Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj cvičitelky
![]()
koukám jaké cviky provádíte hlavně @Larr
Já se včera taky protáhla, ale tak odvážná jako vy nejsem http://www.youtube.com/watch?…
@Larr Ty si delas srandu, ale znam kluka, co tohle dokaze, dokonce si v Bruselu otevrel telocvicnu a predcvicuje…
A dokaze i jine veci, nad kterymi tedy jenom kroutim hlavou…
![]()
@Minki píše:
Holky vy vypadate dost dobrepoznatky si zapisuji
a dusledky vyvodim
Radši ty, než aby důsledky vyvodil manžel ![]()
Takže, milé souputnice, už je to tady.. Dneska jsem se probudila, ani nechtějte vědět, s čím vším.. Takže zelézám zpět do pelechu, s horkým medovým čajem, Paralenem, černým uhlím, a jdu pro jistotu rovnou sepsat závěť..
@Damael Budeš na tu závěť potřebovat nějaký naše iniciály?? Adresy, rodný čísla…
Ať je Ti brzy lépe ![]()
Já dnes místo rozcvičky vyšůrovala celej barák, vrací se mi manžel a dítko, tak mi končí veget ![]()
@Damael píše:
Takže, milé souputnice, už je to tady.. Dneska jsem se probudila, ani nechtějte vědět, s čím vším.. Takže zelézám zpět do pelechu, s horkým medovým čajem, Paralenem, černým uhlím, a jdu pro jistotu rovnou sepsat závěť..
drz se berusko, vis, ze v nasem veku je to nebezpecne. A hodne pij.
![]()
@denisa 76 kdo to je babicke cvicenky? Jinak Poupata jsem cvicila ja, ale v cervenobilem dresu
![]()
@Damael proto nemam asi manzela
ja jdu cestou budovani toho majetku a az mam vsechno pak mam deti a jak vyrostou, trosku, tak budu hledat zajicka, na majetek bych ho snad mela najit. Se zajicky to mladnuti jde pry jde samo
![]()
@Jemys píše:
@Damael Budeš na tu závěť potřebovat nějaký naše iniciály?? Adresy, rodný čísla…Ať je Ti brzy lépe
prý adresu, aby bylo kam poslat fakturu za pohřeb.
@pelikan21 píše:
drz se berusko, vis, ze v nasem veku je to nebezpecne. A hodne pij.![]()
![]()
![]()
![]()
Jo jo, našla jsem ve sklepě Tullamorku, Campari a nějaký vodky, snad to bude stačit ![]()
@Minki píše:
@Damael proto nemam asi manzelaja jdu cestou budovani toho majetku a az mam vsechno pak mam deti a jak vyrostou, trosku, tak budu hledat zajicka, na majetek bych ho snad mela najit. Se zajicky to mladnuti jde pry jde samo
![]()
ano, to mohu potvrdit…
(sice na to nevypadam, ale mladsi se citim..
).
@pelikan21 aha ja myslela, ze je to utopie
takze jdu oznamit partnerovi, ze na mne jde druha miza, at si sbali, ja jdu hledat zajice na mladnuti
![]()
Ja jsem tak stastna
diky vam vim co potrebuji: musim se dost prolevat vodou, cvicit dle obrazku, matlat se kvalitnimi kremy na noc, abych rano byla hebci
a najit zajicka ![]()
jeste, ze existuje emimino ![]()
Snažím se s tím bojovat