Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
12.8.13 17:36
@pepřenka píše:
Holky,
já myslím, že tento klub se jmenuje špatně. Má příliš mladý název :D :D

Jelikož jako stará rašple jsem byla titulována už ve 30, tak v mých 37 bych měla postoupit o level výš, ne :mrgreen:

Popíšu vám „vtipnou“ historku ze Stodolní.
Jako 30-tnice jsem se svými stejně starými kámoškami vydala pařit. Nahozené „vykozené“ jsem si vykračovaly Stodolní v Ostravě. Procházíme kolem skupinky mladíků (cca 20 let +) a vtom jeden pískne a prohlásí:
„TY VOLE, TO JSOU ALE KOČKY!“
Na to se ostatní otočí a další z nich prohlásí: „NO TO JO, ALE ZA ZENITEM“

Jsme nevěděly, jsetli se smát, nebo plakat :D :D

Aneb jak baby nas.rat a potěšit zároveň :mrgreen: (Jak to provést manželovi v jedné větě víme: Máš ho delšího než soused :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916

@pepřenka to znám jak to bolí…
V práci jsem měla kluka, kterýho jsem zaučovala co se týče faktur..reklamace atd.Byl šikovnej a docela jsem si ho ten rok oblíbila. Když šel k matuře tak mě řekl, že když jí udělá tak mě pozve do cukrárny. Nabídla jsem mu diskárnu..on jenom vyvalil oči a řekl mě, že jsem stará jako jeho matka a ostudu si semnou prý dělat nemůže 8o 8o 8o 8o 8o v té době mě bylo myslím 35let :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669

Zdravím a hlásím se do klubu. Je mi čerstvých 50 a doufám, že hezčí polovinu životamám ještě před sebou. Seznam diagnóz pro zájemce k nahlédnutí v. pdf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
12.8.13 17:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.13 17:39
@denisa 76 píše:
V práci jsem měla kluka, kterýho jsem zaučovala co se týče faktur..reklamace atd.Byl šikovnej a docela jsem si ho ten rok oblíbila. Když šel k matuře tak mě řekl, že když jí udělá tak mě pozve do cukrárny. Nabídla jsem mu diskárnu..on jenom vyvalil oči a řekl mě, že jsem stará jako jeho matka a ostudu si semnou prý dělat nemůže 8o 8o 8o 8o 8o v té době mě bylo myslím 35let :,( :,(

ccc, cucák jeden :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
12.8.13 17:43
@Damael píše:
@Regina Hero Ano, ano :pankac: Minule, když mi muž před nějakou cestou vysvětloval, že je něco s autem, rychle jsem si ověřovala, zda poctivě platí životní pojištění - toto nelze zanedbat :!

ano, zivotni pojisteni vubec nelze zanedbat… ja jsem manzela nechala pojistit uz pred svatbou… A na moje jmeno (no, ja mam 70% a jeho maminka 30%, kdyby neco, ale co, i s tim se da zit. Ja to mam stejne. - tedy na svoji mamku)… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
12.8.13 17:44

@pepřenka To mi připomnělo hlášku od Žilkové - komentovala něčí styl oblíkání a použila u toho obrat: " Zezadu lyceum, zepředu muzeum". To mě fakt dostala :-)

• Citovat
  • Upravit
20385
12.8.13 17:44
@pepřenka píše:
Holky,
já myslím, že tento klub se jmenuje špatně. Má příliš mladý název :D :D

Jelikož jako stará rašple jsem byla titulována už ve 30, tak v mých 37 bych měla postoupit o level výš, ne :mrgreen:

Popíšu vám „vtipnou“ historku ze Stodolní.
Jako 30-tnice jsem se svými stejně starými kámoškami vydala pařit. Nahozené „vykozené“ jsem si vykračovaly Stodolní v Ostravě. Procházíme kolem skupinky mladíků (cca 20 let +) a vtom jeden pískne a prohlásí:
„TY VOLE, TO JSOU ALE KOČKY!“
Na to se ostatní otočí a další z nich prohlásí: „NO TO JO, ALE ZA ZENITEM“

Jsme nevěděly, jsetli se smát, nebo plakat :D :D

tak to je mazeeeeeeeeeeeeec… a proto ja radeji po 30-tce nikam nechodim (no, ja nechodila parit ani predtim, takze asi zadna zmena)… :D :D :D maximalne na veceri a to jeste s manzelem… :oops: :oops: :oops: (trapny, co? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
12.8.13 17:45
@denisa 76 píše:
V práci jsem měla kluka, kterýho jsem zaučovala co se týče faktur..reklamace atd.Byl šikovnej a docela jsem si ho ten rok oblíbila. Když šel k matuře tak mě řekl, že když jí udělá tak mě pozve do cukrárny. Nabídla jsem mu diskárnu..on jenom vyvalil oči a řekl mě,že jsem stará jako jeho matka a ostudu si semnou prý dělat nemůže 8o 8o 8o 8o 8o v té době mě bylo myslím 35let :,( :,(

ty vole, tak tohle je masakr… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.8.13 17:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.8.13 17:51

@pelikan21 no to byl :roll: Dneska už ale vím, že záleží kdo ti to řekne..jestli mladý střevo nebo krásnej vyzrálej chlap. Nedávno slavila tchýně 6o a byl tak chlap kolem 45let a prý jsem kusanec na to kolik mě je let. Takže mě to aspon takhle krásně slovně vynahradil a na cucáka jsem okamžitě zapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
12.8.13 17:58
@denisa 76 píše:
@pelikan21 no to byl :roll: Dneska už ale vím, že záleží kdo ti to řekne..jestli mladý střevo nebo krásnej vyzrálej chlap. Nedávno slavila tchýně 6o a byl tak chlap kolem 45let a prý jsem kusanec na to kolik mě je let. Takže mě to aspon takhle krásně slovně vynahradil a na cucáka jsem okamžitě zapomněla :mrgreen:

tak to chapu… ;) Me se to dotkne i kdyz mi to rekne cucak, ale nastesti manzel je takovy gentleman, ze mi porad rika, ze jsem nejkrasnejsi… :srdce: :srdce: :srdce: A je to divne, ale nejak mi to staci… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
12.8.13 17:58
@denisa 76 píše:
V práci jsem měla kluka, kterýho jsem zaučovala co se týče faktur..reklamace atd.Byl šikovnej a docela jsem si ho ten rok oblíbila. Když šel k matuře tak mě řekl, že když jí udělá tak mě pozve do cukrárny. Nabídla jsem mu diskárnu..on jenom vyvalil oči a řekl mě, že jsem stará jako jeho matka a ostudu si semnou prý dělat nemůže 8o 8o 8o 8o 8o v té době mě bylo myslím 35let :,( :,(

To mi pripomelo jak jsem byla s kamaradkou zaparit a ona tam potkala znameho a ten se ji ptal jestli jsem jeji matka :evil: Kamaradka je o 7 let mladsi a od te doby s ni nikam nechodim a jeste si ze me utahuje mami kam dneska pujdem. Poter jeden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
12.8.13 18:06

Jinak tenkrát v porodnici jsem ve svých 25 jako prvorodička byla za exota přestárlého. Na pokoji jsem byla s osmnáctkou. Její jedinou starostí bylo jak zastavit kojení, aby si nezkazila prsa a jak konečně zase bude mocz pařit na zábavách. Jejího věčně hlady řvoucího potomka jsem kojila, abych měla šanci se chvilku vyspat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
12.8.13 18:14
@HaDuha píše:
Jinak tenkrát v porodnici jsem ve svých 25 jako prvorodička byla za exota přestárlého. Na pokoji jsem byla s osmnáctkou. Její jedinou starostí bylo jak zastavit kojení, aby si nezkazila prsa a jak konečně zase bude mocz pařit na zábavách. Jejího věčně hlady řvoucího potomka jsem kojila, abych měla šanci se chvilku vyspat :mrgreen:

ale prosim Te, takhle pomlouvat mlade maminky… vzdyt ony dokazi dat detem daleko vic lasky nez my stare rasple… :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová