Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pelikan21 píše:
ja volam domu, aby nekdo prijel…![]()
![]()
taky dobrý nápad ![]()
@Regina Hero píše:
Já bych rezervu neměnila, protože bych ji nejspíš z našeho Drobka ani nesundala… a kdyby jo, tak by mě asi připleštila a já zůstala rozpláclá na zemi pod ní…
Od toho je asistenční služba, číslo na ni je u kartičky od povinného ručenínaštěstí… oni už si s tím poradí…
jj, to urcite… ale pro me je nejak lehci zavolat manzelovi…
ja bych si ji vymenila (mam relativne male auto), ale nechce se mi do toho…
Neumim byt ta krehka kvetinka v jinych vecech, tak at si to uzije aspon v tomhle…
![]()
@pelikan21 no mě se zase nechce čekat na silnici u píchlého auta až do pátku, až se manžel vrátí z práce
![]()
@Regina Hero jj to mě nedošlo. Mám havarijko takže bych volala, že jsem v těžké krizi. Jinak na dálnici je o hubu i tu rezervu měnit. Jezdím docela hodně a co se děje na našich dálnicích to ani v Hollywoodu nevymslí ![]()
@Regina Hero píše:
@pelikan21 no mě se zase nechce čekat na silnici u píchlého auta až do pátku, až se manžel vrátí z práce![]()
![]()
@denisa 76 píše:
@Regina Hero jj to mě nedošlo. Mám havarijko takže bych volala, že jsem v těžké krizi. Jinak na dálnici je o hubu i tu rezervu měnit. Jezdím docela hodně a co se děje na našich dálnicích to ani v Hollywoodu nevymslí
no, když jsme jeli naposledy po dálnici, tak jsem měla dojem, že je to spíš zpomalovačka… většinou jsme popojížděli v koloně, protože byla havárka, zúžení do jednoho pruhu z důvodu nějakých oprav a podobně…
@pelikan21 jinak jako vyměnit bych to kolo možná zvládla, zkoušela jsem si to jednou doma na dvoře, když jsme měnili zimní gumy za letní, ale jak říkám, sundat rezervu z držáku nahoře, to neee… já bych ji ani neunesla… holt nevýhoda větších koleček ![]()
@Regina Hero píše:
no, když jsme jeli naposledy po dálnici, tak jsem měla dojem, že je to spíš zpomalovačka… většinou jsme popojížděli v koloně, protože byla havárka, zúžení do jednoho pruhu z důvodu nějakých oprav a podobně…
jj to taky..tentokrát jsem taky myslela, že předčasně porodím a nejlepší úsek je Slaný - Praha..dálnice a zpomalení na 60-80km..důvod je ten, aby nemuseli z těch děr platit rozmlácený nápravy ![]()
@Regina Hero já to ještě ani nezkoušela takže jsi jako dobrá, že jsi se do toho vůbec pustila
![]()
@denisa 76 jo, místy je to tankodrom… a lidi se pak diví, proč si čímdál víc lidí pořizuje offroady… pořád jsem přemýšlela, proč jsou na našich silnicích pasti na mamuty… už to vím… to dělají ČD… ničí konkurenci… hahahaha…
@Regina Hero píše:
@pelikan21 no mě se zase nechce čekat na silnici u píchlého auta až do pátku, až se manžel vrátí z práce![]()
![]()
tak to ja mam vyhodu. kdyz je zle, tak zavolam budto manzelovi, kdyz nemuze, tak tatovi (je v duchodu) a kdyz ani ten nemuze, tak kamosovi z gumarny…
A toho uz ukecam…
![]()
@denisa 76 píše:
jj to taky..tentokrát jsem taky myslela, že předčasně porodím a nejlepší úsek je Slaný - Praha..dálnice a zpomalení na 60-80km..důvod je ten, aby nemuseli z těch děr platit rozmlácený nápravy
jj, nase dalnice je naprosto uuuuuuuuuuuuzasna…
Ja jezdim do Butovic (sem tam) a ta dalnice je fakt na pomalou jizdu nebo tam nechas napravu, kolo nebo rovnou auto…
![]()
@denisa 76 píše:
@Regina Hero já to ještě ani nezkoušela takže jsi jako dobrá, že jsi se do toho vůbec pustila![]()
no začalo to tak nějak nevinně… manžel to měl zrovna rozdělané a jen tak z legrace se mě zeptal, jestli bych měla sílu odšroubovat ten šroub… nějak mi to nešlo… dala jsem se nachytat… my totiž na tom jednom máme nějakou bezpečnostní matku a na tu musí být jiný klíč nebo co… jako docela to šlo… ale jsem ráda, že jsem to zatím nikdy dělat nemusela…
@Regina Hero píše:
@denisa 76 jo, místy je to tankodrom… a lidi se pak diví, proč si čímdál víc lidí pořizuje offroady… pořád jsem přemýšlela, proč jsou na našich silnicích pasti na mamuty… už to vím… to dělají ČD… ničí konkurenci… hahahaha…
hele, na tehle dalnici fakt opravuji uz kdyz je zle a kdyz opravuji, tak je potom zle hodne dlouho, protzoe se tvori mnohakilometrove kolony.. A to hlavne, kdyz clovek specha na meeting nebo tak…
![]()
Taky jsem chtela offroad, ale je potreba spravit strechu a dat dohromady zahradu, takze me ceka tak na duchod…
![]()
@pelikan21 píše:
jj, nase dalnice je naprosto uuuuuuuuuuuuzasna…![]()
![]()
Ja jezdim do Butovic (sem tam) a ta dalnice je fakt na pomalou jizdu nebo tam nechas napravu, kolo nebo rovnou auto…
![]()
tak z toho naštěstí strach nemám… náš Drobeček projel už taková místa, že ani naše české dálnice ho nemůžou ohrozit…
![]()
@Regina Hero píše:
tak z toho naštěstí strach nemám… náš Drobeček projel už taková místa, že ani naše české dálnice ho nemůžou ohrozit…![]()
![]()
![]()
tak to zavidim. Kamoska si prave na takovehle cesty koupila ted Volvo XC90 a to je masinka… ![]()
Ale na tuhle dalnici by nejlepsi byl asi Gazik…
![]()