Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
@denisa 76 jo, místy je to tankodrom… a lidi se pak diví, proč si čímdál víc lidí pořizuje offroady… pořád jsem přemýšlela, proč jsou na našich silnicích pasti na mamuty… už to vím… to dělají ČD… ničí konkurenci… hahahaha…
Jako ty díry fakt jsou luxusní a někdy mám strach, že tam člověk zapadne s autem jako do zákopu ![]()
@Regina Hero píše:
no začalo to tak nějak nevinně… manžel to měl zrovna rozdělané a jen tak z legrace se mě zeptal, jestli bych měla sílu odšroubovat ten šroub… nějak mi to nešlo… dala jsem se nachytat… my totiž na tom jednom máme nějakou bezpečnostní matku a na tu musí být jiný klíč nebo co… jako docela to šlo… ale jsem ráda, že jsem to zatím nikdy dělat nemusela…
ted jsi mě dala brouka do hlavy a přemýšlím kde ta náprava u našeho broučka asi tak je
![]()
@Larr píše:
Se zavlníš a něco - spíš někoho - si stopneš.
jo taky mě to napadlo.Ale mám obavy, že tím jak řidiči dodržují rychlost 200km/h by si mě sotva všimli..spíš by přejeli ![]()
Jinak dneska je den jako..bolí mě dneska snad i obočí jak jsem urvaná, ale neptej se mě z čeho, protože to sama nevím ![]()
Holky krom těch nemocí..co budete dělat dneska večer?? Já dneska ani nevařím. Koupila jsem na zapečený torteliny, ale počkám na manžela at se s tím popere sám..mě se nechce ![]()
Tak na dálnici bych se nevlnila ani já.
@denisa 76 píše:
jo taky mě to napadlo.Ale mám obavy, že tím jak řidiči dodržují rychlost 200km/h by si mě sotva všimli..spíš by přejeli
@denisa 76 píše:
Jinak dneska je den jako..bolí mě dneska snad i obočí jak jsem urvaná, ale neptej se mě z čeho, protože to sama nevímHolky krom těch nemocí..co budete dělat dneska večer?? Já dneska ani nevařím. Koupila jsem na zapečený torteliny, ale počkám na manžela at se s tím popere sám..mě se nechce
hele, ja jsem se dneska prekonala a udelala koprovku, takze manzel ji bude mit i k veceri, ja si dam neco maleho a prckovi jeho oblibene housky s domaci marmoskou (normalne i ve svem veku jsem se prekonala a udelala z toho milionu merunek marmeladu, svoji prvni v zivote)… ![]()
Takze ja dneska uz neresim.. ![]()
Ale naprosto odvazne jsem si koupila ve meste dneska fialkove tricko (na raminka) a jedno fialkovo bile na raminka prouzkovane… Mlade nadejne maminky by me roznesly jako naprostou trosku bez kousky soudnosti…
![]()
@pelikan21 píše:
hele, ja jsem se dneska prekonala a udelala koprovku, takze manzel ji bude mit i k veceri, ja si dam neco maleho a prckovi jeho oblibene housky s domaci marmoskou (normalne i ve svem veku jsem se prekonala a udelala z toho milionu merunek marmeladu, svoji prvni v zivote)…![]()
Takze ja dneska uz neresim..
Ale naprosto odvazne jsem si koupila ve meste dneska fialkove tricko (na raminka) a jedno fialkovo bile na raminka prouzkovane… Mlade nadejne maminky by me roznesly jako naprostou trosku bez kousky soudnosti…![]()
![]()
za tu marmeládu tě musím pochválit. Já se taky jednou překonala i na dřen a měla jsem měsíc dost
![]()
Koprovka mnamky bych taky mohla ![]()
To s tričkem jako proč né a pokud se na to cítíš tak do toho jdi
Mě dneska dorazil dealer z Moravy na spodní a erotikuš prádlo a s novým katakogem pronesl at se pokochám. No at si říká kdo chce co chce šla jsem do kostýmu playboe králíčka a to by bylo aby se manželovi ještě nepostavil ![]()
@denisa 76 Ty jo, kostym zajicka, jo?
Chci fotkuuuuuuuuuuuuu…
![]()
A dren mam taky…
Dost v lednici, na to mi chodi manzel a malej…
A oba nastesti miluji marmeladu, takze tech sklenic, co mame doma, to se snad sni… ![]()
A normalne pristi rok budu delat i jahodovou a tresnovou. Mnamky…
![]()
@pelikan21
to byla prdel..koukala jsem jenom do katalogu co chystají na vánoce a kochala jsem se.Je to italská firma a jejich kolekce jako nemají chybu. Jenom jsme se museli smát stahovacímu body jak byly ošklivý a nedomyšlený..to jsme se s dealerem shodli, že by chlapa přešla chut úplně na všechno ![]()
Tak na třešnovou by jsi mě dostala..ty totiž lovískuju ![]()
@pelikan21 až příště přijede tak mě ten katalog nechá na krámě tak pak dám odkaz na jejich stránky at se můžeš kochat když už nic jiného. Chlapy to musí dostat do varu a zablokovaná páteř v našem věku nevim nevim ![]()
@denisa 76 ja tresnovou taky miluju…
Ale letos jsem ji nejak zazdila, pristi rok se musim polepsit…
![]()
@pelikan21 no letos jsem se i třešní naládovala, že mě to vystačí do příštího roku..mnam ![]()
Kámoška mě jednou dala ochutnat od babičky marmeládu z vína a musím říct, že nic lepšího jsem v puse neměla, protože byla výtečná ![]()
@denisa 76 Ty blaho, z vina? To bych mela zkusit… Ja bych chtela zkusit ruzne sirupy, mam recepty, tak pristi rok uvidime, jestli se povede…
nejak me to chytlo..
Jenom na zeleninu jsme nejak nedosla…
Snad casem.. ![]()
Ja vim, ja vim, ze uz nemam moc casu, ale lepsi pozde nez nikdy, ze? ![]()
Ja z tech marmelad mam takovou radost, ze ani nevis…
A tesim se, az budeme mit maliny, boruvky a jahody, ze budu ze vsech delat marmeladu, dren a mozna i kompoty, ale ty se musi zavarovat a na to nejsem ani expert ani amater…
![]()
Tak ja letos delala jahodovou, merunkovou mameste z lonska.Jako marmelady domaci jsou u nas bezne a velmi oblibene
A tricka na raminka? To se jako v nasem veku nesmi
To ja bezne a i s kratkymi kratasy, ohhh jeee
Kouknete samy, pak smaznu at me nekdo nebombarduje v SZ jedovatymi slovy ![]()