Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
13.8.13 17:30

@eva valoi Tak to chce ten kaviár a šampáňo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.8.13 17:32
@eva valoi píše:
Tak koukám na vaši diskuzi a podle zdejších měřítek bych se měla také zařadit do klubu starých rašplí. Jenže dámy, já se fakt cítím, jako by mi bylo sedmnáct. :mrgreen:

nejde o pocity, ale o názor okolí -já se také cítím někde kolem 16-17ti, než si uvědomím, že synovi už je 18 :mrgreen: A pak mi dojde, že jsem rodič-prudič a tedy, že jsem dááávno za zenitem

• Citovat
  • Upravit
21911
13.8.13 17:34

@Regina Hero ja odtamtud pochazim tak proto jsem se zeptala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 17:36
@eva valoi píše:
Tak koukám na vaši diskuzi a podle zdejších měřítek bych se měla také zařadit do klubu starých rašplí. Jenže dámy, já se fakt cítím, jako by mi bylo sedmnáct. :mrgreen:

Tak to jsi tady opravdu spravne :pankac: My se tak citime vsechny, jen to okoli to nejak nechape :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
13.8.13 17:36

Stačí když budeš mít něco růžovýho.

@eva valoi píše:
  • Citovat
  • Upravit
14809
13.8.13 17:42

No dobrá tedy, takže dnes jsem byla s dětmi jezdit na koloběžce a pravděpodobně jsem vypadala jako kretén…neboli „jako za mlada, velebnosti…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.8.13 17:47
@Larr píše:
Stačí když budeš mít něco růžovýho.

Stačí spodky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.8.13 17:47
@eva valoi píše:

O to je to ještě horší - ty jsi totiž rašple nesoudná :cert: Honem sem, ať se přiučíš, jak se na stará kolena chovat, aby sis zachovala aspoň zbytky úcty :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 17:51

@Damael oh je, tak se dobrovolne pridavam k nesoudnym rasplim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.8.13 17:55
@Damael píše:
Víte, co je mi líto? Že když jdu někde městem či výletem, a potkám nějakou maminu s kočárem či dětmi, že vůbec netuším, jestli to třeba není některá z vás..
Ne, že bych si hned letěla pro fotečku a autogram do památníčku, ale třeba bych jí zamávala, nebo já nevím. Nebo asi nic :|

tak zavedeme nějaké poznávací znamení… co tak karafiát do klopy?

Hmmmm… nemám na triku klopy… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.8.13 17:56
@eva valoi píše:

jejda, mladice… já se cítím teda na osmnáct… no, co už nadělám… zase mám co závidět… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.8.13 17:57
@Haku píše:
@Regina Hero ja odtamtud pochazim tak proto jsem se zeptala ;)

jé, skoro až závidím, je tam krásně… ale zase i tady v Olomouci se mi dobře bydlí… zase máme všechno po ruce… ideální by bylo mít tam babičku a jezdit tam na prázdiny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.8.13 18:00
@Larr píše:
8o 8o 8o nedostatek brufenu, kaviáru na ksicht a šampáňa.

Musím přeci vědět, na co se dívají mé děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.8.13 18:01
@Haku píše:
@Damael oh je, tak se dobrovolne pridavam k nesoudnym rasplim :oops:
@Regina Hero píše:
jejda, mladice… já se cítím teda na osmnáct… no, co už nadělám… zase mám co závidět… ;)

Ona je to snad nějaká epidemie, nebo co 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.8.13 18:05

@Damael Ještě že tato diskuze existuje. Zač tedy vyměnit kolobrndu? Já na ní tak ráda jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová