Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
14.8.13 21:44

Teda holky :oops: To dela ta fotka, ze je to z dalky focene, takova kamuflaz :mrgreen: Asi sem dam fotku z blizka at vidite ty vrasky ;)
A jak to delam? Bude to znit jako klise, ale snazim se zdrave jist a piju kolem 2 litru vody za den( ted jsem tedy stravu prasila a pribrala z frustrace z tech mych blbych zad, ktere nechteji pochopit, ze jsem jeste mlada :mrgreen: :zed: ).A cvicim, ano trapne patrim do skupiny Jillian Michaels a jsem lehce zavisla na jejich workoutech ( jestli se to tak nepise omlouvam se, jsem neaglictinar :oops: ).Ted tedy uz asi 8 tydnu, kvuli zadum nesmim cvicit, co nesmim, bych to ani nedala :nevim:.Radeji jsem si smazla hubnouci metrik, aby me to nedeprimovalo jeste vice.Od pondeli jsem prestala prasit stravu a zitra vyzkousim skocit na Crosstrainer, neb me tahnou veci a jsem v nich narvana :oops: Jo, a sazim na kvalitni kosmetiku na zralou plet :jazyk: Vlasy mam sedive takze se barvim jednou za mesic, abyste si nemyslely, ze se tech skoro 41 neprojevuje :lol: Zitra mam opet barvivi den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 21:48

@Haku :pankac: :pankac: :pankac: Super. Tak čtyřicítka mě snad nezaskočí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 21:50
@Tiger-lily píše:
@Haku :pankac: :pankac: :pankac: Super. Tak čtyřicítka mě snad nezaskočí :jazyk:

Jestli jsi to ty na te profilovce tak te asi opravdu nezaskoci, neb je videt, ze na sobe makas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
14.8.13 21:57

Teda vy jste toho za 4 dny naplkaly. 8o No já se taky hlásím do klubu teda jestli ještě můžu :think: Je mi 38 čekám první a chystám se ještě na druhé… Ale nevím nevím zjistila jsem tady, že jsem strašně sobecká a nezodpovědná, protože to dítě jaksi už nejsem schopna vychovat… :jazyk: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 21:59

@xantipi vitej,jsi tu spravne :kytka: Takovych nezodpovednych je nas taky spoustu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 22:00

@Haku Jsem to já a dík :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 22:01
@Tiger-lily píše:
@Haku Jsem to já a dík :pankac: :pankac:

A co cvicis? Mam takovy pocit, ze jsem nekde uz na nejake cvicici diskuzi potkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 22:02

@xantipi To je hrůza, rodit po 30 :zed: Taky jsem se toho dopustila. Chudáci naše děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 22:03

@Haku Cvičím si, jak se mi zrovna zlíbí :D jezdím na bruslích, posiluju, někdy power jógu, protahování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.8.13 22:06
  • Citovat
  • Upravit
35438
14.8.13 22:09

@Larr :mrgreen: ssssssssssssssssssssss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
14.8.13 22:17

@Haku @Tiger-lily No jo už prý nebudu mít dostatek trpělivosti jako 20-tka… :mrgreen:
Koukám, že tady cvičíte @Larr tohle dokázat co na té fotce, tak ani chlapa nepotřebuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 22:20

@xantipi tohle dokazat co na te fotce tak me tak i pohrbi, to bych totiz zvladla jen jednou a…zemrela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
14.8.13 22:25
@Haku píše:
@xantipi tohle dokazat co na te fotce tak me tak i pohrbi, to bych totiz zvladla jen jednou a…zemrela 8o

asi tak - a už by mě nikdy nikdo nerozpletl, takže by mi museli udělat spešl rakev

• Citovat
  • Upravit
21911
14.8.13 22:29

@Jemys no,a nebo spalit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová