Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pepřenka píše:
Holky,
já myslím, že tento klub se jmenuje špatně. Má příliš mladý název![]()
![]()
Jelikož jako stará rašple jsem byla titulována už ve 30, tak v mých 37 bych měla postoupit o level výš, ne
Popíšu vám „vtipnou“ historku ze Stodolní.
Jsme nevěděly, jsetli se smát, nebo plakat
Jako 30-tnice jsem se svými stejně starými kámoškami vydala pařit. Nahozené „vykozené“ jsem si vykračovaly Stodolní v Ostravě. Procházíme kolem skupinky mladíků (cca 20 let +) a vtom jeden pískne a prohlásí:
„TY VOLE, TO JSOU ALE KOČKY!“
Na to se ostatní otočí a další z nich prohlásí: „NO TO JO, ALE ZA ZENITEM“![]()
Aneb jak baby nas.rat a potěšit zároveň
(Jak to provést manželovi v jedné větě víme: Máš ho delšího než soused
)
@pepřenka to znám jak to bolí…
V práci jsem měla kluka, kterýho jsem zaučovala co se týče faktur..reklamace atd.Byl šikovnej a docela jsem si ho ten rok oblíbila. Když šel k matuře tak mě řekl, že když jí udělá tak mě pozve do cukrárny. Nabídla jsem mu diskárnu..on jenom vyvalil oči a řekl mě, že jsem stará jako jeho matka a ostudu si semnou prý dělat nemůže
v té době mě bylo myslím 35let
![]()
Zdravím a hlásím se do klubu. Je mi čerstvých 50 a doufám, že hezčí polovinu životamám ještě před sebou. Seznam diagnóz pro zájemce k nahlédnutí v. pdf ![]()
@denisa 76 píše:
V práci jsem měla kluka, kterýho jsem zaučovala co se týče faktur..reklamace atd.Byl šikovnej a docela jsem si ho ten rok oblíbila. Když šel k matuře tak mě řekl, že když jí udělá tak mě pozve do cukrárny. Nabídla jsem mu diskárnu..on jenom vyvalil oči a řekl mě, že jsem stará jako jeho matka a ostudu si semnou prý dělat nemůže![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ccc, cucák jeden
![]()
@Damael píše:
@Regina Hero Ano, anoMinule, když mi muž před nějakou cestou vysvětloval, že je něco s autem, rychle jsem si ověřovala, zda poctivě platí životní pojištění - toto nelze zanedbat
ano, zivotni pojisteni vubec nelze zanedbat… ja jsem manzela nechala pojistit uz pred svatbou… A na moje jmeno (no, ja mam 70% a jeho maminka 30%, kdyby neco, ale co, i s tim se da zit. Ja to mam stejne. - tedy na svoji mamku)…
![]()
@pepřenka To mi připomnělo hlášku od Žilkové - komentovala něčí styl oblíkání a použila u toho obrat: " Zezadu lyceum, zepředu muzeum". To mě fakt dostala ![]()
@pepřenka píše:
Holky,
já myslím, že tento klub se jmenuje špatně. Má příliš mladý název![]()
![]()
Jelikož jako stará rašple jsem byla titulována už ve 30, tak v mých 37 bych měla postoupit o level výš, ne
Popíšu vám „vtipnou“ historku ze Stodolní.
Jsme nevěděly, jsetli se smát, nebo plakat
Jako 30-tnice jsem se svými stejně starými kámoškami vydala pařit. Nahozené „vykozené“ jsem si vykračovaly Stodolní v Ostravě. Procházíme kolem skupinky mladíků (cca 20 let +) a vtom jeden pískne a prohlásí:
„TY VOLE, TO JSOU ALE KOČKY!“
Na to se ostatní otočí a další z nich prohlásí: „NO TO JO, ALE ZA ZENITEM“![]()
tak to je mazeeeeeeeeeeeeec… a proto ja radeji po 30-tce nikam nechodim (no, ja nechodila parit ani predtim, takze asi zadna zmena)…
maximalne na veceri a to jeste s manzelem…
(trapny, co? ).
@denisa 76 píše:
V práci jsem měla kluka, kterýho jsem zaučovala co se týče faktur..reklamace atd.Byl šikovnej a docela jsem si ho ten rok oblíbila. Když šel k matuře tak mě řekl, že když jí udělá tak mě pozve do cukrárny. Nabídla jsem mu diskárnu..on jenom vyvalil oči a řekl mě,že jsem stará jako jeho matka a ostudu si semnou prý dělat nemůže![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty vole, tak tohle je masakr…
![]()
@pelikan21 no to byl
Dneska už ale vím, že záleží kdo ti to řekne..jestli mladý střevo nebo krásnej vyzrálej chlap. Nedávno slavila tchýně 6o a byl tak chlap kolem 45let a prý jsem kusanec na to kolik mě je let. Takže mě to aspon takhle krásně slovně vynahradil a na cucáka jsem okamžitě zapomněla ![]()
@denisa 76 píše:
@pelikan21 no to bylDneska už ale vím, že záleží kdo ti to řekne..jestli mladý střevo nebo krásnej vyzrálej chlap. Nedávno slavila tchýně 6o a byl tak chlap kolem 45let a prý jsem kusanec na to kolik mě je let. Takže mě to aspon takhle krásně slovně vynahradil a na cucáka jsem okamžitě zapomněla
tak to chapu…
Me se to dotkne i kdyz mi to rekne cucak, ale nastesti manzel je takovy gentleman, ze mi porad rika, ze jsem nejkrasnejsi…
A je to divne, ale nejak mi to staci…
![]()
@denisa 76 píše:
V práci jsem měla kluka, kterýho jsem zaučovala co se týče faktur..reklamace atd.Byl šikovnej a docela jsem si ho ten rok oblíbila. Když šel k matuře tak mě řekl, že když jí udělá tak mě pozve do cukrárny. Nabídla jsem mu diskárnu..on jenom vyvalil oči a řekl mě, že jsem stará jako jeho matka a ostudu si semnou prý dělat nemůže![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mi pripomelo jak jsem byla s kamaradkou zaparit a ona tam potkala znameho a ten se ji ptal jestli jsem jeji matka
Kamaradka je o 7 let mladsi a od te doby s ni nikam nechodim a jeste si ze me utahuje mami kam dneska pujdem. Poter jeden ![]()
Jinak tenkrát v porodnici jsem ve svých 25 jako prvorodička byla za exota přestárlého. Na pokoji jsem byla s osmnáctkou. Její jedinou starostí bylo jak zastavit kojení, aby si nezkazila prsa a jak konečně zase bude mocz pařit na zábavách. Jejího věčně hlady řvoucího potomka jsem kojila, abych měla šanci se chvilku vyspat ![]()
@HaDuha píše:
Jinak tenkrát v porodnici jsem ve svých 25 jako prvorodička byla za exota přestárlého. Na pokoji jsem byla s osmnáctkou. Její jedinou starostí bylo jak zastavit kojení, aby si nezkazila prsa a jak konečně zase bude mocz pařit na zábavách. Jejího věčně hlady řvoucího potomka jsem kojila, abych měla šanci se chvilku vyspat
ale prosim Te, takhle pomlouvat mlade maminky… vzdyt ony dokazi dat detem daleko vic lasky nez my stare rasple…
![]()