Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
15.8.13 06:35
@Larr píše:
Dvě lůžka, mírná nadváha :think: :mrgreen:.

Snažím se s tím bojovat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
33916
15.8.13 06:50

Ahoj cvičitelky :mavam: :mavam:
koukám jaké cviky provádíte hlavně @Larr :mrgreen: :mrgreen: Já se včera taky protáhla, ale tak odvážná jako vy nejsem http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
15.8.13 08:22

@Larr Ty si delas srandu, ale znam kluka, co tohle dokaze, dokonce si v Bruselu otevrel telocvicnu a predcvicuje… :D A dokaze i jine veci, nad kterymi tedy jenom kroutim hlavou… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
15.8.13 09:25
@Minki píše:
Holky vy vypadate dost dobre :potlesk: poznatky si zapisuji :palec: a dusledky vyvodim :think:

:lol: :lol: :lol: Radši ty, než aby důsledky vyvodil manžel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
15.8.13 09:28

Takže, milé souputnice, už je to tady.. Dneska jsem se probudila, ani nechtějte vědět, s čím vším.. Takže zelézám zpět do pelechu, s horkým medovým čajem, Paralenem, černým uhlím, a jdu pro jistotu rovnou sepsat závěť..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.8.13 09:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
15.8.13 09:46

@Damael Budeš na tu závěť potřebovat nějaký naše iniciály?? Adresy, rodný čísla… :nevim: Ať je Ti brzy lépe :hug:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
15.8.13 09:47

Já dnes místo rozcvičky vyšůrovala celej barák, vrací se mi manžel a dítko, tak mi končí veget :zed:

• Citovat
  • Upravit
20385
15.8.13 09:48
@Damael píše:
Takže, milé souputnice, už je to tady.. Dneska jsem se probudila, ani nechtějte vědět, s čím vším.. Takže zelézám zpět do pelechu, s horkým medovým čajem, Paralenem, černým uhlím, a jdu pro jistotu rovnou sepsat závěť..

drz se berusko, vis, ze v nasem veku je to nebezpecne. A hodne pij. :cert: :cert: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.8.13 09:49

@denisa 76 kdo to je babicke cvicenky? Jinak Poupata jsem cvicila ja, ale v cervenobilem dresu :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
15.8.13 10:27

@Damael proto nemam asi manzela :mrgreen: ja jdu cestou budovani toho majetku a az mam vsechno pak mam deti a jak vyrostou, trosku, tak budu hledat zajicka, na majetek bych ho snad mela najit. Se zajicky to mladnuti jde pry jde samo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
15.8.13 10:28
@Jemys píše:
@Damael Budeš na tu závěť potřebovat nějaký naše iniciály?? Adresy, rodný čísla… :nevim: Ať je Ti brzy lépe :hug:

:lol: prý adresu, aby bylo kam poslat fakturu za pohřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
15.8.13 10:29
@pelikan21 píše:
drz se berusko, vis, ze v nasem veku je to nebezpecne. A hodne pij. :cert: :cert: :hug: :hug: :hug:

Jo jo, našla jsem ve sklepě Tullamorku, Campari a nějaký vodky, snad to bude stačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
15.8.13 10:31
@Minki píše:
@Damael proto nemam asi manzela :mrgreen: ja jdu cestou budovani toho majetku a az mam vsechno pak mam deti a jak vyrostou, trosku, tak budu hledat zajicka, na majetek bych ho snad mela najit. Se zajicky to mladnuti jde pry jde samo :lol: :lol:

ano, to mohu potvrdit… :dance: :dance: :dance: (sice na to nevypadam, ale mladsi se citim.. :D :D :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
15.8.13 11:55

@pelikan21 aha ja myslela, ze je to utopie 8o takze jdu oznamit partnerovi, ze na mne jde druha miza, at si sbali, ja jdu hledat zajice na mladnuti :mrgreen: :mrgreen:

Ja jsem tak stastna :dance: diky vam vim co potrebuji: musim se dost prolevat vodou, cvicit dle obrazku, matlat se kvalitnimi kremy na noc, abych rano byla hebci :mrgreen: :lol: a najit zajicka :lol:
jeste, ze existuje emimino :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová