Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
13.8.13 08:22
@Verluka píše:
jo mluvila jsem s mámou a chtěla ji nadiktovat nějaké číslo

též jsem jednou takhle šílela… venku na procházce… telefon jsem si dávala do kočárku, mluvila jsem s naší prvorozenou, taky jsem jí chtěla říct nějaké číslo a najednou šmátrám v kočárku, hledám a pak jsem zoufale jí do telefonu vykřikla, že mi někdo sebral mobil… ona se mě jen lakonicky zeptala, jestli myslím ten, do kterého mluvím, tak to že bych si určitě musela všimnout a ona taky, páč bychom spolu asi už nemluvily… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
13.8.13 08:39
@Regina Hero píše:
@Silky123 jo, ty dva roky to je tak akorát… pak se zvedneš, milosrdně zapomeneš postupně to nejhorší a najednou to s tebou ještě zalomcuje… :mrgreen:

musim naprosto souhlasit… ja do druheho porodu sla jako prvorodicka (rodila jsem po trech letech)… sice jsem se potom do toho dostala, ale kdo tvrdi, ze druhy porod je a. lehci, b. kratsi a c. prijemnejsi, tak je KECAL!!! Je to naprosty nesmysl a obrovska lez… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kdo tvrdi, ze mit druhe dite je lehci, tak je to taky kecal, protoze jedno dite = zadne dite… Dve deti = prirodni katastrofa… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Silky123 ale nenech se odradit… Ja jsem jenom velky kecal, takze rikam zodpovedne, ze bych do toho sla znova i s tim hnusnym porodem, ale fakt jsem si to po tom jednom neumela predstavit… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Silky123 píše:
@Regina HeroNo, jakožto ročník 77 toho času moc nemám :). Momentálně se děsím, že by „druhátko“ bylo stejného ražení, tak se jdu „vlastnoručně“ udat do blázince, vlastně si tam odpočinout - tak na ty dva roky… :)

prosim Te, ja jsem rocnik 78 a mozna bych si troufla i na treti (nebyt tech dvou hodne problematickych tehotenstvi a obou predcasnych porodu). Takze neboj se zeno nic, tohle je jeste v pohodeeee… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.8.13 08:49

@pelikan21 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: třetí porod je úžasný… vyzkoušej to… a čtvrtý vlastně taky, když nerodíš pětikilové dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.8.13 08:51

Už to začíná… prťata křičí, že chtějí pastelky a že já chci kafe, to nikoho nezajímá… ufff… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.8.13 08:52

@Regina Hero :D Fakt je to pravda, že čtvrté už jde ven samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
13.8.13 08:53

:mavam: :mavam: dneska rašpule hlásím Áčko :,( Tchýňa mě asi otrávila :,( :lol: Něco mně prohání, už nemůžu sedět :mrgreen: :mrgreen: Už to zažívání není co bývalo :mrgreen: :mrgreen: Resty dohoním později s polštářkem :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21911
13.8.13 09:02
@Regina Hero píše:
též jsem jednou takhle šílela… venku na procházce… telefon jsem si dávala do kočárku, mluvila jsem s naší prvorozenou, taky jsem jí chtěla říct nějaké číslo a najednou šmátrám v kočárku, hledám a pak jsem zoufale jí do telefonu vykřikla, že mi někdo sebral mobil… ona se mě jen lakonicky zeptala, jestli myslím ten, do kterého mluvím, tak to že bych si určitě musela všimnout a ona taky, páč bychom spolu asi už nemluvily… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je dobryyy :mrgreen: Ja mam taky skvely zazitek, jedu si to tak autem, posloucham radio a najednou zpanikarim, ze kde mam klice od auta, ze mi je asi nekdo ukradl :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 09:03
@sissi79 píše: :mavam: :mavam: dneska rašpule hlásím Áčko :,( Tchýňa mě asi otrávila :,( :lol: Něco mně prohání, už nemůžu sedět :mrgreen: :mrgreen: Už to zažívání není co bývalo :mrgreen: :mrgreen: Resty dohoním později s polštářkem :mavam: :mavam:

To bych ji tedy vratila i z uroky :cert: :mrgreen: At je zase lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.8.13 09:04
@Tiger-lily píše:
@Regina Hero :D Fakt je to pravda, že čtvrté už jde ven samo?

jo, když nemá pět kilo… naše malá měla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 09:04

@Regina Hero ja prte odvedla do skolky a ted jsem kafe dopila :dance: Do prace jdu az patek takze pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.8.13 09:06

@Haku my máme prázdniny… leč to bych tam zavedla jen tu starší, ale prtě mi tu zůstane… do školky půjde až za rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
13.8.13 09:09
@Regina Hero píše:
@pelikan21 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: třetí porod je úžasný… vyzkoušej to… a čtvrtý vlastně taky, když nerodíš pětikilové dítě…

ty jo, neblazni… Se mnou, po tech narocnych tehotenstvich, to bych uz asi nedala.. mela bych strach predem, co se zase vyvrbi… Fuj, uz ne… nejradeji bych si nechala podvazat vajecniky, ale co kdybych se ve 40-ti zblaznila a chtela dalsi… :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 09:13

@Regina Hero tak to mas blby :jazyk: Nase starsi je na prazdninach u babi a dedy, potvora s nami nechtela na dovolenou, pubertak, no :cert: Normalne rekla, ze kdyz to letos neni k mori tak nejede :roll: My se vratili z dovolene v sobotu, ale do prace jdu az v patek, takze uzivam jeste trochu klidu.No,klidu…doma a na zahrade je prace jak na kostele :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 09:17

@pelikan21 budu mit za mesic 41 a opravdu uz se nezblaznim :mrgreen: Chtela jsem taky podvazat vajecniky, ale dr do me hucel jak blazen, ze to neni tak neskodne jak si kazdy mysli a kvakal o hormonalnich zmenach v tele a nekrotizaci tkani atd. Vzhledem k tomu, ze jsem zdravotnik tak mi to samozrejme nahnalo strach neb vim co takove vykyvy zpusobuji :zed: Takze jsem v pr… a premyslim o telisku. Z injekce jsem pribrala 7 kg za 3/4 roku, takze jsem ji vysadila.Je to dilema :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
13.8.13 09:21
@Haku píše:
@pelikan21 budu mit za mesic 41 a opravdu uz se nezblaznim :mrgreen: Chtela jsem taky podvazat vajecniky, ale dr do me hucel jak blazen, ze to neni tak neskodne jak si kazdy mysli a kvakal o hormonalnich zmenach v tele a nekrotizaci tkani atd. Vzhledem k tomu, ze jsem zdravotnik tak mi to samozrejme nahnalo strach neb vim co takove vykyvy zpusobuji :zed: Takze jsem v pr… a premyslim o telisku. Z injekce jsem pribrala 7 kg za 3/4 roku, takze jsem ji vysadila.Je to dilema :cert:

hele nestras, ja jsem teprve prvni mesic na injekci a doufam, ze nepriberu… :cert: :cert: :cert: Ale premyslim o Mirene… prece jenom je to na 5 let, tak nevim, nevim… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová