si mne tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.8.13 17:15

@Haku páteř tu ještě nemáme..vítej :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
12.8.13 17:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
12.8.13 17:30

Holky,
já myslím, že tento klub se jmenuje špatně. Má příliš mladý název :D :D

Jelikož jako stará rašple jsem byla titulována už ve 30, tak v mých 37 bych měla postoupit o level výš, ne :mrgreen:

Popíšu vám „vtipnou“ historku ze Stodolní.
Jako 30-tnice jsem se svými stejně starými kámoškami vydala pařit. Nahozené „vykozené“ jsem si vykračovaly Stodolní v Ostravě. Procházíme kolem skupinky mladíků (cca 20 let +) a vtom jeden pískne a prohlásí:
„TY VOLE, TO JSOU ALE KOČKY!“
Na to se ostatní otočí a další z nich prohlásí: „NO TO JO, ALE ZA ZENITEM“

Jsme nevěděly, jsetli se smát, nebo plakat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová