Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva valoi píše:
Tak koukám na vaši diskuzi a podle zdejších měřítek bych se měla také zařadit do klubu starých rašplí. Jenže dámy, já se fakt cítím, jako by mi bylo sedmnáct.
nejde o pocity, ale o názor okolí -já se také cítím někde kolem 16-17ti, než si uvědomím, že synovi už je 18
A pak mi dojde, že jsem rodič-prudič a tedy, že jsem dááávno za zenitem
@eva valoi píše:
Tak koukám na vaši diskuzi a podle zdejších měřítek bych se měla také zařadit do klubu starých rašplí. Jenže dámy, já se fakt cítím, jako by mi bylo sedmnáct.
Tak to jsi tady opravdu spravne
My se tak citime vsechny, jen to okoli to nejak nechape
![]()
Stačí když budeš mít něco růžovýho.
@eva valoi píše:
No dobrá tedy, takže dnes jsem byla s dětmi jezdit na koloběžce a pravděpodobně jsem vypadala jako kretén…neboli „jako za mlada, velebnosti…“
@Larr píše:
Stačí když budeš mít něco růžovýho.
Stačí spodky ![]()
@eva valoi píše:
O to je to ještě horší - ty jsi totiž rašple nesoudná
Honem sem, ať se přiučíš, jak se na stará kolena chovat, aby sis zachovala aspoň zbytky úcty ![]()
@Damael oh je, tak se dobrovolne pridavam k nesoudnym rasplim ![]()
@Damael píše:
Víte, co je mi líto? Že když jdu někde městem či výletem, a potkám nějakou maminu s kočárem či dětmi, že vůbec netuším, jestli to třeba není některá z vás..
Ne, že bych si hned letěla pro fotečku a autogram do památníčku, ale třeba bych jí zamávala, nebo já nevím. Nebo asi nic
tak zavedeme nějaké poznávací znamení… co tak karafiát do klopy?
Hmmmm… nemám na triku klopy…
![]()
@eva valoi píše:
jejda, mladice… já se cítím teda na osmnáct… no, co už nadělám… zase mám co závidět… ![]()
@Haku píše:
@Regina Hero ja odtamtud pochazim tak proto jsem se zeptala
jé, skoro až závidím, je tam krásně… ale zase i tady v Olomouci se mi dobře bydlí… zase máme všechno po ruce… ideální by bylo mít tam babičku a jezdit tam na prázdiny… ![]()
@Larr píše:
![]()
![]()
nedostatek brufenu, kaviáru na ksicht a šampáňa.
Musím přeci vědět, na co se dívají mé děti ![]()
@Haku píše:
@Damael oh je, tak se dobrovolne pridavam k nesoudnym rasplim
@Regina Hero píše:
jejda, mladice… já se cítím teda na osmnáct… no, co už nadělám… zase mám co závidět…
Ona je to snad nějaká epidemie, nebo co ![]()
@Damael Ještě že tato diskuze existuje. Zač tedy vyměnit kolobrndu? Já na ní tak ráda jezdím.