Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda holky
To dela ta fotka, ze je to z dalky focene, takova kamuflaz
Asi sem dam fotku z blizka at vidite ty vrasky ![]()
A jak to delam? Bude to znit jako klise, ale snazim se zdrave jist a piju kolem 2 litru vody za den( ted jsem tedy stravu prasila a pribrala z frustrace z tech mych blbych zad, ktere nechteji pochopit, ze jsem jeste mlada
).A cvicim, ano trapne patrim do skupiny Jillian Michaels a jsem lehce zavisla na jejich workoutech ( jestli se to tak nepise omlouvam se, jsem neaglictinar
).Ted tedy uz asi 8 tydnu, kvuli zadum nesmim cvicit, co nesmim, bych to ani nedala
.Radeji jsem si smazla hubnouci metrik, aby me to nedeprimovalo jeste vice.Od pondeli jsem prestala prasit stravu a zitra vyzkousim skocit na Crosstrainer, neb me tahnou veci a jsem v nich narvana
Jo, a sazim na kvalitni kosmetiku na zralou plet
Vlasy mam sedive takze se barvim jednou za mesic, abyste si nemyslely, ze se tech skoro 41 neprojevuje
Zitra mam opet barvivi den ![]()
@Tiger-lily píše:
@Haku![]()
![]()
Super. Tak čtyřicítka mě snad nezaskočí
Jestli jsi to ty na te profilovce tak te asi opravdu nezaskoci, neb je videt, ze na sobe makas ![]()
Teda vy jste toho za 4 dny naplkaly.
No já se taky hlásím do klubu teda jestli ještě můžu
Je mi 38 čekám první a chystám se ještě na druhé… Ale nevím nevím zjistila jsem tady, že jsem strašně sobecká a nezodpovědná, protože to dítě jaksi už nejsem schopna vychovat…
![]()
@xantipi vitej,jsi tu spravne
Takovych nezodpovednych je nas taky spoustu ![]()
@Tiger-lily píše:
@Haku Jsem to já a dík![]()
A co cvicis? Mam takovy pocit, ze jsem nekde uz na nejake cvicici diskuzi potkala ![]()
@xantipi To je hrůza, rodit po 30
Taky jsem se toho dopustila. Chudáci naše děti.
@Haku Cvičím si, jak se mi zrovna zlíbí
jezdím na bruslích, posiluju, někdy power jógu, protahování…
@Haku @Tiger-lily No jo už prý nebudu mít dostatek trpělivosti jako 20-tka… ![]()
Koukám, že tady cvičíte @Larr tohle dokázat co na té fotce, tak ani chlapa nepotřebuji ![]()
@xantipi tohle dokazat co na te fotce tak me tak i pohrbi, to bych totiz zvladla jen jednou a…zemrela ![]()